Koľko krát sa prezliekať po začepčení?

Profilova fotka
Chcem sa opitať vas nevies a vas co sa pripravujete na svadbu ako ja že či je potrebne mať dvoje šaty. Mysllim tým jedne na redový čiže červene alebo kroj a druhe na polnoc také volnejšie. Ja kroj nemusim a rada by som zvolila len jedne šaty a to aj na redovy aj na polnoc nejake pohodlne a aj inu farbu by som chcela zvolit ako je červena .)Co vy na to???
Odpovedať
@anjelivka no ja co som videla kamoskinku svadbu, tak sa po redovom prezliekala do inych, no mne to uz pride take prehnane 3 siat v jeden vecer.Ja budem tancovat redovy vo svadobnych a po polnoci sa prezleciem do popolnociek.Je to uz na tebe, ci chces dodrziavat zvyklosti, alebo si to urobis po svojom :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Ja budem po zacepceni tancovat chvilu v bielych svadobnych a potom sa pojdem prezliect do polpolnociek. Na cepcenie som chcela pozicat kroj, ale neviem kde by sa to niekde v okoli Trencina dalo.
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja ako dievcata predomnou budem redovy tancovat vo svadobnych a potom si dam popolnocky a tie su modrej farby...
Odpovedať
Profilova fotka
@moniccca987 suhalsim uplne stebou
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem vidim zhodli sme super este tak mohli ste dodat farbu aka leti ale sice 2013 je este daleko na urcenie farby :-)
Odpovedať
@anjelivka farbu coho? siat, ci vyzdoby?? ja budem mat popolnocky biele, nech aj potom vedia ludia, kto je nevesta :D a farba vyzdoby bude bielo-kremova :) ja sa neriadim tym, co je in a co nie, ale robim tak, co sa mi paci a ked bude mat niekto vyhrady, tak poviem len jedno-je to moja svadba a robim si ju podla seba :)
Odpovedať
Profilova fotka
moniccca987 uplne suhalsim stebou , ano myslela som saty. lebo neviem sa rozhodnut pre farbu
Odpovedať
@anjelivka hmmm no ja ti len mozem poradit, preco som sa ja rozhodla pre biele-mala som povodne kupene cervene, kratke,no pozerala som par videii zo svadieb, tu milion albumov a vzdy mam taky pocit, ze ked sa nevesta prezlecie do popolnociek inej farby ako bielej, tak uz tak zanikne v tom dave, no ked je nevesta stale v bielych satach aj po polnoci, kazdy vie, kto je nevesta, lebo nikto iny si biele saty neoblieka :-D Mozno ti to pomoze pri rozhodovani :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?