Kde kúpim svadobné šaty značky MORI LEE?

Ahojte, neviete, kde sa dajú kúpiť svadobné šaty Mori Lee? Pozerala som zahraničné internetové stránky, kde sa dajú kúpiť....ale nie som si tým istá... :-)
Odpovedať
Ahoj u nás je to tak, že salony, které šaty mori lee nabízejí, ti je mohou objednat :)
Odpovedať
Profilova fotka
v čadci salón exclusive, ale musí to,byť dostatočne včas, no počítaj že tie šaty sú naozaj drahé... tie moje konkrétne predávali za 800 €, požičali mi ich za 450...
Odpovedať
Ahoj, ja som kupovala Mori lee 2607 - napísala som do všetkých salóv, ktoré tieto šaty oficiálne predávajú a objednala som cez jeden v Nitre. Počítať ale musíš s tým, že ceny sú od 800 do 1500 cca a doba dodania v priemere pol roka, nešijú na mieru ale len konfekčné veľkosti a nie všetky modeli (staršie modeli alebo tie, na ktoré už namajú materiál ti neušijú - ak budeš objednávať cez salón tam ti povedia viac) v prípade ak chceš salón obísť existujú aj certifikované e-shopy, ktoré ich predávajú
Odpovedať
Viem, pozerala som tie ceny zo zahraničia a pohybujú sa od 800 eur.... Ide o kolekciu 2016, ktorá vyšla len nedávno.. Rozmýšľam, či mám počkať ešte alebo ich už pomaly objednať... vydávam sa v septembri. Odskúšala som si ich v jednom salóne, kde ich majú.... aj som si ich tiež chcela najskôr požičať, ale bojím sa v akom stave by dovtedy boli.. tak priateľ "povolil", že by som si ich mohla aj kúpiť a prípadne ich potom posunúť :)
Odpovedať
@bjudy1 Z ktorého salónu si ich objednávala?
Odpovedať
Profilova fotka
@katka6161 a v Tom Salone kde si skusala ti kolko povedali Ze chceli za predaj? Ja som Tak kupila ale maggie, tiez som sa Bala v akom stave by boli dovtedy. :)
Odpovedať
Mňa to ani nenapadlo sa opýtať tam, či by bolo možné ich objednať....som ich pozerala na nete :) Tiež som pozerala maggie, ale tie sú o dosť drahšie :( ... koľko ťa vyšli?
Odpovedať
Profilova fotka
@katka6161 Maggie ma vysli na 1200. Na tvojom mieste napisem email do Toho Salonu kde si bola, Lebo predpokladam Ze to mas blizko. Opytaj sa kolko by ta vysli tam lebo nezabudaj Ze Aj ine veci k Tomu patria a mne v Tom salone kde som ich kupila napriklad v cene pozicaju doplnky. Spodnicku, zavoj a Tak.
Odpovedať
u Nás v salóne si môžte kúpiť ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?