Skúsenost so šitim šiat - Anelli

Ahojte, chcela by som sa s vami poradiť. Máte niekto skúsenosť so šitim na dialku s Anelli? Na ich stránke som si našla dvojo šiat medzi ktorými ozaj tuho uvažujem ale chcela by som sa spýtať na nejaké recenzie lebo tých je málo na nete. Diky za pomoc pri rozhodovaní :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, mne šila šaty táto pani a môžem ju len a len odporučiť. Kontaktovala som ju cez IP tu na MS, ochotne mi všetko vysvetlila, na mail poslala návod ako sa správne odmerať, poslala som jej miery, ktorých bolo ozaj dosť, takže som nemala najmenších pochýb, že mi šaty budú sedieť ako uliate. Tak sa aj stalo, šaty prišli cca za 2,5 mesiaca od zadania objednávky - zaslania mier a sedeli parádne, boli krásne a bez najmenšej chybičky, dala som si u nej šiť aj závoj, s ktorým som takisto spokojná. :-) Počas šitia mi poslala na email pár fotiek z procesu šitia, ktoré neskutočne potešili, komunikovala so mnou na úrovni a som jej veľmi vďačná.. Teraz, keď mám šaty ušité a ostala som tehotná so mnou opäť ochotne rieši ako šaty upraviť, aby som ich kvôli rastúcemu brušku nemusela meniť a boli mi aj v deň svadby naďalej tip top, ak by som si šaty mala dať šiť opäť tak rozhodne len u Anelli :-) O cene ani nevravím, tá bola vzhľadom k šatám fakt úžasná :-)
Odpovedať
Ahoj :) ja mám tiež od nich šaty, nešili ich priamo na mňa, ale sadli mi ako uliate :) Mali ich hneď skladom úplne nové a za prijateľnú sumu, tak som neváhala, išla som ich hneď vyskúšať a bez nich som neodišla :-) :-) . Mám ich aj vo fotoalbumu, tak sa môžeš pozrieť a na to aké sú veľké, vôbec nie sú ťažké, ja som na 100% spokojná :) Môžem len odporučiť, na výbornú prístup ku zákazníkovi, kvalitu šiat a aj cenu! :-) :-) Tak ti prajem aby si si vybrala správny typ šiat a určite nebudeš ľutovať :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam tiez objednane saty v Anelli salone :-) Pani Irina,ktora so mnou komunikovala ohladom mojich mier posobila velmi milo a trpezlivo a profesionalne.Verim,ze som sa rozhodla spravne :-D Ked mi pridu satocky domov,tak tu supnem foto.
Odpovedať
Profilova fotka
lennulik20,moje saty zo salonu Anelli sa pomaly,ale isto stavaju skutocnostou :-N Dnes mi poslali fotky,ako priebezne vyzeraju...su kraaasne :-D :-D :-D Isto sa nemusis bat,objednat si ich tam,ja som to riskla a nelutujem.Ale este ich nemam doma :-x Som na ne zvedava.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?