Nechať šaty?

Profilova fotka
Ahojte dievčatá, mám takú dilemu, a neviem, čo s ňou. V januári som si vybrala svadobné šaty, ktoré sú naozaj nádherné. Bola to láska na prvé oblečenie. Mala som z nich WOW efekt a nechcela som ich vyzliecť. Teraz cez víkend som si bola k nim vybrať bolerko, a keď som si ich obliekla, tak už som ten pocit z nich nemala, len o nich teraz pochybujem. Sú to prekrásne šaty a majú dva detaily, ktoré som si zamilovala (vrecká a neuveriteľne dlhá odopínateľná vlečka), ale teraz ma ešte viac zožierajú pochybnosti o požičaných šatách. Nikdy som nechcela šaty z požičovne, preto ma to teraz o to viac trápi. Čo robiť? Nechať alebo vymeniť?
Odpovedať
no, to je tak keď rezervuješ šaty a ešte je ďaleko do svadby... :) mne sa stalo to isté, nakoniec som vybrala šaty v úplne inom salóne 2 mesiace do svadby...záloha 200e mi samozrejme prepadla... čo sa týka požičania šiat, z toho obavy nemaj, originál dizajnérsky kúsok zo salónu vyzerá omnoho krajšie ako jeho lacnejšia napodobenina od krajčírky...a hlavne sa s nimi po svadbe nebudeš naťahovať, inzerovať, skladovať, sprístupňovať skúšania potencionálnym kupujúcim... :)
Odpovedať
Tak pozicovna ma svoje vyhody... Ak si nechces saty nehat je to dobra volba odpadne ti dilema co s nimi po svadbe. To je mozno len taky skrat ale asi by si ine nechcela, ze? tak je jedno ci su z pozicovne ak sa ti naozaj pacia. Ja byt tebou tak by som si ich nehala. Ak by si ich vymenila, mohlo by ta to casom zozierat a to by dobre nebolo. Len si ich pekne nehaj a nedumaj dalej.
Odpovedať
@renya3 podľa mňa je to len chvíľkové, určite si nebola ani upravená, ako budeš na svadbe :-) ja by som si ich nechala, to bude len skrat... aj ja som mala svadbu v septembri a šaty rezervované od januára, nemusí to byť pravidlo, že keď tak dlho vopred, tak sa to pokazí :-) ale od januára až do septembra som ich ani raz na sebe nemala... len v čase nájdenia a potom až v deň svadby a zdali sa mi práveže ešte krajšie, než vtedy - predsa len - účes, vizáž :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@renya3 myslim si, ze by si vymyslat nemala a ked si prvy krat mala ten efekt WoW tak si ich nechaj. Presne ako baby napisali, mozno si nebola upravena alebo si jednoducho len nemala svoj den, neprisla si si v nich az tak pekna a to sa jednoducho nieekdy stava. Ale ked sa ti vtedy pacili, nemala by si spekulovat. Po case sa ti kazda vec zunuje, tak si ich uz radsej neskusaj :D :D A uvidis, na svadbe ked budes pekne nalicena, ocesana, tak aj v tych satach si budes pripadat super:-)
Odpovedať
@renya3 a tieto co mas teda vybrate si si kupovala ale poziciavala? Lebo celkom som tomu nepochopila az tak. Vyslo mi z toho ze tieto uz mas doma, ano?
Odpovedať
Tiež som za to, aby si to nechala tak. Keď sa ti až tak zapáčili prvýkrát, nemeň to. Ten "wow efekt" je možno preto wow, že príde len raz, a to práve prvý raz! :) Jasné, že budú aj ďalšie, ale to už bude napr. po úprave, účese, líčení... a rovnaký pocit bude mať potom aj ženích :) Ak sú to tvoje vysnené šaty, nevzdávaj sa ich. Hoci budú len požičané. Vlastné šaty majú síce svoje výhody, no ak si už našla tie osudové, vzdaj sa predstavy o vlastných. Ak by si rezerváciu zrušila a nakoniec by si krajšie nenašla, ľutovala by si to možno celý život.
Odpovedať
Profilova fotka
Nemenila by som. Tak ako aj baby pisali vyssie. Ja takymto wow efektom verim :-) U mna napriklad takyto efekt pride malokedy. Preto som sa naucila nim riadit. Lebo vzdy cim viac som premyslala, spekulovala, kombinovala, tak tym to dopadlo horsie. Preto som si povedala, ze ked uz raz bolo nieco pre mna wow tak to tak aj zostane :-ň
Odpovedať
Profilova fotka
@danusaa Písala som o požičaných šatách. Nie, nekúpila som ich, mám ich len požičané.
Odpovedať
a tak potom to v celku dobre dopadlo ako citam mala si stastie na dobru pozicovnu resp salon a tak oni sa zvacsa snazia pomoct aj ked to je niekedy aj proti ich internym pravidlam ale tak ak si ostala u nich pre nich to nejaka skoda nebude tak preco by aj nevymenili ked je treba tesim sa hadam aj vsetko ostatne vide
Odpovedať
Profilova fotka
@katulajab JJ, ten salón je skvelý, hlavne pani majiteľka. Mala som do činenia aj s druhou slečnou zo salónu, ktorá však už milá nebola, ale to už je jedno. Ďakujem všetkým za príspevky, všetky ste ma ukľudnili. Mala som po tom hrozné pochybnosti, ale je fakt, že v deň svadby z nich budem nadšená rovnako, ako prvýkrát ♥
Odpovedať
@renya3 dobre si sa rozhodla a urcite to tak aj bude. Uvidis, ze budes stastna ze si si ich nechala:-)
Odpovedať
podla mna je jedno ci su poziane alebo si si ich kupila, predsa najhlavnejsie je, ze sa ti pacia predsa o to ide nie? ako vobec sa podla mna tymto nemusis zatazovat ak mas pocit, ze si v nich krasna tak to ze su pozicane na nich predsa nic nemeni. len ich potom vratis. podla mna na teba dosla len predsvadobna nervozita a preto rozmyslas o hluposiach
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?