Svadobné šaty. Ktoré značky sú dobré?

Ahojte nevesty, vydávam sa o necelý rok, ale chcem si poriadne rozmyslieť, aké šaty a hlavne pre akú značku sa rozhodnúť. Môžete mi prosím napísať, ktoré značky sú fakt dobré a ktoré dobre sedia. Neviem, či je rozdiel medzi tým, či sú šaty značkové alebo nie, respektíve vyššie a nižšie značky. Nechám si poradiť na základe Vašich skúseností. Ďakujem Vám vopred.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja som vyskusala vela znaciek a ako posledne som skusala cymbelline a tie boli najkrajsie, su z Francuzska a su pekne prepracovane.
Odpovedať
Ja som ešte len začala "zisťovať situáciu" :-N a už som bola pozrieť v pár salónoch. Zatiaľ ma veľmi milo prekvapila značka Jasmine, ktorú som našla v salone Fany v BA. Veľmi pekné ;-) a dobrý výber. Neviem čo je vyššia a nižšia značka, pre mňa je dôležité ako svad.šaty spĺnia moju predstavu, ich kvalita a pocit v nich.
Odpovedať
Ahojte ja mam saty jesus peiro spanielsky navrhar nadherne lahunke a uplne ma rozziaruju, :o) ja ich mam z wedding avenue v ba, tym ze su novy tak maju vsetky saty novvucicke, cistucke, a tie moje budme mat na sebe ako prva co je urcite pre mna vyhoda, ked som videla ako su niektore v inych salonoch obnosene no hruuza. Takze mozem len vrelo odporucat:o)
Odpovedať
lučnica1, ahojky, kedy máš svadbu? Z mojej skúsenosti môžem povedať, že v mnohých salonoch majú už väčšinou 2010 kolekcie a šaty vyzerali dobre. Preto som sa asi rozhodla pre túto značku a salon. Som laik a tak mi nejako mená návrhárov nič nehovoria, ale chcem nie moc zdobené a prečačkané šatičky a hlavne, že mi super sedeli obvzvlášť pri potrebe hlbšieho korzetu (veľkosť prsníkov) a tiež pri kvalite normálne ceny (čo ma sem-tam niekde zaskočilo... :-S )
Odpovedať
Ahoj Trisha ked si spokojna nevahaj ani chvilu:o) ja som tiez dost dlho hladala, ze co ano a co nie, ja mam svadbu az 6.11., a tiez preferujem skor jednoduchu eleganciu nechcela som byt ziadna velka torta. Este cakam na bolerko, v tej dobe uz bude asi dost zima. A ty ? kedy je vas velky den? mieto hostiny uz mate?
Odpovedať
Profilova fotka
Tak značka šiat pre mna bolo to posledné čo som zisťovala..bud sa mi šaty páčili alebo nie, ide aj o to, ako som sa v nich cítila, či sa mi páči strih, farba, materiál, či nie sú ťažké..a nie či to je tá značka alebo oná..stačí pozrieť koľko neviest si tu skúšalo šaty podľa značky a samy napísali, že to nie je ono, a v skutočnosti sú iné ako na modelke, a nakoniec si vybrali úplne niečo iné..
Odpovedať
ja mam saty San patrick a su ušite krasne do kazdeho detailu a hlavne kvalitne a maju velmi peknu vysivanu cipku (niektore saty mam pocit akoby boli zo záclony). Takze som velmi spokojna :-)
Odpovedať
ahoj kamilka a ktoré šatky san patrick máš? teda ak to nie je tajomstvo. :-D ja som si od nich vybrala paladium, ak chcete mám ich v albume.
Odpovedať
Manuel Mota. Neskutocne nadherne a krasne vypracovane saty. Pouziva najkvalitnejsie materialy a ma nadcasovy dizajn.
Odpovedať
lucka06 . ja mam Pirineo :)
Odpovedať
Paladium su krásne :)
Odpovedať
a nepripadajú ti paladiu ako záclona? kludne mi to môžeš povedať. ja zvládam kritiku :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
tak tie tvoje sú krásne. kedy môžeme očakávať fotky v albume? až po svadbe? :-(
Odpovedať
ja som paladium na zivo nevidela. Ale na tebe sa mi pacili zo vsetkych siat najviac...mozem poslat foto emailom ;-) (ale az poobede)
Odpovedať
tie paladium su tusim zo šifonu. To je podla mna super material. lebo je lahučky a je teraz velmi v mode :) ale ked si si nie ista, tak skoc na ten veltrhco mate buduci vikend v hoteli Metropol v SNV . skoda ze nemam cas . aj ja by som ta isla :-(
Odpovedať
dievčatá, nestretli ste sa náhodou niektorá so šatkami, ktoré mám v albume na 1. obrázku??? sú to pronovias - mercadal.. chcem vedieť kde ich majú a či sú naozaj také pekné ako na obrázku.. ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
simcab vcera som ich videla vo vyklade Nicole v BA na dostojevskeho. na moj vkus je ta sukna uz straaaasne velka, ale inak su pekne.
Odpovedať
no však mne sa tá sukňa páči taká veľká, lebo inak sú veľmi jednoduché.. a ďakujem za odpoveď! bud. týždeň ideme do ba, tak dúúúúfam, že ich tam ešte budú mať :-S
Odpovedať
drzííím palce :) skus tam zavolat a objednat sa na skusku. Mam skusenost ze oni tie saty zvyknu stahovat z auparku na dostojevskeho a opacne ako keby to mali v ramci nejakej sportovej aktivity :-D
Odpovedať
Profilova fotka
myslim, ze v auparku uz maju len spolocenske saty a vypredaj svadobnych z roku 2009, takze ak sa objednas na niektory pracovny den tak by ich mali mat. v sobotu by mohli byt pozicane. pripadne sa informuj, ked sa budes objednavat ci v ten den nebudu saty prec.
Odpovedať
simcab a hlavne nezabudni dať potom fotky do albumu že môžeme zhodnotiť 8-)
Odpovedať
pravdaže dám fotky keď budú.. len ktovie či už budú :-(
Odpovedať
Profilova fotka
antoniazevcic myslim,ze je dost vidno, ak su saty znackove...je to vidno na tej prepracovanosti...a aj na najmensich detailoch.Ja som mala San Patrick, maju krasne jemne vysivane krajky a tiez aj od Maggie Sottero..(ale hladaj na ich domovskej stranke, nie to, co ma vacsina salonov... ;-) ) Ano a suhlasim aj s Manuelom Motom... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?