Aké šaty na svadbu spojenú s krstom?

Profilova fotka
prosim vas poradte mi ake saty na spojenu svadbu a krst?chceme sa zobrat v kostole len taka mala svadba ze sa vezmeme,pokrstime a budeme mat len obed ziadna hostina velka...a neviem ci musim mat dlhe saty alebo mozem kratke?a ake priblizne?chcem nieco take aby mi bolo dobre na hostine kedze budem po porode a este kojit maleho a v dlhych satach sa mi tam nechce motat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zlatanka Ak maš rada modu 50-ch rokov, mohla by si si dať ušiť šaty pod kolena, široka sukňa(mierne) a utly vrch. Na ramena nahodiť priesvitnu šifonovu štolu( v pripade ak maš velke prsia nad mieru a hambiš sa ich vystavovať na obdiv...lebo taky strih velmi dôrazne obkresľuje žensku postavu). Alebo vyber štil 20-ch rokov... voľny vrch do bokov, padava ľahka sukňova časť šiat- to ti zakryje male nedostatky postavy po porode. Vybrať spravny material a potom doozdobiť zodpovednym učesom alebo malym damskym klobučikom(ked to budu 20-e roky). Všetko sa da...Len troška fantazie a skusiť v predstave obliecť svoju postavu do takychto šiat. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@elija711 ano niecdo take by som chcela saty po kolena..proste ja niesom na dlhe saty a este k tomu svadobne :-D najlespie by bolo nejake kremove a po kolena...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?