Šaty z Anglicka alebo z Ameriky a ich objednávanie

Caute, chcela by som si objednat svadobne saty cez net, ale podla moznosti nie z Ciny, mate niekto skusenosti s objednavanim z anglickych, americkych stranok, moze byt aj ukrajina, ak je stranka po anglicky. Na ebayi dost podvadzaju v tom ze napisu ze vec je z anglicka, ale ked to hlbsie studujes, zistis ze je to z Ciny. V amerike je vsetko lacnejsie, urcite aj svadobne saty, len sa nemozem dostat po ziadne stranky. Viem ze je tu vela diskusii na objednavanie satov cez net, verte ze som vsetky precitala a nic som nenasla. Stranky ako ligth in the box.com. vowstory.co.uk, wholesale-dress.net, jasminebridalshop.com, shop.storeofdress.net, inweddingdress.com, superbweddingdresses.com som prezrela, saty su lacne ale vsetko je Cina. Nie ze by mi to vadilo, ved teraz je uz vsetko odtial, ale rada by som preskumala vsetky moznosti. Dakujem za pomoc :)
Odpovedať
@megan57 skus david´s bridal. je to americka stranka a dokonca kupis cez net aj minulorocnu kolekciu white od very wang :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja tiez uvazujem o kupe siat ze net, zatial som pozrela tieto stranky http://www.tidebuy.com/ , neviem sice, ze ci su saty made in china ale stale ked som pozrela mali akcie a co som citala na forach tak, ze nemali problem zo satami (ze prisli este krajsie ako si objednali) http://www.yourbridalwear.com/Default... tu usiju saty na mieru, ale su to imitacie znaciek ako maggie sottero, la sposa, san patrick a pod
Odpovedať
@swarovski dakujem za tip, su tam sice aj drahsie kusky, ale aj z tych lacnejsich sa daju vybrat krasne saty. Urcite sa na tej stranke chvilu zdrzim :D Inak mas s nimi aj skusenosti? Objednavala si si uz od nich? @aja2311 tidebuy.com je urcite cina, a tam dost zalezi od toho kto konkretne bude tvoje saty sit, pocula som aj chvaly aj staznosti, asi je to o stasti. A tu druhu stranku nepoznam, ale prestudujem. Dakujem moc :)
Odpovedať
@megan57 komunikovala som s nimi ohladom very wang, ale v tom case ju este nepredavali online. az ked som sa rozhodla pre ine saty, mi pani z NY salonu pisala, ze uz presli na novsiu kolekciu VW a ta starsia uz je na predaj aj online. Celkom ma zaujala kolekcia Oleg cassini a aj vo vypredajovej casti sa da celkom vybrat :-) ale hlavne, ked som im pisala a otravovala ich, reagovali a odpisovali co mohli :-) no a urcite je to US shop, ked som bola v amerike, bola som tam :-) v ich kamennom obchode :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Zienky ake mate skusenosti so strankou TBDRESS.com ???? :) na svadobne saty?
Odpovedať
@marienka1703 TBdress rovna sa Tidebuy. Otras! Hochstapleri, ktori maju zakaznika na haku akonahle zhrabnu peniaze. Mrkni do temy prave o tejt ostranke, mas tam odkaz na FB link, kde je im venovana pozornost. To mozes rovno vyhodit prachy do kybla. Nerpide Ti nic podobne tomu co si objednas a kvalita je o loterii. To uz sanca vyhry v Lotte je vyssia. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
PYtam, sa, LEBO CITAM ze niektore baby písu ze im prisli satocky krasne a niektore zas nie.. :) hm
Odpovedať
Profilova fotka
@jabadaba Tak mne dosli dnes saty---- a TIE KTORé HOVORILI ZE JE TO LOTERIA- TAK JA SOM JU PRAVE VYHRALA., TAK UZASNE A NA MIERU SATKY- SOM SI ANI VIAC PRIAT NEMOHLA. ZENY UPLNE ODPORUCAM , MOJE SATY SU UZASNE NADHERNE :)
Odpovedať
@marienka1703 tak to som velmi rada, ze Ti to vyslo. Je to kapanek o ruskej rulete, nikdy nevies co na teba vyjde, tebe to vyslo, co je skvele. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@marienka1703 Chcela by som sa ťa opýtať, koľko si dala za poštopvné a balné? Platila si cez i-banking? A ako dlho si čakala na šaty? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) cakala som asi 26 dnii.......colne ma vyslo 80 eur- ale to zalezi podla vahy a ceny za ktoru objednavas:D myslim ze do 150 eur nieje ziadne colne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?