Svadobné šaty na mieru - Lucia Straková. Ako šije?

Profilova fotka
Ahojte kocky. Prosim vas, neviete mi niektora povedat ake saty sije Mgr. L. Straková v Topoľčanoch? Chcela by som si dat usit saty, ale aby boli aj kvalitne. A nechcem to dat robit len tak hoci komu. Nemali ste odtiaľ niekto saty? Aké sú?
Odpovedať
ahojte baby, aj ja vás chcem poprosiť, aby ste vyjadrili nejaké svoje názory o jej šatách ,aby som vedeli čo a ako. Dakujem !!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja mám od nej šaty a sú úplne super.. sú nádherné.. a aj ona je veľmi milá.. takže odporúčam :)
Odpovedať
dakujem Ti za Tvoj ohlas...chcem sa spýtať ešte...že to si si našla na nete a dala si jej šiť? alebo ako? dikes:)))) ja sa tam chystám bud.sobotu a reku ked si nevyberiem, tak si dám ušiť:)
Odpovedať
Ahojte, ja som skusila, pretoze som uz bola zufala.... Ma nenormalny pristup,a tak sa vsetko lahsie riesi. Pred tym som obehla pol sveta...kym som sem dosla. A co je tiez super, ze Ona ma naozaj styl a pomoze, odporuci...ja som mala nejaku predstavu ale nevedela som uplne, co hladam...velmi mi pomohla. x-)
Odpovedať
dadaizmus, dakujem aj za Tvoj názor:),ja som tiež obehala toho dosť, až dokedy som k nej na stránke prišla:). Tebe šaty šila, či priamo u nej v salone si si vybrala?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si ich našla na nete a hneď sa mi zapáčili.. takto som ich šla k nej vyskúšať a boli super.. Ale ona je veľmi šikovná, takže ak máš predstavu, tak sa skús s ňou porozprávať :)
Odpovedať
ja som bola velmi spokojna hlavne s jej priatelskym pristupom...naozaj dobre mi poradila s vyberom siat...vrelo doporucujem
Odpovedať
Pozrela som jej webovu stranku a pride mi to tak, ze saty nesije sama, len ich, podla vybraneho modelu, niekde dava sit, napr. do ciny, tak ako je to napr. v mimibazar.sk. len je to teraz vsetko na jednej webovej adrese, saty, bolerka, bizuteria, atd. Ona to cele len sprostredkuje.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
ahojte, ja som mala šaty od nej ,a boli skvelé. Ona je tiež milá a profesionálna baba, takže jednoznačne odporúčam.
Odpovedať
@petrocceli No presne toto ma napadlo, ze fakt je to len sprosredkovanie a nasledna mozna uprava siat..Neviem je tu niekto v obraze ze o co v skutocnosti ide? Nechcem nikoho urazit ani spochybnit. Ak je to len sprostredkovanie tak si mozme rovno saty objednat sami.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
jasné že ich nešije sama, nikde to tak ani neprezentuje. Pre mna to bola obrovská výhoda, ja som si ich povyhliadavala na jej stránke, ona mi to všetko nachystala, prišla som tam poskúšala, vybrala , zaplatila a hotovo.šaty mi upravila na mieru. Hlavne máte šaty snebobiele čisto nové, nikto ich nemal pred Vami.veľká výhoda!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Chcem prispiet aj ja som si u nej objednala saty. Pekne usite no su len jednorazove pri bielo-farebnych sa nedaju vyprat lebo pustaju farbu vraj je to lacny material. Ked od nej tak jednofarebne"!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, neviete mi prosim povedat ci p.Strakova este sije saty? nasla som u nej tie "moje" , ale na email som nedostala odpoved a aj cislo ktore ma na stranke mi znaci ze je vypnute. Len by som potrebovala vediet ci hladat inde alebo to este skusat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?