2 mesiace do svadby a potvrdené tehotenstvo - čo šaty?

Profilova fotka
ahojte, mate niektora podobnu skusenost - saty kupene , 2.5 mesiaca do svadby a zrazu zistite, ze budete mat babo? zmestim sa do siat? treba na poslednu parat, presivat, rozsirovat? alebo to este nie je poznat?
Odpovedať
Profilova fotka
V prvom rade gratulujem k babatku :-) Pozrela som tvoje fotky, vyzeras taka tenucka, ze podla mna za 2 mesiace ti maximalne troska vykukne brusko, co by tvoje saty mali vykryt s kludom. Ono asi aj zavisi, ake pokrocile je tehotenstvo, ale predvidat sa asi neda nic, kazdemu rastie brusko inak. No u teba by som sa nejakych velkych rozmerov nebala. Prajem krasne tehotenstvo aj svadbu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej to je uzasne ;-) tiez neverim ze az tak rapidne porastie ;-) samozrejme musis dopriat brusku pohodlie ;-)drzim prstiky nech ta netrapia ziadne nevolnosti ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som nemala takmer ziadne brusko este v 5 mesiaci :-D za to sa mi to ale vykompenzovalo ten posledný (cista velryba zo mna bola, pupok ako svet) takze by som sa nebala ;-) drzim palce a vela zdravia ;-)
Odpovedať
Ja som sa vydávala teda v 11 tt tehotenstva a poviem ti, že som o týždeň minula nevolnosti :-D ale šaty som mala normálne korzetové a netlačilo nič :-) pribrala som až v 5 mesiaci takže pohodka.. Aj som sa zabavila dokonca som tancovala do 5 tej rána, potom som ešte upratovala do 7 mej kult. dom a o 12 tej som vstávala :-D a bol to krásny pocit, aj keď ma ku oltáru už nemohol odprevadiť môj ocko, tak som kráčala k oltáru s mojim synom pod srdcom :-)
Odpovedať
@bacicoghill gratulujem :-) a držím palce, aby si/ste to zvládli :-)
Odpovedať
gratulujem :) vacsina zien zvykne v prvych mesiacoch tehotenstva skor schudnut, myslim, ze vacsieho bruska sa nemusis bat, najma ak ide o prve tehotenstvo ;)
Odpovedať
@bacicoghill ja som pri 1.tehotenstve nevedela ze som tehotna do 3m a vidno to nebolo do 5,bola som ako dobre najedena :-D pozerala som saty, su nadherne ale v nich aj 5cm bude tlacit, vzadu ak dobre vidim mas zips, saty by som si priebezne skusala a pripadne ak by uz tlacili tak ze ich citis by som zips dala presit na snurovacku a mas po probleme. ja osobne neznasam ak oblecenie citim na sebe, aj ked poniektore kocky sa narvu aj do o 2cisla mensich veci a su v pohode :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@bacicoghill gratulujem :) som na tom podobne (trošičku) a určite sa nemáš čoho báť, ani v 3 mesiacoch nie je ešte čo badať..hlavne držím palce aby si zvládla nevoľnosti ak nejaké budú ;)
Odpovedať
Ahoj bacicoghill gratulujem ja som na tom rovnako ako ty a vobec nemam obavu či vojdem do svadobných šiat už vysia v skrini a kedze su korzetove tak maju asi 10 cm navyše hlavne sa nestresuj a uživaj si to
Odpovedať
@bacicoghill no ono to závisí aj od toho v koľkom ste momentálne týždni, keď ste zistili že ste tehotná tak ste boli už minimálne v 5tt, takže budete asi ako ja teraz v nejakom 11-12tt a keď sa budete vydávať budete v 4mesiaci a to už bude poznať ;-) myslím že bude treba šaty upraviť ale až na poslednú chvíľu, tak týždeň pred svadbou lebo ono to rastie celkom rýchlo aj keď vo volnom nie je nič poznať tak v úzkych šatách v 4 mes. určite bude ;-) gratulujem k prírastku, ja plánujem svadbu o rok v apríli-máji keď bude mať malé tak 6mes. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bacicoghill gratulujem ti k babatku.. a urcite nestresuj, vsak pojdes este na skusku tesne pred svadbou, nie? a popripade nech ti prisposobia tvoje satocky
Odpovedať
@bacicoghill ahoj no ako sa to vyvija s bruskom a satami? :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ooo, dakujem @eeffka tu ste mi dobre poradili - dat dole zips a jednoducho zasnurovat. co by som ja bez vas bola byvala robila :D brucho uz zacina vykukat, darmo. za 3 tyzdne uz to natajnasa isto nepojde
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?