Svadobne saty.

Dievcence hladam taketo svadobne saty vo velkosti 42. Presov a okolie. viete mi prosim poradit? vopred dakujem
Odpovedať
@jtr su nadherne
Odpovedať
ano su nadherne.nieco podobne hladam.ak najdem, budem tou naspokojnejsou nevestou :)
Odpovedať
@jtr ahoj :-) tieto kolujú po nete veľmi dlho.. Ponúkajú ich čínske stránky.. Ale si myslím, že šikovná krajčírka ti ich zvládne ušiť :-)
Odpovedať
hej tiez uz nad tym uvazujem ze si ich dam usit. uvidim........ ale najlepsie by boli hotove.nemusia byt presne take ale nieco podobne.som zatazena na cipku :D
Odpovedať
@jtr No možno by si mohla niečo originálne pozrieť aj na Sashe.sk, možno nájdeš napr. s paličkovanou čipkou :-) Mne sa na týchto napr. nepáči, že krajka je aj na spodu sukne.. Dáko sa mi to bije s vrchom..
Odpovedať
marienkakf a nevieš náhodou na akej ten ,,čínskej stránke" by som ich našla? Lebo hľadám hľadám no neviem tu stránku nájsť.
Odpovedať
@jtr ja nechcem byt zla, ale nemyslim, ze toto su saty, ktore by sa hodili zrovna na postavu 42, kedze do takychto siat musi byt fakt dokonala postav - aspon teda chrbat :) ja mam 38-40 a neodvazila by som sa nieco taketo odhalene obliect....mozno predtym ako si nieco take objednas, skus si ist nieco na tento styl vyskusat....samozrejme vobec ta nechcem urazit ani nic, sama nemam idealnu postavu a myslim si, ze sme krasne furt :) len kazdej nam sedi nieco ine :)
Odpovedať
Profilova fotka
@saintovci si mi to prave vzala "z ust". Saty s odhalenym chrbtom - na to treba postavu. Zaroven treba zvazit, ci pri velkosti ako 42 nema slecna aj vacsie prsia, kedze tu podprsenka nehrozi. Ja sice nosim 36, ale vpredu som obdarena, takze taktiez nehrozi mat taketo saty. Ale su velmi pekne. A aj tak nech si kazdy urobi ako uzna za vhodne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez som za to aby si si vyskusala rozne tipy siat ja som si skusala take tie klasicke korzetove bez ramienok co ma vacsina neviest a sama som videla ze tento styl mi nesedi tak som zvolila iny tip s ramienkami a tiez je tam krasna cipka zamilovala som si ich a uz by som nemenila za ziadne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
myslim ze tato baba ich predava na bazari http://www.mojasvadba.sk/market/svado... v skutocnosti ale vyzeraju trosku inak
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím, že na Vašu veľkosť by boli vhodné tieto , podobné ale pevnejšie šaty, s možnosťou nechať si podprsenku.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
@jtr myslím, že sú to tieto a tu v bazári - http://www.mojasvadba.sk/market/svado...
Odpovedať
@salonsissi áno máte pravdu. Už som si váš salón našla,pravdepodobne vás navštívim.
Odpovedať
@saintovci viem ze to niesu velmi saty na moju postavu,ale nieco podobne samozrejme co mi bude sediet.najlepsie korzetove aby ma pekne stiahli ale krajka musi byt :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tie saty ti nebudu sediet a pravdepodobne sa ti nebudu ani pacit, kamoska si ich objednala z Aliexpress, sice su aj nazivo pekne, ale volajako inak si ich predstavovala, napriklad ten chrbat nie je holy, mas tam taku akoby sietovinu, na ktorej drzi ta cipkova obruba, a ta je sice telovej farby, ale pokial ti prave nesadne k farbe pokozky, tak to vyzera, ako by si mala chrbat zakryty silonkou, no nic moc...takze si podla mna radsej vyber niekde nazivo, lebo budes sklamana, drzim palec :-)
Odpovedať
Profilova fotka
btw. ano su to tie v bazari, co poslala @tri , akurat mi vyvolalo usmev na tvari, ze su "dovezene z anglicka" :-D vidis na fotke, ako vyzera na chrbte ta sietovina, a ja som bola sklamana takisto z tej cipkovej obruby, na fotke je krasna, nazivo uz menej, a ten predok siat teda sedi dost zle, pravdepodobne je to jednoducho nekvalitne vypracovany korzet...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?