Skrátenie svadobných šiat

Ahojte baby, mate skusenost so skracovanim svadobnych siat? Pri vybere som mala vysoke topanky a dlzka bola relativne OK, ale nakoniec som sa rozhodla mat obute balerinky uz od rana, teda saty bude nutne skratit. Mate s tym skusenosti? Robia to v salonoch v pohode?
Odpovedať
buď v salone kde si šaty kupovala a požičiavala alebo nejaku krajčírku dobru by trebalo nájsť ale nie všetky šaty sa daju skrátit záleži podla toho ake mas
Odpovedať
@silvinuska6 dakujem. No v salone sa netvarili velmi ochotne so skracovanim, vraj si mam dat 9 cm opatky a budem v pohode... co teda odmietam. Tak snad sa na skuske pred svadbou daju ukecat na skratenie, lebo zase uplne to nevylucili... Saty su cipkovane.
Odpovedať
Profilova fotka
@mumka keď máš šaty zo salóny, tak oni ti ich musia upraviť podľa tvojej požiadavky a nie diktovať aké si máš dať opätky..
Odpovedať
@katka2505 mas pravdu, musim na tom trvat a nenechat sa presvedcit od nich, len aby s tym nahodou nemali robotu...
Odpovedať
Profilova fotka
@mumka presne tak..veď požičovniam platíme neskutočné peniaze za požičanie šiat..tak ti ich môžu aspoň upraviť podľa tvojich predstáv...:)
Odpovedať
Profilova fotka
@mumka ja som to mala podobne, ale tety v pozicovni to nakoniec vymysleli tak, ze mi pozicali dve spodnicky- jednu na topanocky na opatku- priznavam mala som ich par minut :-D a druhu na balerinky. Netreba sa bat a povedat svoje poziadavky, nemaju dovod Ti nevyhoviet ;-)
Odpovedať
@mumka ako to určite nenechaj tak ty si ich zákaznička ty im platíš a myslím že máš právo na to aby si bola maximalne spokojna a ked nie tak dakujem dovidenia a otočila by som sa na opatku
Odpovedať
Profilova fotka
Prosim vas, vy o com pisete... ved nie vsetky saty sa daju skratit. Co ak ich ma po vas nejaka vysoka nevesta? Vam by sa pacilo, keby pred vami ich skratili na nejaku nizku a vam by potom boli kratke?
Odpovedať
Profilova fotka
@bianocka však ich nemusia odstrihnúť...môžu ich len zahnúť..šikovná krajčírka to spraví tak, že si to nikto ani nevšimne a potom sa budú dať zase spustiť aj pre vyššiu nevestu...ja som ti tak požičiavala v salóne spoločenské šaty a nemali s tým žiadny problém... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katka2505 No ale ved vravim, ze nie kazde saty sa daju. Ako by asi zahli tylovy lem? Alebo sifonovy? Alebo ak je na spodnom leme cipka? No, mozno sa vsetko da, ak dotycnej neveste nevadi, ako to bude vyzerat... Ale aby si zachovali povodny vzhlad, tak sa urcite hocijake saty skratit nedaju.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?