Svadobné šaty maslovej farby

Profilova fotka
Ahoj, má niektorá z Vás svadobné šaty maslovej farby? Ak áno, podľa čoho ste si ich vybrali?
Odpovedať
Profilova fotka
@mironka Ja som mala ivory. Sa mi pacili viacej nez v bielej farbe :-)
Odpovedať
@mironka ahoj ja mám také smotanové (oficiálne ževraj nejaký ivory odtieň) a vyberala som ich podľa toho, že som si ich obliekla a už nechcela vyzliecť :), mala som na sebe aj jedny také snehovo biele ale v tom som si pripadala ako päsť na oko, to si musí každá rozhodnúť podľa seba v čom sa cíti najlepšie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mironka ahoj ja som mala tiez ivory .... skusala som aj biele ale pani v salone mi povedala ze sa mi biela moc nehodi lebo som v tom vyzerala ako smrtka :D fakt ako v ktorych sa citis a vyzeras .... moje boli ivory a pritom predsa vyzerali skoro ako biele ;) vyskusaj uvidis .... pozor na material .... kazdy material ma iny odtien
Odpovedať
Profilova fotka
@cathy83 No, tak moje ani neviem, či ivory odtieň sú...lebo kamoška sa vyjadrila, že si nemyslela, že sú až také maslové :))) No, lenže skúšala som ich aj v bielej, ale čosi mi na nich nesedelo, boli síce krásne biele,ale mala som pocit, že až také biele mi nesedia.....joooj, len dúfam, že nezačnem ľutovať.....
Odpovedať
milá mironka....vstávam síce zavčasu ráno, ale toto mi nedá...tedá nedá mi Ťa upokojiť, že si si vybrala dobre. :-) Naozaj.....hovorím to preto, lebo drvivá väčšina neviest uprednostňuje práve snehovú bielu, čo je podľa mňa veľká chyba, už len preto, že biela je nemilosrdná k pleti....napr. oveľa viac odhalí všetky jej nedostatky a to už nehovorím o tom, že pristane len určitým farebným typom podľa sfarbenia pokožky, očí, prirodzeného odtieňa vlasov....no jednoducho, ja si myslím , že Tvoja voľba je správna.... Ja sama si budem dávať šaty šiť, len preto, že v salónoch je veľká ponuka bielych šiat a oveľa menej je ich maslových al.ivory.....ale dôvodomje aj to, že chcem šaty úplne jednoduché, bez kruhov a spodníc..... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mironka ked si sa v tych maslovych citila lepsie, tak si orcite neurobila chybu!!!! :-) A na svadbe nebudu vyzerat az take maslove, lebo tam nebudes mat kopec inych bielych siat ku ktorym by sa prirovnavali :-)
Odpovedať
ja idem tiez do smotanovej:)
Odpovedať
ja mam taku citronkovu farbu ... a zistujem, ze zohnat topanky je velmi tazke. Biele velmi svietia a bezove su velmi tmave... :) a este, manzetova kosela v takejto farbe asi tiez zatial neexistuje :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som tiez chcela smotanove.. jednoduche.. s ramienkami... ale.. najvacsi problem bude velkost.. XXL neviest je malo.. a ja som skor XXXL nevesta ;-) a tiez tu farbu chcem kvoli tomu, ze som velmi bledy typ.. a v bielom som prilis bleda... takze Vam baby zavidim... @sviecka a.. veru.. nad topankami som este nerozmyslala... to moze byt problem veru... hmm.. asi nejake zlate potom radsej.. niekde som videla reklamu, ze odporucaju kupit si tanecne topanky... ze su pohodlne... aj pri tom tancovani a clovek ich potom vynosi ako spolocenske... a velkost hohy sa nastastie az tak nemeni... ako toho oblecenia... :-D
Odpovedať
ja mam tiez ivory a vobec nelutujem, pretoze som bledokozec :-) dilemu mam teraz ale s kyticou, aby mi to pasovalo :-| a topanky ma velmi netrapia, lebo ich ani nebude poriadne vidno pod tou mega suknou 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
pripajam sa k nevestam v ivory satach :) @delphinka ja som pri velkosti 46 nemala problem, natrafila som na salon, kde som skusala minimalne 15 a to som niektore zrusila uz pri pohlade na ne :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja budem mať maslove, hned ked som ich zbadala na figuríne som sa zbláznila do nich :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
aj ja aj ja aj ja! vtipne je, ze saty som si kupovala akoze ivory, zavoj a pompadurku akoze maslove a maju uplne identicku farbu. cize stale neviem, co je ivory a co maslova :-D
Odpovedať
aj ja budem mat maslove/kremove/ivory...neviem ako tu farbu spravne nazvat, krajcirka, ktora ich bude sit povedala maslove, topanky su pre mna problem, lebo v tej farbe sm este vhodne nenasla. bielu proste nemam rada, v mojom satniku nie je nic biele, tak preto takato volba. budu site, jednoduchsie, chcem byt taka nenapadna nevesta :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si vybrala saty farby champagne, je to nieco medzi bielou a maslovou, ale tych odtienov je veli vela, biela jasna, biela prirodna, slonova kost, teda ivory ako pises, champagne a maslova, akoze nevidim v tom velky rozdiel. Ja som sjkor vyberala podla strihu, ktory mi sadol najlepsie, aj ked cisto biele sa mi pacili viac.... a teraz ma problem zladit partnera :)))
Odpovedať
Profilova fotka
@jandom Juj, vrelá vďaka...preesne toto som si myslela, keď som sa uvidela v tých snehovobielych...akoby ten odtieň odrážal všetky moje nedostatky...ja viem, biela je biela....ale konkrétne v tejto som sa cítila tak...tak ....bledo,....a trocha gýčovo....potom prišiel iný odtieň a hneď som mala pocit, že som akási opálenejšia...:)))))))) Ale chcem si to vynahradiť bielymi popolnočnými....avšak v inom odtieni bielej.... (priateľ pozná len jeden odtieň bielej, pretože je chlap....zásadne teda nerozoznáva ivory a ani nič podobné....chvalabohu, že moje maslové mu nepripadali žlté....) ináč, vďaka všetkým za komenty :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?