Šaty za 375 eur. Je to veľa?

Zdravím Nevesty, prosím poraďte, našla som nádherné šaty, ktoré mi padnú ako uliate vo Fantastic Flower v Nitre, ale za požičanie pýtajú 375 eur. Je to veľa? Či málo? Lebo keď som to vravela mame len sa ťažko nadýchla :-D a sestra zasa vravela, že je to dobrá cena, takže teraz som v pomykove :-D A máte aj vy nejakú skúsenosť s týmto salónom, či už dobrú či zlú?
Odpovedať
Profilova fotka
@winchesterka ci je to pre niekoho vela alebo malo, si musi posudit sam... podla mna to nieje az tak strasne vela, aby si si ich musela odopriet... predstav si, ze sa najdu saty na pozicanie aj za 1500e a to este nieje konecna vyska... mne by to bolo za pozicanie vela, kedze tolko peniazkov sme nemali, ale keby nenajdem tie moje, a v pozicovni sa zamilujem ako ty, tak asi nevaham... ak by to bola naozaj taka laska, usetrila by som niekde inde a odoprela si nieco ine, ale saty su snad to najkrajsie, co na svadbe bude a co ako prve budu ludia vidiet...pokial si si svojim pocitom ista a vies, ze v inych nebudes stastna, potom rezervuj.. ale ak mas co i len malinkatu pochybnosticku, tak by si mala pockat...
Odpovedať
@j_ank_a Ďakujem za radu :-)... ohladne šiat nemám žiadne pochybnosti, len tá sumička ma trošku núti váhať. Ale je fakt, že na obrúčkach ušetríme skoro 200 eur z pôvodného rozpočtu, takže by som to asi mala vykryť :-)
Odpovedať
@winchesterka Ahoj, je to v pohode cena celkom, pochodila som dost salonov teraz a cena pod 400 eur je v pohode. Aj ked si predstavis ze je to za jednu noc za jedny saty :-| No ale ked ti este mozem poradit v TT teraz otvorili novy salon Zoya wedding center a maju tam akciu na saty do konca roka ,najdrahsie maju za 390 eur a maju fakt pekne satky a super pristup ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@winchesterka pokial vies, ze niekde usetris, tak nieje problem... ja som usetrila napriklad na satach... :D mali sme tiez na ne stanoveny rozpocet a nasla som take nadherne a podla mojich predstav a dokonca boli take lacne, ze som nevahala ani minutku...a boli moje... :D vies co? niekedy sa pozastavujem nad nazormi dievcat, ktore pisu, ze nasli saty podla ich predstav na zapozicanie ,,LEN,, za 1200e.. wtf? teda proti vkusu nic, ked na to dievcata maju, prosim, ale ja by som osobne za saty tolko nedala ani keby boli diamantove a mala ich na sebe princezna Diana... :D na moje saty som bola ochotna dat s privretim vsetkych 4 oci (aj manzelovych) max 350e za pozicanie, ak by som nezohnala na kupu... nastastie som zohnala... tvoja cena nieje taka strasna, teda ak vies, ze ine nenajdes, tak v poho... aj tak myslim, ze budes jedna s tych, ktore dali za saty ,,velmi malu,, sumu.. :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ak mozem, tu je moj nazor - neexistuje odpoved na tuto otazku. Ja som si napriklad nikdy v zivote nezakladala na znackach oblecenia a nosila, co sa mi paci. Jednak preto, lebo nemam penazi na rozhadzovanie, jednak sa mi to zdalo snobske, mat nieco len preto, ze je to "in". A navzdory tomuto, dnes som si kupila saty za 650e. Preco? No lebo su to saty mojich snov, a proste som si povedala, ze toto je jedna vec, kde financne kompromisy robit nebudem. Od chvile, kedy som ich videla na sebe, vedela som, ze musia byt moje. A teraz sa na cas uskromnim, a je to. p.s. Keby som si skusala "saty snov", co by stali 50 eur alebo 5 z nejakeho sekaca, napisala by som vam na ne rovnake ody :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@winchesterka mám skúsenosť, že je to na slovensku za požičanie ešte dosť nízka cena...teda ja čo som prešla salóny, tak som nenašla šaty pod 400€ za požičanie...
Odpovedať
Profilova fotka
Síce som salóny ešte neobiehala, ale myslím si, že za požičanie je to celkom v pohode suma ...lebo čo som pozerala požičanie šiat, ktoré sa mi páči, tak boli okolo 450 € ... ja by som sa napríklad chcela maximálne do tvojej sumy zmestiť pri kúpe šiat ;-)
Odpovedať
Ahoj..ja teraz chodím po svadobkách a keď neberieme do úvahy nejaké známe značky, tak to máš dobrú cenu za požičanie, teda takú priemernú...ja som našla cenu aj 250€ a 280€, ale to tiež majú iba akciu do konca roka, keďže je mimo sezóna na svadby :-) a tie, čo sa mne veľmi páčia stoja 380€ za požičanie... ...a môj názor?...cenu nerieš...ak sú to tie TVOJE, tak buď rada, že si ich už našla a ber ich hneď :-)
Odpovedať
to máš podla regionu,ale podla mna je to dobrá cena. do 300 by to bola velmi dobrá cena,v BA napr. stoja 450 a viacej...Suma 350 eur je podla mna normalna priemerna cena a ked sa ti páčia,by som neváhala :)
Odpovedať
Profilova fotka
Suhlasim s ostatnymi :)) Ja som z Kosic, a tu by som este zdvihla obocie, ze je to malo.. Tu stoji pozicanie siat v priemere od 480e az do 700e, samozrejme ak neratam tie salony s poriadne nekvalitnymi a neforemnymi satami, ale aj v tych pytaju okolo 300. Ja by som nevahala, svadbu mas len raz, a nech skusi niektora povedat, ze netuzi byt najkrajsia nevesta :)
Odpovedať
Profilova fotka
@winchesterka aj ja som z nitry a myslím si,že cenu máš velmi dobrú,prerože sa šaty pohybuju okolo 500-550eur :)
Odpovedať
@winchesterka podla mna je to velmi dobra cena....tiez som mala zhodou nahod rovnaku ;-) ale cenu som vopred neriesila voobec..... pri svadobnych satach som si povedala ze ak najdem tie prave tak ich beriem bez ohladu na cenu :-D to je pre nevestu to co ma vo svoj den D cely čas na sebe a len raz za zivot....snad :-D treba si dopriat ... 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Nevahaj a ber ich!! :-) Je to podla mna super cena za pozicanie.
Odpovedať
Profilova fotka
@winchesterka ahoj, ja som z PP, tu sa ceny pohybujú od 230-700e!!! Ja som si našla šaty, ktoré ma stoja 465e, a myslím si, že je to ešte v pohode cena vzhľadom na to, že je to nová kolekcia a šaty známej značky... A presne súhlasím s dievčatami - NA SEBE A NA SVOJICH SVADOBNÝCH ŠATÁCH NEŠETRI!!! Je to len raz v živote, budeš za hviezdu a na šetrenie na sebe bude čas po svadbe... A to si myslím a hovorím aj napriek tomu, že tiež nie som typ, čo by vysolil za požičanie sumu od 800e vyššie, nech by tie šaty boli akékoľvek prekrásne. Ja som si povedala, že sa chcem zmestiť do sumy 600e komplet aj s doplnkami, nakoľko si to platím sama... a zatiaľ som celkom v medziach budgetu :D
Odpovedať
Mala som ten isty problem ako ty. Dlho som rozmyslala, ci naozaj vyvalit tolko penazi. Doteraz nelutujem, vyborne som sa v nich citila, na fotkach vyzeraju krasne. Je to pamiatka na cely zivot.
Odpovedať
Ja budem mať z fantastic flower šaty ale kupujem si ich, cena: 330 eur :) Našla som aj za 200 eur šaty v nitre na zakúpenie ale nebolo to ono tak som ich nekúpila aj ked bola super cena.. radšej si priplatím a mám to čo naozaj chcem :)
Odpovedať
@winchesterka záleží aké sú šaty, typ, strih,jednoduché, čipkované, atd alebo aká je to kolekcia či nová alebo staršia? cena je aj s doplnkami? ja som mala šaty za 400 eur z doplnkami( závoj, vankúšik, mešec) z kolekcie La sposa starší rok.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?