Kde majú najkrajšie svadobné šaty v Žiline?

Profilova fotka
Ahojte dievčatá ;-) ..Chcela by som Vás veľmi poprosiť o radu. Kde v okolí Žiliny je ten najlepší salón s najnovšími modelmi šiat? Keď som na internete pozerala stránky žilinských svadobných salónov, tak musím povedať, že výber žiadna sláva :-( ...Preto, ak máte skúsenosti a máte salóniky obehané, tak prosím podajte info :-p ..Ďakujem Vám krásne za všetky rady ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala saty z ELEGANTSTITCH a na moje odporucanie si tam pozicali saty aj tri kamosky a dve zname...maju krasne modely aj nove, nedavaju to na stranku, pokial viem tak ju moc neaktualizuju... v oktobri a niekedy na jar im chodia nove modely ten salon ma krasne saty a ked som tam bola ja tak aj super pristup vychvaluju aj sanom Kristina, ale saty mi tam vtedy pripadali dost znicene a obnosene, ale bolo to uz davno ;-)
Odpovedať
Ahoj, ja som prešla všetky salóny v Žiline a naozaj žiadna sláva. V Sttichu, nemali moc "in" šaty avšak dobrú cenu. V Miláne (Námestie A. Hlinku) majú talianské dosť objemné šaty. To isté platí o svadobnom salóne Bibiana. Pri plavárni Bemani, najlepší prístup, v októbri mala prísť nová kolekcia, tú som nevidela, tak neviem. Najlepší výber sa mi však zdal v Gabrielle s style, vo Farskej uličke, avšak o prístupe sa moc kladne nedá hovoriť. Na Kragujevskej by sa dalo tiež vybrať. Do salónu Vanesa (oproti hotelu Boss) radšej ani nevkročiť, tá pani tam, to je neskutočné, tej sa dostať do rúk, tak máš o trojhodinový program postarané. A v salóne Dagmar na Národnej je väčšina nových šiat a sú na predaj. Ušijú aj podľa želania, podľa toho akú chceš sukňu a vŕšok. Bola som dokonca a vj Bytči a Považškej Bystrici, ale to stálo za nič. Tak som to nakoniec vzdala a dala som si šiť na mieru. Tak veľa šťastia.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem pekne za rady =) a Timara, kde si si dala šiť na mieru prosím ťa? Myslíš, že ti ich ušijú presne tak, ako si predstavuješ???
Odpovedať
Našla som super stránku, kde šijú šaty aj podľa svojho obrázka. Ale vybrala som si z ich ponuky. Jednak mali veľmi dobré ceny, recenzie aj prístup. Sesternica si dávala u nich tiež šiť a povedala, že šaty boli presne ako na obrázku a sadli ako uliaté. Ja na ne ešte len čakám. Ak máš záujem, môžem dať bližšie info mailom (m.zajacova@inmail.sk)
Odpovedať
Profilova fotka
@nellinka171 no, Bratislava až tak ďaleko od Žiliny nie je, nechceš si spraviť výlet do nášho butiku ? Garantujem ti, že také šaty na Slovensku neuvidíš nikde inde, len u nás .... :-) , kukni na našu stránku ...
Odpovedať
ak by si mala záujem, a máš predstavu aké šaty by si chcela, stačí ked mi pošleš obrázok , viem ich dať ušiť na mieru ak by si potrebovala, presne by som ti zistila aj cenu na mieru, alebo ak máš klasickú konfekčnú veľkosť, hotové šaty v konfekčných veľkostiach sú lacnejšie.
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa najviac páčil výber v miláne, aj ke´d je pravda, že na šatách bolo kde tu vidieť prešívanie, elegantstich-či ako sa to volá :-D mal pomerne veľký výber, pekné nové šaty...ale na jedno brdo ;-( gabrielle vo farskej má tiež pekné veci, len je pravda, že tá slečna tam...tej nesvieti slnko snáď nikdy :) vanessa je totálny humus, odtiaľ by som si nič nevzala. Ja sa chystám ešte do Bystrice a Ružomberku, ale asi si dám ušiť na mieru. Ak si budeš dávať šiť, daj vedieť kde :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Radi Vas privitame aj u nas, sme novy salon a vsetky saty mame uplne novucke...Zvolen - Zilina nieje tak daleko. Ponukame znacku ALLURE BRIDALS.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@timara prosim ta a kde si si dala sit saty na mieru?a bola si spokojna?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@timara
Odpovedať
Profilova fotka
Skuste este svadobny salon Hella.v ZA, na Narodnej ulici. V jednej pasazi sa nachadza. Moje sestry mali odtial saty odkupene za pae korun. Aj teraz vypredavaju.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte žienky, co sa tyka najkrajsich siat, tak asi plati ze sto ludi - sto chuti :-) Ja saty nekopirujem, navrhujem svoje, takze nevesta vlastni saty, ktore nema ina. A dolezite je aby saty zvyraznovali prednosti a potlacili pripadne nedostatky. A preto cielom je vytvoriť nielen model, ktorý bude dobre vyzerať, ale hlavne odev, ktorý bude dobre vyzerať na vás. Takze pokial Vas uz bolia nozicky z behania po salonoch a hladania tych najkrajsich siat, tak mozete skusit preniest svoje predstavy do uplne novych siat :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte, damy, planujeme mini svadbu a po nej svadobny obed pre 12 ludi na leto 2014. Rada by som nasla na tuto udalost saty. Jasne, ze nechcem nejake obrovske svadobne, ale hladam nieco velmi nenapadne, jemne, ale so zaujimavm detailom a vobec by mi nevadilo, keby sa dali nosit aj po svadbe "na (skoro) bezne nosenie". :) Konkretnu predstavu este nemam, takze to bude o to tazsie. Viete mi poradit, ci mam hladat nieco v salonoch (ale myslim si, ze asi skor nie) alebo mi viete poradit nejaky iny obchod v Ziline? Bud so spolocenskymi satami alebo uplne kludne konfekciu? Rada sa vydam aj v satach z Orsay, ak mi sadnu..., ale vobec neviem, ktore obchody v Ziline mavaju aj takyto tovar.. Budem vdacna za kazdu info. :)
Odpovedať
@timara uplne suhlasim :) A tiez rozmyslam nad usitim svadobnych siat, len aby ich usili podla mojich predstav...
Odpovedať
@eugenie nasla si nieco take? Ja budem mat na svadbe len8 ludi a tiez chcem biele ale nie klasicke svadobne. Idem o 2 tyzdne domov do Martina a chcem ist kuknut aj do Ziliny
Odpovedať
@moni244 Moni, este nie.. bruzdam po strankach po nete a asi budem kupovat online, ale neviem si vobec vybrat. :-D Tolko krasnych... moc velky vyber, to je ten problem. :-D
Odpovedať
@eugenie ja som mala vybraté z bonprixu, ale nemali moje číslo, teraz nabehli znova, tak som ich objednala a uvidím
Odpovedať
@moni244 Drziim place :) Potom daj vediet, ci je vsetko OK a polozku "svadobne saty" si uz mozes odskrtnut. :-)
Odpovedať
@eugenie jasne dam som zvedava ci sa do nich dostanem
Odpovedať
@timara ahoj, aj ja by som veľmi rada vedela kde si si dala robiť šaty môžem ťa pootravovať na to maily aj ja?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?