Aký strih šiat na vysokú postavu?

Profilova fotka
Čo myslíte, čo sa skor hodi vysokým štíhlym postavám? Princeznovské šaty s velkou suknou, alebo niečo užšie na telo a boky a až nižšie rozšírené...??? aké máte skusenosti?
Odpovedať
@zenulka14 ja mam 1,8m mala som princeznovske. Mam siroke boky,takze nemohla som tam nic obtiahnute "morska panna" nevyzerala dobre. Takze zalezi aj od tvaru postavy,prezdobenosti siat a hlavne tvojich preferenvii. Najlepsie ist skusit viacero stylov niekam do salonu a podla toho sa rozhodnut,co hladat.
Odpovedať
Profilova fotka
@maria117 ja mám tiež 1,80 m ale nemám široké boky. Ja som skušala aj rozne obtiahnuté, ale nie celkovo štýl morská panna, ale také, čo sa od bokov rozširovali. Taký typ mi všade chválili, že mi pristane..
Odpovedať
Meriam 1,78 m a tiez som poskusala ... Najviac mi asi sedia od pol bokov trochu rozsirene. Dnes som skusila princeznovske, ale citila som sa zvlastne v tom. Ale problem mam v tom, ze mnoho siat mi je kratkych, ktore sa mi pacia. Zacinam byt z toho velmi zufala. Asi budem nutena znizit opätok, teraz skusam s opätkom 8cm.
Odpovedať
Profilova fotka
@katka_juro ja planujem kvoli vyske balerinky. A dlzkovo mi zatial sedelo vela siat, takze s tymto nemam problem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?