Koľko mesiacov pred svadbou rezervovať svadobné šaty?

Koľko mesiacov pred termínom svadby ste si rezervovali svadobné šaty v salóne? Prípadne, ak ste si ich kupovali, tak asi v akom predstihu?
Odpovedať
ja 5 mesiacov pred datumom svadby ale islo tiez o to v akom salone som bola, v tom "mojom" uz bolo na moj termin kopec siat rezervnutych, naopak, kusok od mesta mi bolo 99%ciat na moj termin k dispozicii.. ide aj o to na aky termin to rezervujes, ci na februar alebo august september..
Odpovedať
Profilova fotka
3mesiace :-)
Odpovedať
V BA som si rezervovala saty 6 mesiacov dopredu a to uz boli aj ine zaujemkyne, ktore mali tak skoro zarezervovane saty, takze niektore som si ani nemohla rezervovat.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si rezervovala saty v KE 6 mesiacov pred svadbou.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si saty kupovala... a bolo to rok pred svadbou
Odpovedať
Ja som si rezervovala saty 9 mesiacov pred svadbou boli este skoro vsetky volne a rezervovala som si ich tak skoro len preto ze pridem domov mesiac pred svadbou
Odpovedať
Profilova fotka
ja 6 mesiacov pred svadbou v salóne v KE :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja pre istotu 9 mesiacov pred svadbou, aby ich nahodou nepozical niekto, kto bude chciet dat prec tu vlecku...a aby som pri svojich proporciach mala istotu, ze nebudem musiet nahanat saty na poslednu chvilu a tiez preto, aby som mala o starost menej, kedze ma cakal statnicovy rok :-)
Odpovedať
7 mesiacov...ale hlavne kvoli tomu, ze som chcela vyuzit prazdniny medzi 2 semestrami, potom pocas statnic by som nestihala....
Odpovedať
Svadobné šaty som si kupovala pol roka pred svadbou. nepožičiavala som si šaty radšej som si kupila cenovo ma to vyšlo na jedno keď nie lepšie. A ak by sa s nimi náhodou niečo stalo tak som si z toho nerobila veľkú hlavu.
Odpovedať
ja si budem saty kupovat, ale dost neskor, az mesiac pred svadbou :-p cenovo ma to vyjde lepsie ako poziciavat zo salonu
Odpovedať
pozicat asi treba tak 5 mesiacov dopredu, ale zalezi aky je o saty zaujem, ja som si saty objednala z USA a ocakavam ich za cca 30 dni:)tak uvidim. Cenovo je to ovela vyhodnejsie;)ale skusala som si presne velkost a typ siat v salone,nesla som na slepo.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
5 mesiacov pred svadbou.
Odpovedať
Profilova fotka
ja dnes takže 4 mesiace.....
Odpovedať
2,5 mesiaca :-) mala som stastie lebo dostali akurat novu kolekciu :-)
Odpovedať
ja len toľko, že požičať si šaty je škoda keď si dnes bez problémov môžete dať ušiť na mieru alebo kúpiť .ak cena za požičanie je nad 250 eur tak fakt-škoda. Ja pochádzam z inej krajiny, kde je ina mentalita a budúca nevesta zasadne si šaty nepožičiava .Znamenalo by to pre jej rodinu že sú nemajetní . A ak ma šaty z požičovne nesmie to povedať hosťom.Tu som bola vykoľajená, ked sa na svadbe nevesta pochvalila koľko peňazí dala za Požičane šaty :) Ale tu je to bežne....už som si zvykla.Mojim dceram však dam ušiť-už mám vybratý aj salon.
Odpovedať
Profilova fotka
6 mesiacov
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si šaty kupovala, je to asi lepšie ked ma nevesta svoje saty..ale chcela by som ich predat zatial neuspesne :(
Odpovedať
9 mesiacov, chcela som mat uplnu istotu
Odpovedať
Profilova fotka
Dala sit na mieru:) 5 mes. Pred sv
Odpovedať
6 mesiacov :-)
Odpovedať
šaty som si požičiavala 9 mesiacov pred svadbou :-)
Odpovedať
ja tiez 9 mesiacov pred svadbou som si rezervovala v salone
Odpovedať
3 mesiace a dala som si ich ušiť na mieru :)))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?