Zaplatená záloha za šaty a smútok z nich

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu. Vybrala som si šaty, zaplatila zálohu už v novembri. Bola som asi pred dvomi týždňami v salóne pozrieť ešte jedny nové. Ale nesedeli mi tak som ostala pri mojich. Šaty (tie čo mám zaplatné zálohu) boli akurát pripravené pre nevestu, ale keď som videla ako upravili tie šaty, ako ich skrátili a vypli vlečku, chcelo sa mi plakať, odišla som taká šoknutá zo salónu, že som sa nezmohla ani na slovo. Jednoducho ich tak upravili, že to už vôbec nie sú tie šaty, čo som si vybrala. Neviem ako to mám teraz riešiť, či tam jednoducho ísť a povedať že na tomto sme sa vôbec nedohodli pri podpisovaní zmluvy...neviem :-( Ďakujem
Odpovedať
Netrap sa. Nemozu ti dat ine saty. Vsak oni to vratia po sobasi do toho isteho stavu. Nemozu ti dat napriklad kratke saty. Vsak preto ich upravuju na kazdu nevestu pred sobasom.Preto jedny saty moze mat viacej neviest. Aj ked zmuvy je skoda. Na Slovensku sa bohuzial neda verit podnikatelom. Cest vynimkam.
Odpovedať
Profilova fotka
A ste si ista, ze tie zmeny su trvale? Lebo ked ich skratili tak, ze to zaposili a vlecku takisto, tak sa spravi cvak cvak a dlzka je spat a vlecka pustena :) spytajte sa, co s tymi satami spravili a ked to bude vazne, az potom "budte" smutna. Zatial nezufajte :)
Odpovedať
@mirkatomasko ... ahoj ... netráp sa ... ale možno by som to riešila ako píšeš ... ale možno by som do salónu zašla a opýtala ... ak by sa Ti šaty nepáčili alebo nesedeli tak či by si si mohla prípadne vybrať iné ... určite nájdete spoločný kompromis ... a možno tie šaty nebudú vyzerať až tak zle ... ale v každom prípade by som tam zašla ... aby si vedela na čom si :) držím palce ... :)
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem :) zajtra sa tam chystám...len nemám z toho dobrý pocit. Šaty sú hladké tilové s veľkou sukňou a skrátili to takým štýlom, že všade dookola prišili krajku aby to mohli zahnúť. A s tým som vôbec nepočítala. Ony to tak skracujú že to zahnu a olemujú krajkou, a to už nie ono. Aspoň ja už nie som s tým stotožnená :( a keďže sa vydávam len raz za život šaty chcem mať hlavne také aby som bola spokojná. Ďakujem všetkýýýýým
Odpovedať
Profilova fotka
Tak krajku daju zase dole a zhyb vyzehlia. Bude to urcite v pohode :)
Odpovedať
:( a v ktorom salóne ak sa smiem opýtať? ja mám zase taký problém, že som zaplatila zálohu, ale nepáčia sa mi. :( nejako som sa nechala namotat a bolo :(
Odpovedať
Možno ich tak chcela skrátiť dotyčná nevesta a tebe ich upravia inak, neboj sa... choď do salóna s popýtaj sa ich ako budú šaty upravovať tebe!
Odpovedať
tiež myslim že to nebudu trvale zmeny, možno to bola dočasná uprava, hlavne sa isť treba informovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Vsetky ste take zlateee dakujem. Zevraj sa to inak neda skratit iba takto. A uz mam pocit ze sa mi prestavaju pacit. Jakjkomplikovana som ja nevesta... je to salon Milady v Prievidzi :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkatomasko Tak ak sa ti prestavaju pacit,tak ich mozes vymenit za hoc ktore ine.S nimi sa da dohodnut a kedze maju tri salony,tak myslim,ze aj vybrat by sa dalo.ja som bola skusat svadobne,len v Partizánskom,ale ked som skusala spolocenske,tak som obehla vsetky ich salony a vsade uzastny pristup.
Odpovedať
Uffa, inak to by nastvalo aj mna....ale asi to tak chodi, kedze ich poziciavaju niekolko krat...skoda, ze u nas saty nekupuju...v Taliansku nevesty taketo veci ani neriesia, proste jedna z najvyzsich poloziek na svadbu su saty....kukala som si ich stranky o od 900 EUR to ide uz len vyzsie-pre nas asi scifi .....jaaaaaj, neboj sa mirkatomasko...ak budes vidiet, ze saty na tebe nie su v poriadku, poriadne ich v tom salone vyobracaj!!! NEDAJ SA, ONI SU TAM PRE TEBA!!!
Odpovedať
@bebula17 - tak ich zmen. Mas na to pravo, ty ich platis :( Nedaj sa.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ja som bola v jednom salone kde som si skušala šaty a tie ktoré som chcela mali iba v kremovej farby, ale pani povedala, že o 4 mesiace pride ten istý model čisto biele, tak sme sa dohodli, že som zaplatila zalohu s tým, že ked prídu tak si ich prídem vyskušať ešte či mi budu sedieť tak isto ako krémove a tiež dodala, že ked nie kludne si môžem vybrať iný model, ktorý bude voľný, že 2 tyždne pred svadbou mam pravo si vybrať hocikotrý, až ked mi ich upravia na moju postavu vtedy to je závazne, a už nič nemôžem meniť, kludne sa opýaj, zalohu maš zaplatenú a ked sa ti budu pačiť nejaké druhé a budú voľné tak ja si mylím, že pre nich by to nemal byť problém :)
Odpovedať
Profilova fotka
hlavné je nestresovať...oni ich určite len skrátili pre nejakú nevestu... ja som mala odtiaľ tiež šaty a bola som max. spokojná... však sa ich skús spýtať oni ti určite povedia ale nezdá sa mi že by ich nejak prerábali :)
Odpovedať
Ja mam tiez saty s tylovou suknou a pani v salone mi povedala, ze oni nesmu tie saty skratit kvoli mne, aby mi sedeli. Ak tam nasili cipku, musia tie saty dat do toho stavu, v akom si si ich ty zarezervovala. Saty mam tiez od novembra zarezervovane. A stale mi v hlave vrta, ci som si vybrala spravne. Nie su to moje vysnivane saty, ale brala som, co bolo - v blizko okoli by som ani nic vysnivane a v mojej velkosti nenasla. Inak mam aj obavy, kolko neviest ich bude mat do nasej svadby a v akom budu stave :(
Odpovedať
Profilova fotka
V mojom salone mi bolo povedane ze v akom stave saty skusam, v takom ich bude mat na svadbe (samozrejme + upravy) ja som napr. skusala uplne nove saty mala som ich na sebe prva a pani mi povedala ze ak ich bude mat nejaka nevesta predomnou a moc ich poskodi alebo ich bude mat viac neviest a budu v zlom stave tak mi objednaju nove....myslim, ze ferovy pristup...avsak moje vysnivane a zajednane aj tak nakoniec mat nebudem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ach dievky, je to strašné s tými šatami... tiež som zaplatila zálohu (nemalú) za ne v salóne, aj keď človek ešte s nimi nie je stotožnený... keď ich požičiavajú x nevestám, ony sa predsalen trochu "zoderú" a hlavne, ak ich objednám ešte pol alebo trištvrte roka pred svojou svadbou.... zrušiť to už nejde, zálohu nevrátia.... mať šaty podľa svojich predstáv - určite také kočky sú, čo majú toto šťastie - sem tam si však vravím už, šak je to jedno - ak sa idem vydať za muža svojich snov, tak sa môžem vydať aj v bielom kostýmčeku, alebo vo vreci :-D hlavne keď nachádzam na webe a v iných salónoch stále krajšie a krajšie šaty a stále viac a viac podľa mojich predstáv... väčšina šiat má čosi do seba a stálo by zato vydávať sa práve v nich. ale nad manželskú posteľ si aj tak vyberieš len fotografiu, kde si najkrajšia v tvári a kde spodný lem šiat nebude vôbec vidieť ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?