Šaty na nevestu s výškou cez 180 centimetrov

Ahojte chcem sa opýtať ako sú šaty z požičovne na tom s dĺžkou. Mám vyše 180cm a bojím sa či mi nebudú všetky šaty krátke.
Odpovedať
@majtanka222 určite sa neboj :) ja mám 180 cm a tiež som myslela že šaty nenájdem, ale väčšinou sú šaty robené na vyššie postavy a v salóne ich takmer vždy upravujú a skracujú pre nižšie dievčatá. Ja som bola v svadobnom salóne EL, kde som si vybrala štvoro šiat a všetky boli na moju postavu úplne ideálne (pozri prípadne môj album) a to mám svadobné topánky ešte s opätkom -4cm
Odpovedať
nemaj obavy, ja meriam 185 cm a nemala som si problem vyberat z roznych druhov siat, topanky som ale mala na nizkom, inak by som bola vyssia od manzela :)
Odpovedať
ďakujem tak to som hneď spokojnejšia, že myslia aj na nás vysoké :)
Odpovedať
@cathy83 ahoj, kolko priblizne stoja saty z el? nemaju na stranke info o cenach... vdaka :-)
Odpovedať
@km9 podla toho, akú skúšaš kolekciu ja som skúšala dvoje z novej kolekcie - cena bola 440 a 430, a jedny zo staršej kolekcie tam bola cena 380 + mala som 10% zľavu z ceny, keďže som si šaty objednala hneď na prvej skúške, u mňa to bola láska na prvý pohľad :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ja som bola aj skusat, vyber nie je az taky ale maju aj na vyssie postavy, nakoniec som si objednala cez internet, bala som sa ze pridu kratke ale prisli prilis dlhe a musela som ich skracovat, teraz ich predavam,aj ked by som si ich najradsej nechala :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?