Objednávali ste už šaty na mieru cez internet?

Profilova fotka
nasla som stranku, kde šiju šaty na mieru, peniaze sa posielaju vopred. Ma s tym niekto skusenost?? Je to z tejto stranky: http://www.mimibazar.sk/bazar.php?alb...
Odpovedať
Profilova fotka
kamoska si objednavala cez ebay a cez nieco ine este na mieru a doslo to uplne super :) saty boli bozske a kvalitne :) ja si planujem tiez objednvavat cez inernet a na mieru :) ;-) a aj som si objednavala spolocenske saty na mieru, a ako som napisala zatial mam len donre skusenosti , ale z hentym nemam skusenosti. Platba je vzdy vopred a kreditnou kartou, neposielam bankovym prevodom, lebo pri kreditnej karte vies vzdy lahko dostat peniaze spat. :).
Odpovedať
Profilova fotka
Na stranke ma vela dobrych hodnotení takže sa podla mna na nu da spolahnut, ja na mimibazare nakupujem pravidelne a spolieham sa na hodnotenia a este som nebola sklamana ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@angie007 peniaze sa posielaju vopred prevodom ale kvoli tomu aby mali istotu ze aj tie predavajuce nepridu o peniaze ked tovar objednaju a kupujuca ho neprevezme co sa velmi casto stava....ja osobne tiez ked predavam tak pozadujem platu na ucet koli neprebratým dobierkam a dobierka ide od 2,05 € hore aked sa vrati neprebratá dobierka je to dvojnásobná suma ..vyhodená"
Odpovedať
Ja som dnes kupovala z dhgate.com a platila som tiez sice vopred, ale cez paypal, takze keby cosi, lahko sa k tym peniazom dostanem. Na mimibazare by som sa bala, ze keby nieco, tak peniaze uz neuvidim. A zas tie saty tam nie su az tak lacne, ze by mi tobolo jedno.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx na mimibazare ked su dobre hodnotenia tak je to ok.
Odpovedať
@angie007 nehovorim ze to nie je ok, ale ja osobne preferujem objednat priamo od obchodnika ako od nejakej zeny, ktora to od toho obchodnika objedna a teda to ide cez dalsie ruky a samozrejme ze to bude aj drahsie, lebo zadarmo to ani ona nerobi, ze ano...
Odpovedať
Profilova fotka
@angie007 ja objednavam cez internet pravidelne,len som este neobjednavala v takejto vysokej sume,preto ma prepadla panika a tiez aj z tej dlhej čakacej doby :)
Odpovedať
Profilova fotka
a co myslite, ktore su krajsie? tieto z netu, alebo tieto druhe z UA?? http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=1...
Odpovedať
Profilova fotka
Oboje ale záleží od postavy :-)
Odpovedať
Áno a boli úžasné, na mimibazár u ISIFA
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?