Svadobné šaty podľa predstáv. Hľadám šikovnú krajčírku

´bry vecer, hladam nejaku sikovnu krajcirku/krajcira, ktora by mi vedela usit saty podla obrazku a mojich predstav. najlepsie niekde z vychodu, kedze ja som z kosic, ale nie je to podminkou. vsak mi poradite :-N vopred vam velmi krasne dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa pridám, ale nie radou ;-) skôr tiež zvažujem nad tým, že si dám šaty ušiť, lebo takých, ktoré sa mi páčia a dajú sa na Slovensku zohnať za rozumnú cenu (t.j. rozhodne nie viac ako 10 000,- avšak už aj to sa mi zdá dosť veľa) je strašne málo. a keďže sa mi páčia práve jednoduchšie šaty nemusel by to byť zlý nápad nechať si šaty ušiť. problém je v tom, že nepoznám žiadnu schopnú krajčírku, čo by to zvládla. nemohli by ste mi prosím poslať IP, ktorá poznáte dobrú krajčírku v BA a okolí? a nejaký dobrý obchod s kvalitnými látkami? ja by som si možno tie šaty ušila aj sama, ale strih navrhnúť neviem :-(
Odpovedať
:-| tak to vyzara, ze neexistuje ziadne dobre krajcirstvo :-( co teraz? naozaj o nijakom neviete?
Odpovedať
luana na bielej pri ceskej krcme je jeden kvalitny salon, ale je drahsi...a ma ta slecna aj nadherne materialy..ale ona je skvela...skus...poslem ti web stranku do IP...ale tam je len malinko z jej tvorby :-(
Odpovedať
Profilova fotka
a v BA nič??? :-(
Odpovedať
Ja sa chystám do Šamorína, tá pani v svadobke tam vie šiť aj svadobné šaty, tak sa spolieham na kvalitu...i keď nemám žiadne referencie... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
v Šamoríne?? to by šlo. Tam je len jeden svadobný salón nie? Tuším sa volá Elegance. a myslíš, že by mi tam ušili aj niečo jednoduchšie? a nevieš za koľko?
Odpovedať
Mne sila v BA svadobne saty jedna mlada baba.. Velmi som s nou bola spokojna. Len sitie stalo tusim 4.000 Sk, latky boli extra.
Odpovedať
Profilova fotka
stvorlistok, a mala si šaty jednoduché alebo zložitý strih (od toho asi dosť záleží)? mohla by si mi prosím ťa poslať cez IP na ňu kontakt? dík ;-) látku si kde zháňala?
Odpovedať
ja poznam, pani zo SNV ;-) sila mi popolnocne satky a este jedny spolocenske na dalsiu svadbu(a v tom case sila aj jednej nevesticke svadobne - tusim bola tiez z KE)a tiez sila aj mojej sestre (svedok vid. album) a mamke kostym (ale nie na moju svadbu),skoda nemam lepsie fotky, ale volaco pohladam ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
nemate niektora kontakt na dobru krajcirku z okolia Kosic, ktorá by mi upravila svadobne saty? surne, dakujem :-)
Odpovedať
V ČR můžu doporučit salon Marry ;-) Ušijí cokoliv a za směšnou cenu! :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?