Aké šaty na druhú svadbu?

Ahoj kočky, nemám ani potuchy, aké šaty sa hodia na civilný sobáš, keď sa budem vydávať už druhý krát. Navyše som XL veľkosť a bude to v lete.
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne poradte...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den,ak Vam môžem odporučiť, tip na svadobne saty nezavisia len od velkosti ale i od strihu a teda presne podla Vasej postavy. Pokuste sa zvyraznit Vaše prednosti,na ktorú časť tela chcete upútať.a zároveň sa vyvarovať riaseniu,tzv.vlnkam,ci vacsim prizdobeniam,prípadne prílišnému stiahnutiu na širšie časti tela napr.bruško a pod., pri sirsich ramenach odporúčam aspon bolerko s krátkym rukávom (kedze plánujete svadbu v lete) ktoré pekne vytvarujú siluetu a aj pri fotení zvýraznia pekný tvar tela.. ak chcete zvolit typ korzetových siat a máte objemnejší dekolt,je vhodný jemný závoj alebo vyšší strih výstrihu.kedze ide o 2.svadbu,odporúčam jednoduchší strih šiat.,ale samozrejme voľa je na neveste v čom sa cíti prirodzene a pohodlne. Myslim ze i nevesta s konfekciou XL dokáže správnym výberom byť krásna.snáď som Vám aspoň trošku pomohla,Pekný deň. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zabka8423 @sisa1826 Pokojne si mozes dat aj biele / kremove saty, podstatne je, aby ti sadli a ty si sa citila dobre. To. ze je niekto rozvedeny, neznamena, ze nema pravo na peknu svadbu... Na civilny sobas moze byt aj napr. siroka sukna, napr. na zamku, v kastieli...elegantnymi a vkusnymi satami sa nic nepokazi..
Odpovedať
Profilova fotka
@zabka8423 ja sa idem tiez vydavat po 2x a budem mat dlhe kremove saty ( sranda je ,ze na 1 svadbe som mala biely kratky kostimcek :) Sice budu jednoduche ,ale bude pekne cipkovane bolerko mali zavojik proste vsetko co sa mi paci a hotovo !! Dnes si robim svadbu sama s drahym takze chceme ju mat taku po akej tuzime obaja a hlavne uplne inu aku tu 1co som mala:-D Myslim si ,ze kazdy ma pravo mat svadbu podla svojich predstav ,ci je to prva druha alebo 10ta svadba :))))
Odpovedať
@janulka2012 ja chcem tiez dlhe, lebo mam krive nohy :-D ale nieco jednoduche a urcite zakryt bolerkom paze -ak neschudnem, mam na to rok :-) zavoj nechcem urcite, len kvety do vlasov, drdol naboku scesany a tam ozdoba z bielych kvetov. vsetko velmi jednoduche ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
caute ja sa tiez idem po druhy krat vydavat a mam dylemu co si mam obliect ,niekto mi vravi ze sa mi to nhodi lebo mam dve deti a biela sa nepatri nekto povie ako ja chcem a neviem nic take co by sa mi pacilo najst.neviete poradit nekau stranku? dakujem
Odpovedať
myslím že ztejto súčasnosti až budúcnosti pomaly mizne čo sa patrí a čo sa nepatrí... je to tvoja svadba janett2222 nedaj si to pokazit :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Dievčatá, mám ten istý problém, ja som však, rozvedená, 50 - ročná a môžem si dovoliže možno nie biele, hihi som mamina dospelých dievčat, no krémové alebo...?? Poraďte mi prosím G
Odpovedať
Profilova fotka
ked sa druhy krat vydavala buduca svokra mala kremove saty a vyzerala uzasne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@cipuska1 ak by ste mali zaujem radi Vam usijeme saty na mieru :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?