Môže vidieť ženích svadobné šaty?

Profilova fotka
Čo si myslite o tom aby ženich išiel kupovať s nevestou šaty?
Odpovedať
Je to na neveste, ale myslím si že určite má každá nevesta maminu alebo kamarátku ktorá s ňou pôjde. A je to taký krásny zážitok či už pre nevestu, ale aj ženícha. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak mama je v zahraniči a kamošky bud nemôžu ist vtedy somnou kedy môžem ist ja alebo su zaujate a snažia sa presadit svoj nazor čo sa pači im a nie čo mi naozaj pristane. Priatel ma videl v jednych šatach a povedal že som bola nadherna.....
Odpovedať
Ja tiez asi pojdem saty vyberat s priatelom. Uvazujem nad kupou siat v Polsku a z organizacnych dovodov berieme aj jeho :)
Odpovedať
Profilova fotka
Presne takú otázku riešim aj ja :-S
Odpovedať
Ako vravím je to na tebe nie vždy sa dá. Držím palce aby ste vybrali tie správne :-)
Odpovedať
ja som bola svadobne saty vyberat s mojim uz teraz manzelom a ani si neviem predstavit, ze by pri tom nebol, lebo jeho nazor si cenim najviac na svete :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katarinka92 je to cisto na tebe ☺ ja som spociatku mala predstavu, ze ma uvidi klasicky "az pred kostolom", ale veci sa zmenili a nakoniec videl aj viacere svadobne a aj pripravy sme mali spolu v den D 😉
Odpovedať
Profilova fotka
Uplne v pohode😊aj aj som vyberala s priatelom je to moj najlepsi modny kritik😄
Odpovedať
@katarinka92 @veronika565 ja by som nešla, ale ako vidím, obidve ste z okresu BJ asi, čo tak ísť spolu? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zenich by nemal vidiet saty pred svadbou ;-)
Odpovedať
ahoj, tak ja som tiež bola kupovať šaty s tým mojim :) našla som si ich tuto v bazári, tak môj drahý išiel so mnou a urobili sme si aspoň výlet...no a kým som ja skúšala šaty, tak sa ten môj prechádzal vonku po ulici, potom som mu len zavolala, on prišiel, zaplatil a nič nevidel ;)
Odpovedať
Profilova fotka
moj ich osobne nechcel vidiet a ja som sa tesila na ten moment ked ma 1x v nich uvidi v den D....ked mu vyhrkli slzy ked ma zbadal tak to bol najemotivnejsi moment ktory stoji za to :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
zenich by nemal vidiet saty. proste su niektore zvyky a tradicie, ktore by sa nemali podcenovat..... ;-)
Odpovedať
urcite by ich nemal vidiet predtym, ja to nechcem a tak idem svadobne saty vyberat so sestrou a maminou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zvyky a tradicie....bla bla....majte trosku rozumu damy....ak nemas s kym ist a je pre teba nazor partnera dolezity, skus ho aspon zobrat do nejakeho salonu a vyskusat par tipov aby si vedela co si mysli...my zeny by sme mali prestat byt az take slepo romanticke a mali by sme byt aj realisticke a opytat sa nasich poloviciek co sa im paci a co nie...vidiet ta nemusi ak si najde pocas skusania nejaky iny program ale minimalne by mal vediet nad akym stylom siat rozmyslat....a ocenujem velmi snahu dievcat ze dali priatelovi vediet co budu mat a aj ze to partner saty videl.... ak chce ist niekoto za princeznu a cakat zwe rozreve polovicu kostola lebo ze peckaaaa a obrovske antreeee no ja neviem ci o tomto je svadba......
Odpovedať
@nefertiti ja som tiež toho názoru....ja som bola skúšať šaty s kamoškou tá mi urobila foto a to som potom ukázala priateľovi aby som vedela či sa mu to páči alebo nie...nebudem predsa mať na sebe niečo, čo sa jemu nebude páčiť....a aj tak nevesta vyzerá úúúúplne inak v svadobných šatách v deň svadby kedy je pekne učesaná namaľovaná ako keď ide v obyčajný deň skúšať šaty....
Odpovedať
Profilova fotka
ci moze? moze ale ja by som to nechcela, je to krasne prekvapenie pre mna to bolo najdhlsie udrzane tajomstvo :D ze som to vydrzala stalo to za to ten jeho pohlad ked ma v nich videl. Rovnako krasne prekvapenie pre muza ako ked muz prekvapi zenu tym ze ju poziada o ruku :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiež bola s budúcim manželom skúšať šaty. Nakoniec som si kúpila a boli sme sa v predstihu fotiť takže ich videl ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?