Svadobné šaty bez ramienok. Odporúčate?

ahojte. chcem sa opýtať, hlavne tích nevestičiek, ktoré mali šaty bez ramienok prípadne bez rukávov *nepadali vám, nekĺzali???*
Odpovedať
Profilova fotka
neni sance...korzet ta pevne drzi..a to ja nepatrim k tym obdarenym... :-D nemusis sa bat, uz na skuske v salone to budes citit!
Odpovedať
Profilova fotka
nie, keď ťa do toho správne zaviažu, tak ani nepadajú ani netlačia.... to je možno výhoda šnurovačiek... len zase, chudák manžel... :-D ale ja by som dala prednosť šnurovačke pred ostatnými tipmy, lebo ak ti nesadne, tak budeš nervózna... šnurovačka sa dá prispôsobiť... ;-)
Odpovedať
perlicka, ja som mala poslednu upravu korzetu na telo vo stvrtok v 13h...lenze medzitym som trpela s brusnou chripkou a do soboty som schudla, takze predsa len bol malicko volnejsi o nejaky ten centimeter-dva, no inak super, ziaden problem :-)
Odpovedať
Ja mam tiez dobru skusenost. Na poslednej skuske som bola v stredu pred svadbou, pekne mi to zuzili a drzalo to krasne celu noc. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
perlicka, mne poradila kolegyna, aby som si dala urobit take tenucke poistne ramienka, co sa daju schovat. Mne ramienka vobec nesvedcia, tak som mala saty bez ramienok. V salone sedeli ako rit na serbli este som rozmyslala ze asi budu tie ramienka zbytocne. A veru mne sa zisli, fotenie pohodicka, ale ked som zacala tancovat, zacali sa mi nejako trosku zosuvat a mala som ich potom dlhe. Aj ma druzicky viac dosnurovali a stale to bolo take iste, tak som potom tancovala s ramienkami a bolo to uz v pohodicke. Nechcem Ta presviedcat, ale nic za to nedas.... Ale mozno zavisi od siat, tie moje neboli nejako luxusne ale ja som bola do nich zamilovana a ine som uz nechcela, tie drahe mozno drzia lepsie, neviem....
Odpovedať
No ja som si brala sa saty vo stvrtok, a akosi som samovolne chudla a aj som nic nejedla. A tak sa stalo ze fotenie som korzete prezila, ale potom s tym bolo treba nieco robit. Lebo mne to padalo tak ze ani vypchata podprda to nezachranila. Kamaratka na mne ten korzet doslova sila. Bol na zips a tak to slo tazko. Nadavala som samej sebe preco som si nedala spravit poistne ramienka. Ved ich potom mozes schovat. Pol hodinu predtym ako mali po mna prist som est hladala nieco co by sa ako ramienka hodilo, ale samozrejme ze v tom strese som ich nenasla.
Odpovedať
Profilova fotka
perlicka, naozaj nic nestratis, ak si das poistne ramienka urobit. Mrkni do mojho albumu, vobec ich nie je vidiet a ak by som ich nemala, tak mam pokazenu zabavu kvoli satom. A ak ich nebudes potrebovat, tak si ich jednoducho nevytiahnes. Tak ti zelam aby ti uzasne drzali aj bez ramienok
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?