Nákup šiat cez ebay

Ahojte kočky, nemate niektora skúsenosť s nákupom svadobných šiat cez ebay? Sú naozaj také ako na obrázku?
Profilova fotka
@eeewkaaa pozor na ebay... platit len cez paypal .. ak nieje moznost, tak nekupovat !
@eeewkaaa ja som kupovala svoje cez ebay ...sice to neboli svadobne ale popolnocne...a vyzerali uplne ako na obrazku ...a stali ma cca 20eur :-)
@weddsk na ebay sa dá platiť len cez paypal, ak sa nemýlim. teda aspoň zo Slovevenska. poznám dva prípady, keď si objednávali svadobné šaty cez ebay, v jednom bola nevesta sklamaná a ani sa v nich nevydávala, v druhom spokojná, ale vyzerali fakt zle. takže ja osobne by som do toho nešla. ak, tak si nevyberaj saténové, resp. také, kde je toho saténu veľa, lebo pri tej cene si asi vieš predsatviť, aké lacné tie látky musia byť - a na saténe tú lacnotu teda sakramentsky vidieť.
Profilova fotka
@hallie ... ebay je len sprostredkovatel ktory si berie % z ceny. Spojenie EBAY a PAYPAL a moznost VRATENIA TOVARU ktoru musi predajca povolit = BEZPECNY OBCHOD. Treba este dodrzat par pravidiel a je velka sanca na vratenie penazi v pripade ze tovar nesplna deklarovane parametre. Suhlasim. Za malo penazi sa vela muziky cakat neda!
@weddsk to viem, hovorím, že inak ako cez PP tam našinec nezaplatí, sú tam ešte nejaké iné možnosti paycheckov tuším, ale pre Slováka neaktuálne. Ja cez ebay pravidelne nakupujem už dobrých 6 rokov a case som musela otvárať dvakrát. V jednom prípade mi to zamietli, ale vec napokon aj tak dorazila a v druhom ma práve ochrana ebay + paypal zachránila, peniaze sa mi vrátili dokonca aj s poštovným. dnes je ebay ešte jeden z tých bezpečnejších, ale ťažko sa hádať s čínskym predajcom, že minedodal to, čo som chcela, ak aj fotky svadobných šiat, ktoré tam dáva, sú ukradnuté od originálnych výrobcov a ani srnka netuší, ako to ušijú ich zlaté ručičky. Je to brutálna maška vo vreci.
Profilova fotka
@hallie neda sa pre SR platit na dobierku ani prevodom na ucet ? Mam pocit ze ano. Neskusal som ale lebo to je uz velke riziko. Tak ci tak je ale ebay prinosom pre nas. Ale stale plati cim lacnejsie tym vacsi shit :)
@weddsk Nedá, na dobierku na milión percent nikto na SVK neposiela. Viem, že si ľudia iba kvôli ebayu zriaďovali paypal... ak to teda nezmenili za ostatné roky, tak by to stále malo byť tak.
Profilova fotka
sestre som objednavala saty cez ebay, a bola spokojnastali ju so spodnickou a zavojom 100EUR...vyzerali ako na obrazku, mali trochu jednoduchsie zdobenie, ale usite boli super...aj krajcirka povedala ze su krasne spracovane (boli sme tam dosivat gombicku na zachytenie vlecky)...ja si na nasu svadbu tiez budem objednavat saty z ebay, chcem uplne jednoduche, ziadna krajka (hlavne na krajke vidno ze je to lacne)...nasla som si jedny za 99 libier, este sa musim doma poriadne pomerat aj s topankami a v maji objednavam...hlavne je pozerat predajcu s dobrymi referenciami, a poriadne citat feedbacky..niekedy ma predajca 100% feedback, predava aj svadobne saty, ale feedbacky su len na napr. kabelky, obaly na telefony atd...najlepsie je skusit napisat spravu niektoremu kupujucemu, ktory uz saty kupil, ci by nebol ochotny zaslat foto realnych siat na mail...niektori su fakt velmi ochotni...ja uz takto cez ebay nakupujem par rokov, a zatial som stale bola spokojna...poklopat :) Drzim palce pri vybere a prajem prijeme ebayovanie :D
Profilova fotka
@eeewkaaa rovnake temy najdes cez vyhladavac. popytaj sa v jednej z nich.
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?