Skúsenosti - Svadobný salón Michaela Pezinok

Ahojte , máte niektorá skúsenosti so svadobným salonom Michaela čo sa náchádza v Pezinku , za každý Váš dojem alebo skúsenosť budem vďačná poprípade či niektorá z vás rozmýšla nad satami od nich ďakujem
Odpovedať
Ja budem mat odtial satocky :) Skúsenost mam dobru, mala som to ako posledny salon len tak keby nahodou a nedavala som tomu velke nadeje a nakoniec som si tam nasla tie svoje, takze za mna urcite ano! :)
Odpovedať
Aj ja budem mať pravdepodobne z tohto salóna. Čo vás zaujíma?
Odpovedať
@michaelavj ako to prebieha na skúške kedze na nete nemaju ziadne saty ci sa dá vybrať a vyskusat čokolvek kedze nemam este predstavu , aké majú ceny siat
Odpovedať
na skúšku je potrebné objednať sa. Poplatok je 10 €, pokiaľ si tam vyberiete vrátia vám ich. Určite si budeme môcť skúsiť čokoľvek, šaty cca 550 € za požičanie.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, hlásim sa síce ako adminka ale zároveň aj ako ex nevesta, ktorá mala požičané šaty zo salóna Michaela v Pezinku :-) Určite odporúčam objednať sa na skúšku. Ušetríte si čas v prípade, že tam pri vašej návšteve zrovna bude iná nevesta a nebudú sa vám môcť venovať. Množstvo šiat a noviniek nájdete aj na ich FB stránke, no častokrát sa stane, že nájdete úplne niečo iné priamo na skúške. Ja som si od nich brala aj popolnočné šaty, tým pádom som mala v danej dobe aj super zľavu - upozorňujem, že som sa vydávala v roku 2013, takže nezaručujem, že nejaké zľavy budú mať aj teraz. :-N Ja osobne som teda bola veľmi spokojná. Šaty boli krásne, všetci sme na skúške plakali, servis bol rýchly a veľmi príjemný a momentálne majú aj oveľa krajšie a väčšie priestory, takže za mňa majú palec hore. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?