Kupovanie svadobných šiat 6 mesiacov pred svadbou. Čo si o tom myslíte?

Ahojte. Toto je moj prvy prispevok. Hladala som podobnu temu, ale nic som nenasla. Prave sme sa s priatelom zasnubili (jupiii!) a planujeme svadbu na jul 2007. Problem je, ze zijeme v zahranici. Svadba bude na Slovensku. Sme na Slovensku 2 tyzdne teraz na Vianoce a potom budeme az par dni pred svadbou. Strasne strasne mi zalezi na svadobnych satach. Rozpravala som sa s viacerymi ludmi aj som citala starsie debaty a sme sa rozhodli, ze saty pojdeme kupit na Ukrajinu (nie na trh, ale do salona) niekedy buduci tyzden a potom ich necham doma. Ked sa vratim a postava by sa mi velmi zmenila, tak by som ich este dala upravit. Doplnky by som kupila potom. Co si o tom myslite? Mate nejake ine tipy? Bude sa to potom dat pripadne upravit? Robil to niekto podobne? Dakujem.
Odpovedať
perinbabka, prid k nam do temy 7.7.2007 :-) http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Ja mám šaty kúpené 1 rok dopredu ( boli moje vysnívané) a nevidím v tom problém aspoň mám motiváciu nepribrať :-D :-D :-D takže kľudne
Odpovedať
super.. a ako si nasla tie svoje vysnivane? ja som z toho nervozna.. len nedavno sme sa dohodli na svadbe a v piatok ideme na ukrajinu s mamkou a segrou a vaaaaau... si vravim... svadobbe saty, faaaaaakt? ja som jaka dospela :)
Odpovedať
V čase keď sme sa rozhodli že sa vezmeme v jeseni 2007 boli na predaj v bazare na tejto stránke takze to bola náhoda. Inač aj v požičovni by si si musela rezervovať šaty aspoň 4-5 mesiacov vopred aby sa ti nestalo že tie vybrané budú už rezervované takže kľudne si šatky kúp a teš sa. Veľa šťastia vo výbere :-)
Odpovedať
nemas fotku tych tvojich siat? podla coho si vyberala? proste na teba sadli, ci jak?
Odpovedať
Mám ich v albume z príprav.Ktoré sú to ti napíšem do IP. Vedela som že taký typ šiat mi pristanú a s predavajúcou som si presne vysvetlila aké má miery, výšku a podobne. Bola som po nich až pri Nitre ;-)
Odpovedať
Perinbabka drzim palce, ja by som tu odvahu nemala.Ani financie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
perinbabka v salone by si si saty musela tiez vyberat v predstihu, ak sa bojis velkej zmeny postavy skus take co maju vzadu snurovacku
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj.Ja ties zijem v zahranici a ties som zhanala saty 6 mes.pred a musim povedat ze to slo v pohode.Kazdy ma strasil ze si nevyberiem a i ked som ich nekupovala ale iba poziciavala slo to bez problemov
Odpovedať
Profilova fotka
Perinbabka - to je dost individualne, zalezi od postavy, od strihu siat .. Ja som si v marci kupila saty a svadba bola koncom septembra a nebol ziadny problem. Saty som mala strihane podprsiami a potom volne spustene, takze aj keby som pribrala, nebol by problem...
Odpovedať
Profilova fotka
ja len tolko, aby si za polroka nezmenila nazor a bude ti luto vyhodenych penazi... :-) kupu dobre zvaz... ;-)
Odpovedať
ahoj perinbabka aj ja zijem v zahranici a uz som si zajednala svadobne saty a potom mam asi styri skusky v salone kde mi ich upravia posledna skuska je tyzden pred svadbou uz len posledne upravy takze nemam vobec obavy a kazdy dobry salon ti ich upravi tak aby ti sedeli ako uliate tak nemaj strach
Odpovedať
Článok sa načítava...
tak my sme ale vcera zasli a saty kupili. vysli nas na 8,400 Sk kompletne so vsetkym... a su NADHERNE :) fotku tu nedam bo nekcem aby niekto videl... ale som fakt velmi spokojna :) kupila som si k nim rukavicky, nahrdelnik, kabelocku, zavoj.. pobehali sme 4 salony, predtym som bola este na Slovensku skusat a vybrala som si typ, co mi najviac sedel. takze jednoznacne odporucam, pretoze aj cena je porovnatelna s pozicovnami na Slovensku a k tomu sa nemusim bat, ze sa s nimi nieco stane (napr. nejaka nevesticka roztrhne a saty nebudu). co sa tyka uprav.. su na viazacku a dufam priberat velmi nebudem ;) a chudnut asi tiez velmi nie :) hihi. takze dufam vyjdu dobre a keby bolo treba, v salonoch sa daju este upravit, ked sa zaplati :) takze tak... vsetkym zelam len to naj! :) stastny novy rok :)
Odpovedať
barbi a kde zijes? ako pripravujete svadbu vy? tiez budete musiet nechat vela na rodicov?
Odpovedať
Profilova fotka
perinbabka:blahozelam ku dobrej kupe.Aj tebe stastny Novy rok :-)
Odpovedať
vsetkym babam zelam stastny novy rok ;) ja uz musim tie moje saty skryt bo sa z nich tak vytesujem a svadba az o pol roka... 8-)
Odpovedať
Ja som si moje saty tiez rezervovala pol roka dopredu a bola som spokojna, musis si vsak byt ista svojim vyberom, pevne sa rozhodnut, ja som mala moznost saty zmenit v ramci toho isteho salona ak by som nahodou zmenila nazor, nastastie som to nepotrebovala. Skus sa len dohodnut s nejakou sikovnou krajcirkou alebo salonom aby ti saty upravili pred svadbou. Vela stastia pri vybere. :-)
Odpovedať
Jej, ja som si az teraz vsimla ze ty uz saty mas. :-D
Odpovedať
ahojte. nevidím problém - aspoň ja, kúpiť, rezervovať si svadobné šaty niekoľko mesiacov pred dátumom svadby, ale len v tom prípade, ak sú tie právé, vysnívané a pri pohľade na 1000 ďalsích šiat si povieš aj tak, že ja už mám tie moje pravé a jediné.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?