Svadobné šaty na vysokú štíhlu postavu

Ahojte dievcata, mam problem. svadba je este daleko, ale neviem ake saty sa mi pacia. Kedze mam 183 cm a takmer ziadne prsia, som stihla ale vela veci, ktore sa mi pacia, na mne az tak nesedia, nemam ani len predstavu, ake saty by mi sli na moju vlastnu svadbu. Chcem vyzerat ocarujuco :) ale nemam prehlad aky typ siat sa mi hodi. Aj by som sla do nejakeho svadobneho salonu ale po tom co som tu videla asi 10 druhov roznych strihov siat, neviem si predstavit ako vobec najdem strih ktory mi pojde. A kvoli tymto myslienkam nad satami rasdej ani neuvazujem. pacia sa mi obycajne padave, ale uz sa vidim, ze by ma len zbytocne predlzovali, princeznovske len zbytocne rozsiruju, a saty bez ramienok? ako sa na mne udrzia? ale s ramienkami sa mi nepacia. Chcem mat rozpustene vlasy, myslim ze sa mi tam ziadne ramienka nehodia... obcas nerozumiem tomu ako moze mat niekto radost z toho, ze si ide vyberat svadobne saty :D :D :D mate nejake typy alebo obrazky, resp.fotky vysokych neviest? dakujem velmi pekne za akukolvek radu :) a zabudla som dodat, ze tym ze som taka vysoka, nechcem urcite ziadne podpatky - a tym padom nemozem mat kratke saty lebo ta noha v nich tak pekne nevyzera. A svadba bude v juli, kedy bude velmi horuco... :D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj :-) ja som skúšala niečo pre Teba pohľadať na nete, ale k ničomu som sa nedopátrala... :-( každopádne, Tvoja výška nie je až taká hrozná, ja mám 177 cm, moja sestra má toľko, koľko Ty... osobne si myslím, že predávajúce v salóne len budú radi, že nebudú musieť šaty skracovať. :-D a prsia sa dajú "dorobiť". ;-) neobávaj sa a skús ísť pozrieť do salónov! ;-) môžeš si byť istá, že ak si vyberieš salón, kde budú robiť ochotné a zdvorilé predávajúce, nič zlé sa Ti tam nemôže stať a budeš odchádzať s dobrým pocitom. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.pronovias.com/wedding-dres... ja by som na tvojom mieste mozno isla do niecoho takehoto :) v tom by taka vysoka a stihla nevesta vyzerala uuuuzasne :)
Odpovedať
Profilova fotka
tieto saty sme v auguste sili pre nevestu s vyskou 183 cm, skuste pozriet:-) https://www.facebook.com/photo.php?fb....
Odpovedať
ahoj,ja som presne ten isty typ postavy,saty som si davala sit na mieru,pozri moj album. Zvolila som saty s velkou suknou,presne preto,aby som nevyzerala v padavych ako stoziar:)Ale zase na druhej strasne,ak padave saty,tak vyniknu hlavne na vysokych nevestach:) Podla mojej skusenosti by som nesla do strihu "morska panna" ani nijakeho so znizenym pasom,lebo tie opticky predlzuju driek,teda aspon u mna to tak bolo. Ale neboj sa poskusat si viacero siat,nejde len o strih ale aj o celkovy pocit v nich,mozno si vyberies nieco uplne ine ako si si povodne myslela:)
Odpovedať
ahoj, ja sice nie som az tak vysoka ako ty, ale mam nejakych 174 cm a ked som vosla do salonu, predavackina prva veta bola: Vam by pristali tieto! a ukazala na take krasne princeznovske saty so sirokou tylovou suknou.... a take presne som aj chcela :)) myslim ze take sa hodia pre vysoke zeny, lebo ich rozsiria a opticky znizia...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?