Popolnočky - áno či nie

Profilova fotka
Caute baby,chcela by som sa opytat ci kazda z vas riesi popolnocky.Rozmyslam totiz ze ich vynecham, kedze moje saty su pohodlne aj na tanec a svadbu mam iba raz (dufam) tak si ich chcem uzit :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@linduss25 ahojko,no ja sa budem prezliekat po rejdovom,takze ako ty chces :-) este som nepocula o takej babe,ze sa este neprezliekala,tak neviem ti takto poradit,ze co a ako :) ale hlavne je,ze je to tvoja svadba a si ju uzijes naplno :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moja kolegyna sa neprezliekala tak mi to vnuklo taky napad, aby som si tie saty uzila :-N Uvidime,ak najdem krasne popolnocne tak ano ale zatial sa mi nepostastilo a uz ma to hladanie a skusanie nejak nelaka ;-)
Odpovedať
Ak mas pohodlne saty tak si ich uzi ;-) ja mam kamosky ktore sa aj prezliekali aj neprezliekali :-) nie je povinne sa prezliekat, to je len zvyk...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ani moj drahy nechcel aby som sa prezliekala,ale tak mamina mi vravela, ze to uz po cepceni nie je pekne davat si zasa svadobne saty, ze to sa uz oficialne ocepcenej vydatej zene nehodi, tak co ja viem. Ak mas cepcenie vo svadobnych satach, tak potom by som si ich aj nechala,ale ak pojdes do kroja, uz by som si ich nazad nedavala a radsej si dala nejake kremove popolnocky :-) uz ako ty si to zrobis, tak budes mat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa prezliekat nebudem a chcem si saty uzit a vobec celu svadbu. Tak urob cepcenie v svadobnych a zostan v nich az do rana. A pipinka2730 ma pravdu je to tvoja svadba, tak rob ako ty chces.
Odpovedať
Profilova fotka
Bola som na veľa svadbách kde sa nevesta neprezliekala a vôbec to neprišlo nikomu čudné, ako už spomínali baby vyššie, je to len na tebe. Hlavne aby si si to užila ty :-)
Odpovedať
no presne ja som tiez za je to len na Tebe, ja určite sa prezlečiem bojím sa ze budem zo siat unavena kruh a tak nie som moc zvyknutá takze určite pôjdem do druhých skôr mam otázku či kratšie či dlhé:) čo myslíte?
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa pacia skor kratke,ale niektore dlhe su tiez pekne, neviem, asi mi musia nejake padnut do oka :-) podla too si vyberiem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@linduss25 Aj ja planujem zostať celu noc v svadobnych. Chcem si užiť svadobné, veď sa vydávam len raz... A vôbec ma nezaujíma čo si ostatný budú myslieť. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem baby,no ja mam svadobne velmi pohodlne takze prekazat mi nebudu.A cepcenie mam v svadobnych tiez :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?