Šaty s vlečkou

Včera som bola vo svadob. salóne v MT, ale priznám sa, odišla som sklamaná :-( Snívam o šatách s vlečkou, žiaľ, také nemajú..."...všetky šaty čo sú s vlečkou, odstraňujeme ju z nich, je to nepohodlné a ... ... ak chcete vlečku, musíte ísť inam, my určite nemáme" toto bola reakcia pani zo salónu. Neukázala mi jeden-jediný katalóg, jedny šaty, ....Vlastne teraz keď nad tým premýšľam, akoby som ju vyrušovala. No už tam viac nepôjdem. Prvá aj posledná návšteva tohto svadobného salóna. Čo vy teda na to???? mali, budete mať alebo máte už šaty s vlečkou????
Odpovedať
ahoj.. toto som ešte nepočula.. že odstraňujú vlečky na šatách =-) :-. ved vlečka sa dá vypnúť.. ja budem mať tiež šaty ktoré majú takú menšiu vlečku.. a po obrade sa vypne.. a už "nebude". ja som pochodila kopu salónu a všede mali také šaty.. vlastne všetky čo boli väčšie sukne mali vlečku.. možno odstraňujúci kvôli tomu , že vlečka sa môže zašpiniť či už z dola ked sa ťahá, alebo ked ta niekto pristúpi.. a nechce sa im to asi čistiť :D ja fakt neviem ..s takým prístupom som sa nestretla.. vo všetkých salónoch boli baby veľmi zlaté..
Odpovedať
@mon29 argumetovala tým, že vlečky sú na francúzske svadby - kde sa stojí pri stoloch, netancuje sa. ... čo mala nevesty s vlečkami, už o 21:00 hod menili šaty, lebo v nich nevedeli tancovať... Povedala som jej, že nebudem mať "tancujúcu" svadbu aj tak s ňou ani nepohlo a upravovala si šaty na figurínach. Čo som bola v inom salóne, tam je majiteľom chlap, ale ten, mi dal do ruky katalóg, porozprával čo a ako, aké sú možnosti, čo sa dá a čo nie, ale snažil by sa urobiť tak aby dobre bolo. To je obchodník!!! táto mi ešte aj šaty chcela dať veľkosti 38 o som takú veľkosť v živote nemala. Nosím 42 pri mojej výške by som tie 38 asi mala do pol lýtok :-S
Odpovedať
Profilova fotka
tiež som ešte nepočula o tomto, kazdopadne pani asi nemala obchodneho ducha. ]-( Jednoznačne ti odporúčame navstíviť iné salony a určite najdes kopec siať s vleckou. ;-) Veľa štastia prajem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
..ja som tiez stale snivala o satach s vleckou a pri obchadzani salonov som tiez natrafila na pripad aky hovoris, ze nemali saty s vleckami, lebo ich strihali hned ako saty prisli ... ale nebola tam zla obsluha :-) ... ja som si nakoniec kupila saty s vleckou a su lahunke a vlecka sa pripina na viacerych miestach no zvnutra , takze ked sa vypne tak vobec nevidno zeby nejaka vlecka bola :))) som maximaaaalne spokojna a tesim sa na svadbuuuu :D
Odpovedať
@evkacik5 ĎAkujem, tak to aj urobím :-p
Odpovedať
@misenciatko a kde si si kúpila šatôčky???? ...teším sa s Tebou, že sa Ti podarilo nájsť to pravé orechové ;-) Smejem sa, že chcem šaty s vlečkou a striebrom vyšívané....to striebro môžem aj vynechať :) ale ako princezná byť, to by sa mi páčilo :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@kathy131 tak to tiez pocujem prvykrat. To su divne sposoby. Ja som bola skusat saty v troch salonoch v Prahe a vsetky saty mali krasne dlhe vlecky. U vsetkych sa to normlane dalo vypnut a pri tancovani by to vobec nevadilo. Skus vazne este ine salony.
Odpovedať
@meduzka18 Tak to Ti poviem, som ostala prekvapená. Nevadí, teta ani nevie ako prišla o zákazníčku. A ešte ma dosť prekvapilo, že ku šatám bolo v cene kadečo - závoj, kožušinka, doplnky... ale úprava šiat nie, to si musí nevestička pekne zaplatiť. Hm, na svete sme všelijakí.
Odpovedať
@kathy131 to si natrafila fakt na zlého obchodníka.. hladaj dalej svoje vysnívané šatočky..niekde ťa už čakajú :) a uvidíš aké vedia byt niektoré baby v salónoch zlaté..nenechaj sa tým odradit.. takýto salón je jeden zo 100
Odpovedať
No nedivim sa ti, že si bola sklamana, niektore tetušky v salonoch akokeby nemali rady nevesty, tiež som mala podobné zážitky, uplne to pokazi radost zo svadby. Co sa týka vlečky, tak som si skúsala saty s vlečkou v BA hocikde. Ale je to naozaj nepraktické...vyzerá to pekne ked vchádzas do kostola a mozno na niektorých fotkach, ale na svadobnej zabave ta vlecka je uplne nepouzitelna....Jasne, ze sa dá vypnút, ale mne to pripadalo, ako by som mala na zadku poskladany stan :-| ... A ešte keď v tom máš sedieť a vstávat... Pri tanci sa tiež nemôžeš poriadne zatočiť, stále myslís na vlečku... Aspon to boli moje dojmy ked som mala také šaty na sebe. Ako svadobné som si nakoniec vybrala šaty bez vlečky, boli pohodlne a uplne komfortné...hocikto so mnou tancoval rychlo aj pomaly a šaty pekne vynikli, bezproblemov som absolvovala navstevu toalety, ...... Ale urcite zalezi aj od toho,aku bedete mat svadbu - či klasicku s vela tancovanim, alebo skôr taku rodinnu pokojnu oslavu. A čo sa tyka toho salona, tak tam uz nechod, urcite je v tvojom okoli vela salonov, kde sa k tebe budu spravat milo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kathy131 ja som tiez chcela take saticky ... saty s vleckou, stribrem vysivane... :-) no a kupila som ich v salone Rozpravka (KE) ... cize mam saty z rozpravky :-D (nielen akoze ale naozaj :-D ) no a hore su vysivane, aj s vleckou... takze podla predstav :) a ta vlecka nieje ani kratka ani dlha,... taka akurat :)
Odpovedať
@orgovan budeme mať takú maličkú svadbičku, bez tancovačky, teda mi nebude prekážať vlečka pri ničom. Od malička snívam, že sa prejdem po kostole v krásnych princeznovských svadobných šatách a pri oltári ma bude čakať môj milujúci budúci manžel. Manžel by bol, len na tých šatám budem musieť ešte popracovať ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte. Ja som mala saty s vleckou dokonca aj striebornou nitou vysivane :-). Bolo to super a mali sme svadbu kde som pretancovala cely vecer.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?