Aké šaty, keď som nízkej postavy a mám široké boky?

Profilova fotka
Ahojte nevestičky! Aké svadobne šaty odporucate na nizku postavu, siroke boky v. 40???? :-)
Odpovedať
ak nechceš veľmi upútať na boky určite nie štýl morskej panny a zase nízka postava asi veľmi nemusí obrovské princeznovské sukne, čo tak niečo strihané pod prsiami s hladkou sukňou? prípadne upútať viac na dekolt ako boky niečím zaujímavým- čipka, tyl, šperk... :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mas pravdu... Co som doteraz len tak pozerala, ci aj vyskusala, tak sukna s Ackovitym strihom asi najviac hodilo. Vsak mne sa pacia tie krasne velke, bohate sukne, ale tie sa mi nehodia :(
Odpovedať
tu sa odpoved nedozvies, len skusat, skusat a skusat....na kazdej postave ukaze nieco ine, ja som napr. chcela anticky typ siat, ale opticky mi velmi pridavali kila...kamaratka zase velmi chcela schovat brusko a nakoniec ho neschovala, pretoze najlepsie vyzerala v obtiahnutejsich....a tiez ma velkost cca 40
Odpovedať
Profilova fotka
@noeminka aku mas vysku :)? ja chcem siroku suknu ako princezna :) ale mam siroke boky tiez velkost 40., ale este som neskusala ziadne svadobne saty, bojim sa, ze mi nebudu take dobre a to su moje vysnivane :) musime nieco vymysliet, aby sme boli krasne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Bajan máš pravdu, však do svadby mam este vela casu... ale ma to tak trapi :) asi tak kazdu nevesticku! :) Janusa 139, mam cca. 158 cm a ano musime nieco vymysliet a najst ten pravy strih a saty aby sme boli na den D najnajkrajsie.... no dilema ;-)
Odpovedať
@noeminka aj ja mam 158 cm a velkost 40, sirsie boky. Mozes kuk moj bazar, kde mam svadobne saty :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mala si velmi pekne saty! :) Len este stale ani sajnu nemam ako by mali vyzerat svadobne saty .... :)
Odpovedať
Ja mam tento isty problem a nakoniec som sa rozhodla pre saty so suknou sitou od pasu - trup a proste celkovo vrch mam ok, boky sirsie, ale to uz nieje vidno, lebo su pod suknou :) Tiez mam 160 cm, a nechcela som tortove saty, takze toto je taka zlata stredna cesta..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?