Aký je aktuálny módny trend svadobných šiat?

Profilova fotka
ahojte nevesticky... tak mi zacalo vrtat v hlave (dufam, ze tu taka tema este nie je), ake su momentalne trendy v svadobnych satach... ci idu skor saty bez ramienok, alebo s tenkymi ramienkami, a pod. ja som si objednala saty okolo krku, len som teraz na pochybach, ci su "trendy" alebo su mimotrendy. budem rada za vase postrehy...:-)
Odpovedať
podla mna sa netreba riadit tym, co je in, ale tym, co sa hodi k tvojej postave ;-) lebo darmo mas vybrane saty, ked ich na teba navlecu, az vtedy zistis, ci su tie prave alebo nie
Odpovedať
mňa v salónoch silou-mocou nahovárali na šaty s odhalenými pleciami. Ale ja som také nechcela, podľa mňa sú až príliš "in", nechcela som moderneé a také aké ma každý ;-) A navyše som sa v nich sama sebe nepáčila. Takže ak sa Ti Tvoje vybrané páčia, buď spokojná... ;-)
Odpovedať
Ahoj Sklenka, ja suhlasim s Emjee, mala by si si vybrat saty v ktorych sa ty citis dobre a v ktorych si ty myslis, ze si pekna.Musis sa pacit sama sebe... :-) Je to jedno ci je to kolekcia 20004,20005 alebo uz 2007!!! Daj na svoje pocity...je to tvoj den a ty v prvom rade sa musis citit fajn ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa zda, ze "in" su nielen saty s odhalenymi plecami bez ramienok (take mam aj ja, sedia mi perfektne :-), tak sa im tesim), ale aj farebne saty, ci uz bielo-ruzove, cervene alebo modre, rozne farby. No a v salonoch su take rozne saty, ze si kazdy vyberie a kazdemu sa hodi nieco ine.
Odpovedať
btw kuk aj sem http://www.mojasvadba.sk/article/tren... http://www.mojasvadba.sk/article/vybe... http://www.mojasvadba.sk/article/rady... http://www.mojasvadba.sk/article/co-v...
Odpovedať
ahoj sklenka, ja mam tiez take saty, ak si nizsia, opticky ta "zvysia" co nieje na zahodenie:-)
Odpovedať
ahoj sklenka, tiež som mala šaty ku krku a cítila som sa v nich super a veľmi sa mi páčili. naozaj, stav na to, čo sa Ti páči a v čom sa cítiš v pohode, len potom budeš spokojná.
Odpovedať
Sklenka, ja som velmi chcela saty okolo krku, mne take typy idu ale v salone mi povedali ze to teraz neleti a mali iba jeden kus takych siat. Takze som nakoniec skoncila v satach bez ramienok. Podla mna sa netreba uplne riadit trendom, hlavne je co ti pristane, no ja som bohuzial nemala na vyber, lebo presne take saty ake som chcela som nenasla. no ked ich uz mas zajednane a pacia sa ti a hodia sa ti, tak nie je co riesit. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?