Kde sa dajú kúpiť pančušky (nie samodržky) do podväzkového pásu ?

Ahojte prosim, kde ste si kupovali pancusky do podvaz. pasu? ako to tak vidim, samodrzky mi tam nesedia. kupila som si uz jedni, ale tie maju prilis hrubu cipku a mali len tento jeden typ.no a nebolo to na Slovensku.a nedrzia dost dobre a stale sa odopinaju... tak hladam ine, ale na SR je s tym zufala situacia... takze pls kde a za kolko?...ak uz taka tema bola,len mi ju sem vlozte....vdaka. k.
Odpovedať
katalienka zatial tu bola len tema samodrzky, ale viem, ze tie nedrzia v podvazkoch, na to su specialne pancusky, jeden cas som ich videla v quelle (eroticke odd.)
Odpovedať
katalienka chod na stranku quelle, zadaj do vyhladavaca podvazky a vyhodi ti ich ako 1 :-) ten obrazok sice nezodpoveda popisu, ale nie su to samodrzky, ale pancusky na podvazky
Odpovedať
katalienka, jedna baba tu predavala take pancusky: http://www.mojasvadba.sk/album/album...., skus kontaktovat ju, mozno to este nepredala. 8-)
Odpovedať
no tak teraz neviem, lebo ked som sa ja vypytovala ohladom podvazkov a samodrziek z cipkou, tak mi bolo povedane, ze na tu cipku sa daju pripnut podvazky. A som planovala ze si kupim samodrzky a korzet co som si vyhliadla, tak ma v sebe uz rovno prisite aj podvazky (teda tie uchytky). napiste pliz ake mate skusenosti a pod. :-(
Odpovedať
tucik, ten odkaz je na samodrzky a tie na podvazkoch nedrzia natka no neviem, ale samodrzky su preto samodrzky, lebo drzia same - oni sa "pricucnu" na stehna vdaka tomu pasiku dookola, neviem si predstavit, ako to moze drzat na podvazku, pretoze som to doma skusala a nefunguje to, tie podvazky nie je kam pripnut (jedine urobit dierku do nich, ale to by sa potom parali) - ak ti to v obchode tvrdia, tak by som skusila priniest si ten pasok z podvazku a skusit to priamo v obchode nasadit, v opacnom pripade, by som tie pancusky nekupovala, teda ak ich chces pouzit s podvazkami
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa daju pripnut samodrziace na podvazkovy pas. Na pancuskach su dva pasiky, Jeden je celkom na kraji, nie je az taky hruby. Skusala som to a bezproblemov to ide. Uz som ich aj mala oblecene (milacikovi sa pacili:-D )a neodopli sa. Mam aj pancusky na podvazky, ale tie samodrziace drzia lepsie. Asi je najlepsie skusit v obchode, ci sa daju pripnut.
Odpovedať
asi fakt zalezi od pancusiek, moje samodrzky maju tu cipku taku "hustu" ze ten "gombicek" z podvazkoveho pasu sa jednoducho neda nikam vopchat - takze radsej v obchode vyskusat, ci to pasuje :-)
Odpovedať
mna prekvapilo, ze na SR sa nic neda zohnat a Bepon, ktory snad ako jediny sa venuje len pancuskam a ponozkam, vobec o nich nesniva... :-(
Odpovedať
hmmm, ale na obrazku na obale je pani, ktora si pripina tie pancusky na podvazkovy pas...
Odpovedať
samodržky do podväzkového pásu nesedia.špeciálne pančušky do podväzkového pásu, dokonca smotanové som kúpila v Auparku vo Favabe.Nie je za čo:-)
Odpovedať
mercy :-D
Odpovedať
no z nazvu ze samodrzky mi je jasne ze drzia same, ale prave to ze na obrazkoch na pancuchach si ich pripinaju na podvazky a tiez mi to hovorili nejake holky ktore to uz takto mali. Tak len kvoli tomu som sa informovala, ked tu som naopak citala ze sa to neda pripnut na podvazky. tak uvidime.
Odpovedať
Článok sa načítava...
mercy tak oneskorene velke dik :)
Odpovedať
Profilova fotka
mercy - dobry typ.. aj ja pojdem nahanat. Este ma napadlo, ze ked som naposledy prechadzala cez tesco - stare v BA, mali tam kopec kadejakych podvzakovych (aspon tak z letmeho pohladu vypadali) pancusiek povystavovanych, este som ich nepozerala,..nemate nahodou skusenost od tial? =-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?