Kde zohnať svadobné šaty na moletku v okolí Prešova?

Profilova fotka
Ahojte, baby ma otazocku ohladom siat svadobnych. Som moletnejsej postavy (velkost oblecenia tak 42-44) a chcem sa opytat ze ake mate skusenosti zo salonmi svadobnymi. Hlavne v okoli Presova? Ponukaju aj svadobné saty v takýchto velkostiach? Alebo sa viac oplati si dat saty usit? Dakujeeem :)
Odpovedať
Viem o jednom, ale v KE, kde majú aj väčšie, resp. majú modely, ktoré si po vyskúšaní môžeš dať ušiť presne na mieru :) Ale šijú tam aj šaty podľa predstáv, keby si sa nakoniec rozhodla takto.
Odpovedať
Profilova fotka
@noij no KE je v pohode este :) a cenovo to ako vychadza?
Odpovedať
Ja mam veľ.44, kúpila som šaty tu na bazáre. Cenovo lepšie ako požičovňa!
Odpovedať
@sterby fúúú, to presne neviem, asi záleží od modelov. Ale viem, že tie čo sa šijú na tvoju mieru môžeš mať aj za 400 či 500€. A to sú už tvoje :) Ťažko takto povedať, treba tam zájsť a popýtať sa. A vyskúšať samozrejme :D
Odpovedať
Profilova fotka
@p_etrisha a zodpovedala velkost siat tvojej beznej velkosti? ci to zavisi vyslovene od strihu?
Odpovedať
Profilova fotka
@noij Tak to je celkom fajn cena :) vies mi prosim napisat nazov toho salonu? a mas s nimi aj osobnu skusenost?
Odpovedať
@sterby a nerozmýšľala si si dať aj ušiť, presne na tvoju postavu? Predpokladám že by si asi chcela nejaké jednoduchšie, či?
Odpovedať
@sterby kukni ich u mňa v bazáre. Majú snurovacku, takže veľkosť sa prispôsobila, ale pýtala som sa aj predávajúcej na jej veľkosť. Poslala na skúšku, šaty sadli a už ostali. Bola to láska na prvý pohľad a kopec usetrenych peňazí na pohľad druhy 😉
Odpovedať
.
Odpovedať
pardon, nechcela som sem do diskusie, to bol preklep
Odpovedať
Profilova fotka
@sterby Ponúkame svoje služby, dielňu máme vo Svidníku.
Odpovedať
@fokuska ukazuje mi, že si mi písala v upozorneniach ale keď kliknem, ukáže mi len bodku...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@p_etrisha klikla som najprv ze odpivedat tebe, nechtiac a potom mi to neslo zmazat a zostala bodka
Odpovedať
Profilova fotka
@basie10 prave preto sa pytam, ze rozmyslam aj nad tym, ci si nedat usit saty....ale tym ze tak ci tak by som sla do salonu, aby som si skusila strihy, tak by bolo samozrejme najjednoduchsie keby rovno v salone najdem take ktore mi sadnu, len s nejakymi mensimi upravami pripadne :D :) Takze preto by som rada o rady, ze do ktorych salonov sa oplati ist, ze maju aj vacsie velkosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@nataliia Ahoj, vedela by si mi zaslat aj nejake foto nejakych moletnejsich nerviest vo vami usitych satach? V akych sumach sa pohybuje usitie siat u vas?
Odpovedať
Profilova fotka
@p_etrisha popozerala som si fotecky tvoje a mala si pekne saty naozaj :) Ale ja mam trosicku inu predstavu o satach.
Odpovedať
Profilova fotka
My šatky šijeme na mieru. Ak mate záujem o ušitie šiat môžte nám preposlať na mail model šiat ktorý je pre Vás vysnívaný my Vám spravíme orientačnú kalkuláciu a ak sa rozhodnete pre ušitie dohodneme stretnutie na konzultáciu.
Odpovedať
@sterby vsak jasne...ja ti len vravím, že sa dajú nájsť pekne šaty aj touto cestou a je to hromada ušetrenych peniazkov 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@p_etrisha to ano :) pravidelne si tu prezeram bazar a casu mam este dost, tak mozno aj tu sa mi postasti nieco najst :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sterby skus sa pozriet na tie moje, asi ich budem predavat:)
Odpovedať
Profilova fotka
@kava333 musim ta pochvalit velmi sa mi pacia tvoje fotky a vyzdoba aku si mala :) ale na saty som asi prilis narocna...:D
Odpovedať
@sterby jasné chápem, to si sa dobre rozhodla. Tak držím palce aby si našla také šaty, ktoré ti budú sedieť a v ktorých sa v prvom rade budeš cítiť dobre ;-) To je predsa najdôležitejšie ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?