Zúfala zo svadobných šiat H.E.L.P.

Ahojte dievčatá. Ja už neviem čo mám robiť kvôli sv. šatám. Bola som na skúške (len s mamkou, kamoška to nestihla :-( ), rezervovala som si jedny, ale stále o nich nie som presvedčená, že sú to tie "pravé". Aj kamošky, ked som im ukazovala fotky mali rôzne názory. Je mi trápne sa opäť rezervovať na skúšanie ked od prvej skúške šiat neubehli ani 2 týždne. A to som sa na skúšanie šiat najviac tešila ako ste tu písali ze aké to je super ked sa prvýkrat uvidíte v zrkadle. Poradte pleaaas.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola skusat asi v 6 svadobnych salonoch zilina, trencin i Bratislava a ver mi ze tiez som bola na tom tak ze pre mna saty asi neexistuju...ty si bola iba v jednom salone? mala by si si kludne pobehat viac salonov, tie prave urcite najdes!!!
Odpovedať
A vybrala si si napokon nejaké ? Ano bola som len v jednom, ale maju ich tam asi tisic.
Odpovedať
Ja som mala asi stastie, hned druhe ktore som si skusala na výstave mi sadli :) a to som sa tesila na to ako si budem skúšať milion šiat az sa nebudem vediet rozhodnúť :D
Odpovedať
Profilova fotka
@piskotka128 a v ktorom meste behas salony? :)
Odpovedať
Profilova fotka
ano vybrala som si v trencine, v podstate som sa vratila ich potvrdit...pacili sa mi uz na prvej skuske ale chcela som skusat este aj ine...podla mna by si mala pozerat aj ine salony...ak ich aj maju tisic je to stale jeden salon...alebo skusaj kym z tych tisic nenajdes jedny tie tvoje! daj tomu trpezlivost, neponahlaj sa s vyberom ak nie si ista...ved pozeram ze v septembri mas svadbu, tak si to v klude uzi! ja som bola tiez s mamou aj kamoskou, s kazdou inokedy a bolo to vzdy super...hovori sa ze s mamou je to ine take uprimnejsie, lebo ona ta naozaj vidi ako nevestu, zatial co kamoska tiez je urcite potrebna ale castokrat sa stane vraj ze vidi seba v tych satoch a preto ti moze poradit zle...mne sa to nastastie nestalo. drzim palce. daj vediet ked najdes tie TVOJE svadobne saty!
Odpovedať
Profilova fotka
@piskotka128 Ahoj, pobehaj aj iné salóny ak máš možnosť!! A ak nie, tak sa objednaj znova do toho istého salóna, normálne im povedz, že nie si o tých šatách až tak presvedčená, že by si chcela ešte vyskúšať iné... Však im to môže byť jedno či tam majú 5krát tú istú, alebo inú... je to ich práca :) Inak ja som si dala šaty ušiť a neskúšala som si ani jedny...Cca o mesiac majú byť hotové, tak dúfam, že mi budú sedieť a nebudem ešte stresovať po salónoch :-D 8-)
Odpovedať
@piskotka128 len aby si uz nemala problem ich vymenit ked si zaplatila zalohu
Odpovedať
@melinkovci mne zas kamošky radia, že by som mala ist este raz s nimi pretoze mamky su častokrat staromodne a radia zle, no to ze je svadba v septembri tak by som chcela riesit co najskôr kym vsetky naj kusky nie su popoziciavane @zuzinaaaa @macka00 zaplatila som sice zalohu, ale saty v ramci salonu zmenit môzem, ak sa rozhodnem pre uplne ine zalohu mi nevratia, cize to je uz vyjde na poriadne draho :(
Odpovedať
Profilova fotka
@piskotka128 tak tam bežkaj ešte s kamoškami, daj si na čas, poskúšaj všetko možné, vyskúšaj aj šatky, ktorých strih si si vôbec nepredstavovala a uvidíš.. možno ťa prekvapí ako budú sedieť a možno sa ukáže, že tie čo máš zajednané sú TOP :) Držím palčeky! (potom hoď foto :) )
Odpovedať
Profilova fotka
@piskotka128 chod naspat do toho salonu. Chod len s kamaratkou a bez mamky. Kamaratky ti lepsie poradia. Mamky su trochu konzervativne a vidia nas dcery inak, vidia nas stale oko deti a nie ako dospele zeny. Verim, ze si najdes ine saty, s ktorymi budes spokojna. Drzim palce
Odpovedať
Profilova fotka
mam tento isty problem..uz som rozhodnuta, ze pojdem do toho salonu vyskusat este ine..ale este si necham mesiac casu, nech si to dobre premyslim..
Odpovedať
@janajag chcela by som tam aj mamku, predsa len mamka, tak ako my nevesty snívame o šatkých tak aj mamky nás chcú vidieť ako princezné a radiť (aj ked nie vzdy najlepšie :-D ) budem brať aj jej názor, ale asi viac zavázi názor kamošiek a môj pocit
Odpovedať
Článok sa načítava...
dievčence dnes som sa objednala na dalšiu skúsku, majitelka bola úzasná, ochotná @hranoska nebojíš sa, že o mesiac už bude ten "tvoj" kúsok rezervovaný na tvoj termín ?
Odpovedať
Určite choď a skúšaj aj stokrát kým si nebudeš istá... do septembra im príde ešte pár nových kúskov, možno si medzi nimi nájdeš tie pravé orechové a možno sa len utvrdíš v tom, že si si dobre vybrala. Ja som si tiež tak pred pol rokom kukla náhodou šaty v Púchove a nakoniec som sa rozhodla, že budem hľadať bližšie k bydlisku a výsledok? Žiadne mi nesadli tak ako tie z Púchova. Tiež som sa bála, že budú zarezervované a chvala panu Bohu ešte boli voľné a ja som si ich telefonicky zajednala a peniaze poslala na účet. Chce to čas...nechaj si to prejsť hlavou a uvidíš sama časom... a ja som tiež šla s mamou a som šťastná. Je to najlepší kritik :-)
Odpovedať
@piskotka128 Ja som za mamku :-) Ja som práveže mala predstavu o skôr dievčenskejších šatách a práve mamka ma presvedčila, že by som si mala vybrať šaty, v ktorých vyzerám ako žena a nie ako dievčatko :-) Myslím, že sa to aj viac hodí k drahému :-)
Odpovedať
@stentelse u mňa to ale neplatí, mňa stále mamka berie ako jej dievčatko aj ked doma nebývam už 7 rokov. Ja ju tam chcem práve kvôli tomu, aby si to skúšanie vychutnala z pohľadu mamky, myslím si, že má právo do toho "kecať". :-)
Odpovedať
@piskotka128 aha tak to máš iné. Ale tiež by som aj tak chcela aby pri tom mamka bola. Myslím, že aj pre ňu to je česť a veľký deň hlavne, ak ide o dcéru :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?