Mám s kúpiť šaty s vlečkou alebo bez vlečky?

Profilova fotka
Mile nevesty, chcela by som si od vas nechat poradit, ci si mam kupit saty s vleckou alebo bez vlecky? Dakujem za radi
Odpovedať
Mila Majka. Kup si satocky, ake sa Ti len lubia. Mne osobne moja minivlecka na satach prekazala, stale sa niekde zachytavala a pri tanci musela byt vypnuta, navyse mi po nej stupali. A vlastne 99% casu bola vypnuta. A vtedy tie moje saty nevyzerali tak, ako som chcela aby vyzerali. A pre ten efekt "tahania" vlecky k oltaru to fakt nestalo za to. keby moje saty boli bez vlecky, urcite chem bez. :-)
Odpovedať
Ja si budem šaty vyberať ešte len, ale zameriam sa bez vlečky, práve preto, že 99% bude aj tak vypnutá. No ak mi padnú do oka s vlečkou budú také a vlečka sa vypne....
Odpovedať
ja by som uz brala bez vlecky a to som ju mala tiez kratku. Len to vsade zavadzalo, stupali mi po nej, zle sa to drzalo, namestie som komplet vyzametala... Keby si videla ake su tie saty teraz... ako keby mi cez vlecku dive svine prebehli, neviem ci to aj pojde oprat.
Odpovedať
Profilova fotka
bez vlečky je to praktickejšie aj kvôli počasiu, nikdy nevieš aké bude a ťahať za sebou mokrú 2x tak ťažkú vlečku tiež nie je bohvie čo :-D veď aj bez nej sú niektoré šaty dosť ťažké :-D takže je mám bez vlečky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tiez bez vlecky :) koli foteniu sa to neplati potom cely cas vlacit za sebou :P najma ak by sa nedala vypnut :)
Odpovedať
ja som mala bez vlečky a neľutujem fotky boli krásne aj bez nej a podľa mna je to praktickejšie keď že ju večinou budeš mať aj tak vypnutú a aj tancovať sa ti bude ľahšie bez nej :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som tiez brala bez vlecky, lebo to celu hostinu aj tak len zavadzia a vypnute to nevyzera dobre....len zial saty ktore som si vybrala su s vleckou :-S vyber si take, ako sa tebe pacia a nezameriavaj sa na to ci bez alebo s vleckou... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si vybrala s vleckou.. aj ked je to trochu neprakticke, ale za ten pekny efekt tahania ku oltaru a fotenia to stoji za to. A co sa tyka tanca, tak da sa vypnut a myslim, ze to je dobre riesenie.
Odpovedať
a teraz trochu z ineho sudka :) ja by som predsa len tu vlecku dala :) take je to pekneee
Odpovedať
Profilova fotka
ja som vždy chcela bez vlečky a budem mať samozrejme s vlečkou...:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala vlecku. Dala som si ju nasit na gombik ktory sa mi potom utrhol tak sme museli saty prisit. Ale inac som bola velmi spokojna. Rozhodnes sa az ked si ich vyskusas.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
ako ja by som si vlecku nedavala, je to celkom fajn, ale je to zase dalsie kila navyse, ja som nizsia utlej postavy a kupila som si saty a ver ci nie mam co robit, aby som ich utiahla za sebou, bude ti podla mna len zavadzat aj kamoska mala vlecku a musela si ju dat dole , nevedela, kde ju ma dat zavadzala jej, ale rozhodni sa ked si ich odskusas, lebo ja som saty skusala neurekom a dolezity je material, ak je o nicom budes sa zle citit, musis sa ty dobre citit, nik iny, ja som vysoka 156 mam uzky pas a vacsie prsia, ale ver mi bola som v poslku v obchode a ked som ju skusala slo ma o zem hodit, lebo so satami som mala len problem a nieto vlecku, :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja som mala bez,kvoli praktickosti.ale ak sa ti paci,tak to uz nejako prezijes,niektore sa daju tak vypnut pod saty,ze ich ani nevidno,alebo odopnut.
Odpovedať
Keď sa ti páčia šaty s vlečkou, kôli tomu ťahaniu v kostole, tak si daj radšej dlhý závoj. Ten toľko neváži, vyzerá to možno ešte lepšie a hlavne si ho môžeš dať dole, keď ti bude zavadzať pri tancovaní. Vlečka ti pokazí šaty, keď bude vypnutá a väčšinou je strašne ťažká.
Odpovedať
ja mam s. aj ked som prakticky clovek, pri pohlade na seba v zrkadle som jednoducho neodolala, bola to laska na 1.pohlad. A ci uz bude vypnuta vlecka vyzerat dobre alebo nie pri tancovani? To mi moze byt jedno. Budem nevesta, krasna za kazdych okolnosti ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa veľmi páčia šaty s vlečkou....a som si aj také zaobstarala :-)....šaty mám také, že keď aj vlečku vypnem vôbec nevyzerajú zle, práveže im to urobí pekný objem....takže ja som rada, že som si také kúpila...lebo pri fotení a v kostole to bude dobre vyzerať a potom sa v pohode vypnú a môžem v kľude tancovať, a to že sú ťažké, ten jeden deň to vydržím, veď vydávam sa len raz :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala saty s vleckou lebo to bol moj sen...presne ako @ zata2 ...mne saty pristupili a gomgik ktory drzal vlecku odletel :-) tak sme saty cca o 23:00 prisivali...ale nelutujem...ak sa ti paci vlecka tak to neries a vyber si s vleckou
Odpovedať
Profilova fotka
ja si vyberam jednoznacne s vleckou.....do kostola a na fotenie je to krasne.....potom sa mi vypina dovnutra siat, teda nekazi ani nedeformuje saty.....ani nevidno ze by tam bola:)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si vyberala saty bez vlecky a aj take mam, lebo som si ich kupila... od viacerych aj od kamosiek som pocula o tej nepraktickosti vlecky, ktora nie vzdy drzi dobre vypnuta... navyse u mna rozhodlo aj to, ze som XXL nevesta a nechcela som uz rozsirovat objem... navyse... vela urobi to, akym sposobom sa vlecka vypina a najme kde... niektora sa vypina pod saty asi vo vyske kolien a teda sa skryje v zahyboch siat a pekne prida na objeme siat (takze ani kruh potom netreba), avsak niektore sa vypinaju pod zadockom a navyse zvonku (dost casta verzia aspon pri XXL satach) a tam to praveze urobi taky vankusik, aj ked poskrucany, ale zrovna za zadkom (dalsi zadok mi fakt treba nebolo.. 8-) a to sa mi nepacilo.. ja som vravela... ze chcem, aby saty boli saty a nie "postroj", najma ak je pod nimi kruh/-y.. ;-) takze, kedze som si saty kupovala, tak sa upravovali podla mojho priania a vlecka sla prec... ;) a ani kruh nebol.. ;-)
Odpovedať
Ahoj ja som si si kúpila šaty s vlečkou, ktorá sa dá vypnúť, takže keď treba vlečka vôbec nezavadzia. Ale na fotkách od fotografa spustená vlečka vyzerá krásne. Ale konečný výber je na samotnej neveste...dnes našťastie nie je problém s výberom šiat pretože v salóne určite bude veľa šiat s vlečkou ktorá sa dá vypnúť bez toho aby ju bolo vidieť. tak držím palce aby si si vybrala tie správne šaty s ktorými budeš hlavne ty spokojná:-)))
Odpovedať
mne sa pacia saty s vleckou tak som si skusala aj tie s a aj bez a kupila si bez ale teraz ked som si ich skusala aby sme vymysleli co s vleckou aby nezavadzala som zistila ze je to hrozne tazke a neviem si predstavit ako v tom tancovat. a zase nevesta som ano len raz ale zase si to chcem uzit anie stale mysliet nato ako mi je nepohodlne a ze to je tazke tak si ju dam prec....
Odpovedať
Profilova fotka
na 99% odporúčam prevedenie bez vlečky - pohodlnejšie, žiadne vypínanie, vlečka sa dá dodatočne dotvoriť pripnutím na pás (napr. len na fotenie a do kostola) jednoducho sa odopne a pokoj. Ak s vlečkou overiť si, že vypnutie nebude kaziť celý dojem zo šatočiek a deformovať zadnú časť ... prajem šťastný výber
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?