Skúška a výber šiat s budúcim manželom

Dievčatá, čo si myslíte o skúšaní svadobných šiat so svojim snúbencom? Máte s tým nejaké skúsenosti? Ja som ich aj s nim vyberala,keďže on je môj najlepší kritik a jemu sa mám páčiť...čo si o tom myslíte...?
Odpovedať
Profilova fotka
No aj môj snúbenec je môj najväčší kritik, veď tak by to malo byť, ale ja som nechcela, aby videl moje šaty skôr ako na svadbe, pretože chcem, aby bol očarený, keď ma zbadá...a už viem a ty tiež, čo sa mu približne páči, čo nie, tak ja som sa rozhodla takto...ale ak s tym nemas problem, urcite neries nejake trapne povery :D
Odpovedať
Profilova fotka
@pavucik_999 Moj si prave pozrel vsetky saty ktore som skusala, sice neporadil, lebo sa mu pacili vsetky, ale aspon viem, ze som sa trafila... :) Mozno si necham ako prekvapko, ktore to nakoniec budu, ale nezda sa mi na tom nic cudne, ze by ich videl...aj ked je pravda, ze predavacka u ktorej sme raz boli dokonca obaja na skuske pozerala dost divne... darmo, sme asi povercivy narod...ja osobne nie, a ak ani ty, tak sa tym nenechaj strhnut :)
Odpovedať
@pavucik_999 mojho by teda nebavilo behat po salonoch,tak som ho ani netahala,ale videl fotku v telefone. Mne zas ani nevadilo,ze on ich videl,ale ze tu fotku potom chcel,aby som ukazovala,ked sme niekde boli a to som nechcela,aby videli vsetci vopred. predsa len efekt len samotne saty a potom komplet s makeupom a ucesom je uplne iny.
Odpovedať
Je to taká zvláštna povera si myslím, lebo kedysi možno videl ženích nevestu v šatách až na svadbe, ale dnes sa fotí väčšinou pred obradom tak mi to príde, že je to úplne jedno :)
Odpovedať
@iwetak presne to isté si myslím aj ja...je úplne jedno,či ma vidí 3 mesiace pred svadbou v šatách...tak,či tak pred kostolom na fotení ženích uvidí nevestu...síce my sa nefotíme v svadobný deň,ale aj tak si myslim,že už to nie je take,ako niekedy...
Odpovedať
To ja zas chcem,aby ma moj nastavajuci videl v satach az pri odobierke a potom sa pojdeme fotit,nie som poverciva,ale predsa nevestou nebudem kazdy den a toto je take nieco,co uz nezazijes ten pocit,ked ta uvidi v tych satach ako nevestu..takze uz zalezi na kazdej neveste..
Odpovedať
Profilova fotka
No so mnou bol saty vyberat a bola som rada ze tam bol kedze mi pomohol velmi :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
aj ja som si vybrala saty s buducim manzelom, pretoze tiez je moj najlepsí kritik, a čo sa týka ocarenia tak ine je to ked si saty len skusame a ine ked sme v nich uz komplet ,,nastajlovane". Pretože aj učes a makeup vedia spraviť divy :-) Takze baby ak nie ste poverčive smelo do toho :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja lutujem, ze som pri vybere siat nemala manzela :( bala som sa tej hlupej povery :(
Odpovedať
Profilova fotka
manžel bol so mnou všade pozerať šaty a napokon sme ich aj spolu kúpili- bez neho by som sa nevedela rozhodnúť a bol mi najlepším pomocníkom :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola skúšať so sestrou, ale to len preto,že priateľ býval dlho v práci...ale svadobné som si nakoniec objednala a keď mi prišli domov, tak mi ich pomohol vyskúšať, obliecť a ešte mi aj stiahol šnurovačku..:)
Odpovedať
Profilova fotka
moze byt, ze drahy je aj vasim najvacsim kritikom, ale ja by som toho mojho nepripravila o tu chvilu, ked budm shcadzat zo schodov, ked ma prvykrat zbada ako princeznu, ked si po mna pride :-) je pravda, ze sa ide fotit este pred obradom, ale ten moment, ten musi byt uzasny... je pravda, ze uces a make-up vas zmenia, ale uz to nebude ono, lebo uz to gro videl.. a moj mi aj tak povedal, ze ma chce v satach vidiet az v den svadby :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
mne môj našiel fotku v šatách v mobile a ihneď obrátil pohľad mimo, povedal, že sa veľmi rád nechá prekvapiť aká budem krásna a v tomto s ním súhlasím
Odpovedať
Profilova fotka
u nás to bolo tak, že na svadobný veľtrh sme išli spolu a skúšala som tam aj pár šiat a aspoň viem, čo sa mu páči, ako si to predstavuje a podľa toho som sa rozhodla dať si ušiť šaty, takže nevie aké budú nakoniec a ani ich neuvidí, lebo nechce ani on ani ja :) takže je to tak pol na pol :D viem, čo sa mu páči na mne ale on nevie aké som nakoniec zvolila :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
@pavucik_999 Tiež som chcela skôr aby mi partner poradil,pretože chcem sa jemu páčiť a vie mi dobre poradiť,ale nakoniec som išla z mamou a bolo super,aj žienky v salóne dobre poradili a šaty som si vybrala a sú také aké som chcela vždy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?