Kupovali ste šaty cez www.tbdress.com?

Dievčatá kupoval si niekto svadobné šaty zo stránky TB Dress zo zahraničia? Máte s touto stránkou nejaké skúsenosti? Do zajtra sú tam zľavy a ja neviem či si mám kúpiť šaty z tejto stránky, či je vobec dôveryhodná tá stránka a aké šaty posielajú. dakujem za vaše príspevky x-)
Odpovedať
Profilova fotka
zľavy sú tam stále, o to sa neboj, ja konkrétne s tým skúsenosti nemám, ale poznám pár neviest, ktoré si odtiaľ šaty vybrali, aj kúpili. TB dress je celkom ok, šaty ti prídu také aké si vyberieš s mierami aké si napíšeš. kamošky boli spokojné najmä s cenou, ale dodatočné úpravy šaty aj tak potrebovali. v konečnom dôsledku to dopadlo celkom dobre. Ja by som odporúčala nájsť si šaty, ktoré si si vybrala na SR, vyskúšať a tak, a potom objednať ;)
Odpovedať
a nevieš v ktorom salóne majú tieto šaty? Ja by som si aj vyskúšala, len neviem kde ich majú a či také vôbec budú mať aké som si vybrala? a naozaj sú tam také ceny stále? nemusím sa obávať a ponáhľať s dnešným výberom? aj tak už síce nemám veľa času, lebo september je blízko.
Odpovedať
pre boha, len to nie, mrkni do temy Saty z Ameriky, hodila som tam link so zoznamom pofidernych predajcov z Ciny. TB je Tidebuy a to su riadny odrbavaci, s prepacenim. Nekupuj od nich.
Odpovedať
ja som kupila svadobne saty z tbdress a som maximalne spokojna... vobec nelutujem...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?