Svadobné šaty na mieru ušité v Lučenci

Ahoj chcem sa len opytat na či mate niekto skusenosť so šitim šiat cet stranku : chcem si tam nechat usit saty ale neviem ci je to dobry napad.... dakujem
Odpovedať
Ahoj, ja som komunikolava s tymto salonom, pokial viem tak je to internetovy obchod, tj nesiju saty ale daju sa cez nich saty objednat. nevyhodou je ze ich nevies doprepdu vyskusat ako budu sediet. ale co som s tou pani hovorila tak zaciatkom maja jej ma prist zasielka siat co sa tam budu dat skusat, objednala okolo 6-8 novych modelov, ja by som si z nich vedela vybrat. planovala som ze tam zajdem zaciatkom maja ale medzitym si si vybrala saty zo salonu v kosiciach. zistila som zekopec siat vyzera inak v skutocnosti a inak mi sedia, tak som nakoniec rada ze som tolko poskusala a vybrala vhodne saty.
Odpovedať
no ja sa chcem pomotat po salonoch a skusit rozne druhy siat co mi sedi a co nie ale mam na tej stranke jedny vybrate do ktorych som sa zblaznila tak neviem neviem ....
Odpovedať
ved pozri, mozno objednala prave tie ktore sa ti pacia a mas to vyriesene ;)
Odpovedať
Profilova fotka
caute baby, ja som sa na to tiez pozerala, bola som tam aj osobne, ale nakoniec som sa rozhodla objednat saty z ciny, je to 3x lacnejsie... len dobra rada: aj ked si chcete nechat usit saty, vyskusajte zopar siat, aby ste vedeli, aky styl vam pristane.
Odpovedať
presne ako pises babuum, ja som sa od tych z lucenca dostala k tym cinskym co su o dost lacnejsie, web co som pozerala stali okolo 100-200 usd plus 100 eur shipping do SR, dalej clo a dph sa asi musi platit myslim okolo 22,5%. myslela som ze kupim takto ale potom som sla na skusku do salonov v KE a tam som si nakoniec objednala pretoze som vyskusala kopec siat a malo mi sadlo podla mojich predstav. takze aj ked vies strih stale to nema clovek vyhrate aby mu sadli. tak som dala 400 eur za pozicanie ale som spokojna, mam pekne kvalitne saty, co mi sadnu, su pohodlne a budem v nich moct teda vela tancovat :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?