Čipkované svadobné šaty

Dobrý deň žienky, potrebujem poradiť z akej kolekcie sú a kde by som zohnala tieto krásne šatky , foto je požičaná z albumu SS Leia. Za odpovede ďakujem
Odpovedať
@tiara6 veď napíš priamo tomu salónu :)
Odpovedať
nedá sa skontaktovať s niekým z toho salónu? tam ti presne povedia čo sú to za šaty a možno aj kde inde na slovensku by sa dali zohnať alebo prinajhoršom si za nimi vycestuješ ak ich budeš tak veľmi chcieť :)
Odpovedať
Dobrý deň, už sme kontaktovali slečnu :) Prajem Vám krásne Vianoce
Odpovedať
Krasne su! Je niekde fotka kde ich je vidno cele?
Odpovedať
Ďakujem baby,ja som písala do salónu,len som ich tiež chcela vidieť celé :-) úplne som sa buchla do nich, no sú moc ďaleko od nás :-(
Odpovedať
@tiara6 odkial? tak si daj take proste usit, nad tym si nepremyslala? vsak vyzara to tak, ze maju jednoduchu tylovu suknu a cipkovany vrch, takze by to ani nemusela byt az taka draha zalezitost
Odpovedať
Tak kvôli nim trošku pocestuješ a čo, veľa neviest to tak robí :) Alebo zohnať fotku kde ich je vidno celé a daj si ušiť. Aj tak ťa to už teraz výde skoro toľko ako keby si si ich požičala :)
Odpovedať
Profilova fotka
najskor treba zohnat fotku celych siat. bez toho proste take iste asi tazko zozenies. v salonoch mavaju take saty bezne, terza je tato kombinacia v mode. mozno by si nasla aj ine, co by ti takto padli do oka
Odpovedať
@tiara6 mna by zaujimalo z kade si prisla na to, ze su krasne?? Ved ich skoro vobec nie je vidno (ako nepochybujem, ze nie su pekne, ale ved ich vobec nie je vidno)
Odpovedať
Ako rýchlo si sa dopátrala k týmto svadobným šatám! Je to super! Prajem taktiež všetkým krásne vianoce plné pokoja a lásky! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj v mojom albume nájdete podobné šaty a len za 100€. Agatha Gallery
Odpovedať
@agataaghova velkost?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Sú v rôznych veľkostiach a ak by bolo potrebné a nevesta má atypickú postavu, dá sa ušiť šaty aj na mieru. http://www.mojasvadba.sk/shops/svadob... http://www.mojasvadba.sk/shops/svadob... http://www.mojasvadba.sk/shops/svadob... http://www.mojasvadba.sk/shops/svadob... http://www.mojasvadba.sk/shops/svadob... http://www.mojasvadba.sk/shops/svadob... Viem ešte prejsť databázu dodávateľa a poslať väčšiu ponuku, nakoľko nemám nahodené všetky svadobné šaty. :-)
Odpovedať
@tiara6 Mňa by zaujímalo, odkiaľ ma tú krásnu korunu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Vieme aj korunku zabezpečiť. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@l_m_s asi aliexpress aspon podla vankusikov na posteli
Odpovedať
@l_m_s Dobrý deň, skúsim sa opýtať našej nevesty a dala by som Vám vedieť. @cawes na fotke máme reálnu nevestu, ak dobre viem fotka je fotená v BA :) My neobchodujeme so šatami z ďalekého východu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@salonleia ved ja som neodpovedala na vas
Odpovedať
@cawes ako som pozrela fotky, iba na našej je nevesta s korunkou :) nechcela som sa Vás dotknúť.
Odpovedať
Profilova fotka
@salonleia aha hej ja som to doplietla mala som na mysli saty podla fotky co su nizsie, a ano korunku ma na vasej fotke to je pravda a otazka bola na korunku nie na saty. Som to dokomolila prepacte.
Odpovedať
:) je to v pohode :) nemusite sa ospravedlňovať
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?