Šaty Maggie Sottero - Katelyn zo salónu El v Bratislave

Profilova fotka
Poraďte mi prosím ohľadom šiat od Maggie Sottero - Katelyn....veľmi sa mi páčia, ale rada by som poznala viac názorov na ne. Ak s nimi máte skúsenosti, dajte mi vedieť, budem vám veľmi vďačná :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja si ich chcem skusit, ale idem tam az buduci mesiac...potom mozem dat vediet :o)))
Odpovedať
Profilova fotka
jej, super....no ja idem 30.mája na skúšku tých šiat, tak potom dám vedieť ja tebe, ok ? ;-) V salóne El ich akurát dnes dostali, že vo veľ.34 a 36....
Odpovedať
Profilova fotka
@lucecita25 a mne napisali,ze su vo velkosti 36-38, tie mensie mi urcite nebudu,ted mam 40 a este musim zhodit min. 7-10 kg do svadby... ale urcite mi potom daj vediet a ukaz foto :o))) ty mas aku velkost,ked sa smiem spytat? cm/kg? ja 174cm/66 kg(zatial)
Odpovedať
Profilova fotka
hej ? a to si sa pýtala v salóne El v Bratislave ? jasné, dám vedieť, neboj ;-) ja nosím veľ. S a M a mám 157 cm a 50 kíl (väčšinou mi to lieta medzi 48-50)....
Odpovedať
Profilova fotka
ano v EL v Bratislave, ale mozno sa pomylili...len neviem ci v mojom pripade,alebo tvojom... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
nestraš ma :-S no však uvidíme....a kedy ty máš vlastne svadbu ? už máš všetko zariadené ?
Odpovedať
Profilova fotka
Svadbu mam 14.7.2012 a nakolko nezijem na Slovensku, vsetko zariaduje svadobna agentura.Ja im posielam napady a poziadavky a oni vsetko vybavia za mna.Takze bez stresov.Este nam chybaju svadobne saty a oblek,ale to doriesim ked dojdem na Slovesnko.Inak mame kopec hosti z Kosarisk,Janosikova, Kalinkova a... Hamuliakova :o))) cela moja rodina...Pozerala som,ze ty mas svadbu az buduci rok, do vtedy mozno dojdu aj krajsie modely siat, nemyslis?Nechcem ta od nich odhovarat,ja len,ze preco tak skoro ? Ale zas ked si zoberies moj pripad...saty si zajednavam mesiac pred svadbou, tiez to nieje bohvieco :o))))))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?