Rezervovala som si šaty a chcem ich vymeniť za iné

Profilova fotka
Ahojte kočky :-) Pred časom som si v salóne zarezervovala šatky, ale prestali sa mi páčiť a chcela by som ich vymeniť za iné. Myslíte, že by sa to dalo??? Stalo sa to už niekomu??? Cítim sa hlúpo tam ísť, aby si nemysleli, že som nejaka fiflena. Ďakujem za všetky odpovede.
Odpovedať
@mendy0089 no ja som sa rozhodla vymenit si popolnocne.A keby len popolnocne saty,ale aj salon takze mi prepadne aj zaloha :-| ale uplne som zmenila vkus a v tom salone mali hrozne saty.Ale vacsinou mne vsade hovorili,ze ked si aj rezervujes saty a po case sa zapaci nieco ine,tak sa to da v pohode zamenit (samozrejme v tom istom salone)Myslim ze na tom nie je nic zle,ked sa ti zapacilo nieco ine :-)
Odpovedať
@mendy0089 ahoj všetko závisí od toho, ako si mala koncipovanú zmluvu o zapožičaní svadobných šiat, ja som napr. musela uhradiť nenávratnú zálohu 100 € , pričom v zmluve mám uvedenú aj zmluvnú pokutu asi 400 €, ak od zmluvy odstúpim. No keď som si tú zmluvnú pokutu prečítala, tak som sa len pousmiala, pretože taká vysoká zmluvná pokuta je neaakceptovateľná (neprijateľná zmluvná podmienka v spotrebiteľskej zmluve), takže tú by odo mňa v prípade odstúpenia od zmluvy tá požičovňa v živote nevidela :). Všetko to samozrejme závisí od komunikácie so svadobkou, či ti vyjdú v ústrety, či si zameníš šaty v tom istom salóne a podobne.
Odpovedať
Profilova fotka
@mendy0089 ja som si svadobne saty zmenila po tyzdny...jednoducho som tam zavolala a nebol ziaden problem. myslim, ze ak to je v tom istom salone vobec im to nebude vadit....len ci budu volne aj tie saty ktore si si vybrala ako druhe. vela stastia prajem
Odpovedať
Profilova fotka
Jeeej kocky vymenili mi ich :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?