Kupovali ste si šaty cez ebay?

obzerala som sa po šatach na EBay ale bojim sa riskovat bez skusania....mate niekto taku skúsenosť??
Odpovedať
ja sa asi chystam. este s tym nemam ziadnu skusenost tak sa odhodlavam. ale tak asi nejdolezitejsie je hodnotenie toho predavajuceho
Odpovedať
áno - bola som veľmi spokojná, ale treba si poriadne čítať aj hodnotenie predávajúcich, a lepšie keď posielajú kuriérom - príde za cca 2 týžne a klasickou poštou to ide cez mesiac + clo atď...Šaty mi sadli, len sa dobre premerajte a odporúčam si vziať o čísielko menšie ako by vám podľa mier vyšlo (viazačkou sa všetko upraví) oni dávajú tie miery presne nadoraz, a viazačka lepšie -aspoň podľa mňa vyzerá keď nie je úplne zaviazaná.
Odpovedať
Profilova fotka
Súhlasím s gumkac19, všetko je to o správnom pomeraní. Ja si oblečenie už dva roky kupujem iba cez internet a vždy mi všetko sadlo :) A v prípade kúpy cez ebay je dôležité vyberať si len pozitívne hodnotených predávajúcich 8-) Držím palce, nech sa ti podarí nájsť originálny úlovok, aby z teba bola najkrajšia nevesta x-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja si toho kupujem cez ebay dost moja najoblubenejsia stranka :D a kupovala som aj svadobne a aj popolnocne velka spokojnost vsetko sadlo podla predstav :)
Odpovedať
ja si tiez planujem kupit svadobne saty cez ebay, lebo take saty ake sa mi pacia som na Slovensku ani nikde v okoli nenasla... ale bojim sa toho kusok.. mate skusenosti s princeznovskym stylom siat cez ebay? Su take aj naozaj a kvalitne? A ako je to s tym CLO a DPH ak to je posielane z Ciny? Plati sa? Lebo co si stale na ebayi kupujem ine veci tak som zatial nic take neplatila... a z ebayu mam len skvele skusenosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja prave hladam nejake svadobne saty na ebay. Dievcata neviete poradit, ze ktory predajca je dobry ? Napr. od ktoreho ste kupovali. A chcem vas poprosit ci by ste mohli este napisat nejake rady na ake veci by sme si mali davat pozor pri kupovani siat cez ebay. Dakujem :-)
Odpovedať
myslim,ze saty na e-bayi si moze dovolit kupovat iba nevesta s tabulkovymi mierami,mozno maximalne do cisla M.od L vyssie je to tazsie,kedze je bezne,ze baba ma 10kg navyse,ale male prsia a pride jej uplne nevhodny korzet.alebo ako ja,ze pas uzsi,ale prsia stvorky,takze mi malokedy sedi klasicke cislo 14 a v 16 vypadam uz ako vo vreci.s e-bayom mam vsak bohate skusenosti,ale len na nezavazne veci,ak mi nesedi tricko za 5 libier,nic sa predsa nedeje.treba si vymaknut znacku(u mna lee cooper)a od nich mi sedi jedno cislo uplne perfektne,ale so svad.satami by som to rozhodne s mojou postavou neriskovala:o)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja sa chcem spýtať, či neviete, ako je to s tým clom a DPH. Keď objednám šaty z ebay.com platí sa clo?
Odpovedať
Ahojte, tak ja skusenosti s clom aj dphackou na svadobne saty mam. Vacsinou zadrziavaju saty, ktore idu lietadlom, teda su zadrzane na letisku. Budem trochu oponovat, pisalo sa tu, ze radsej kurierom ako postou. Nie je to pravda. Postou je lepsie..aj ked na to cakate tak dlho, menej sa to kontroluje ako na letiskach. Ja som mala stastie z dvoch svadobnych siat mi zadrzali obidvoje. Prva spolocnost GLS mi preclievala saty. Zavolaju Vam, ze je u nich Vas tovar a treba ho preclit. Na vyber mate: pristupit na ich podmienky, zaslat im milion dokumentov, notarsky overeny podpis, kopiu obcianskeho.. Zauctuju si 49,97€ bez dph, co je necelych 60€ za to, ze su taky laskavy a tovar Vam preclia. Dalsia moznost je, ze saty si preclite samy, avsak poplatok za presun tovaru na colnicu je 100€. Posledna moznost je neprebrat tovar, vrati sa spat k odosielatelovi, no peniaze za saty sa Vam nevratia. K cene siat si dalej pripocitajte: Z ceny siat ( a nielen z ceny siat ale aj zo shippingu a spodnicky)sa vypocita klasicky 20% na DPH a 12% za clo. ( clo je ale individualne, podla toho ako sa colnikom vidi, ci vobec treba preclievat, alebo nie). Toto bola vsak horsia skusenost. Nie taku drasticku som zazila pri druhych satach, spolocnost TNT express si za preclievanie vypytala iba 19€ bez dph, dph 20%. z ceny siat a shippingu, krinolinu som dala poslat osobitne (za tovar do 22€ sa nic neplati ) a clo som som platit nemusela, zrejme mali colnici dobru naladu, tak nic.. Dalej som objednavala dvoje spolocenske saty... Prve velmi pekne, avsak farba a par detailov ine ako na obr., ale bola som velmi spokojna, dalsie saty strach a hroza, ako pre carodejnicu usite zo zo zavesov, nevypracovane detaily, neprofesionalne sitie, lacne materialy.. Takze taketo su moje skusenosti, co sa tyka siat a ebayu.
Odpovedať
Cez ebay som si párkrát kupovala iné veci z krajín mimo EÚ (Japonsko, teraz čakám niečo z USA) a nikdy mi ich nepreclili, normálne mi prišli. zatiaľ. šaty som si kupovala cez internet ale nie ebay, prišli z číny (sú to čínske šaty, chcela som ten orientálny štýl, preto som ich takto kupovala.). kuriérom za niečo vyše týždňa, tiež bez preclenia. dokonca som ich musela vrátiť, lebo nesedelo číslo a bez problémov. už mám doma správne číslo. záleží veľa na komunikácii s predajcom a títo boli seriózni. inak na ebay-i si vždy môžeš pozrieť predajcov profil a hodnotenia od kupujúcich, takže obraz si ako-tak vieš spraviť. aj celkovo z toho, ako prezentuje tovar a komunikuje...
Odpovedať
mate prosim niekto skusenosti s kupou podobnych pripadne týchto siat? http://www.ebay.co.uk/itm/Chiffon-Pad... s akymi poplatkami mam este ratat k cene siat? dakujem za odpoved
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?