V ktorom salóne nájdem šaty Manuel Mota 2013?

Ahojte, v ktorom svad. salóne na SR alebo CZ nájdem šaty Pronovias Manuel Mota (2013)? Ďakujem.
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
@saimaa nejaku kolekciu Pronovias 2013 majú v salonoch Nicole http://www.salonnicole.sk/svadobny-sa... ;-)
Odpovedať

Odpovedať
dakujem. Včera som tam náhodou pozerala, ale práve tieto som tam nevidela ani jedny...:(
Odpovedať
nuance.cz
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Skús pozrieť tieto http://www.morilee.com/bridals/bridal... . Sú veľmi podobný štýl. Budú ich mať v jednom Olomouckom salóne.
Odpovedať
@saimaa Ceremoni Prešov, majú tam pár kúskov od Pronovias, a majú v pláne dopĺňať modely. Možno keby si sa informovala na konkrétny model priamo v nejakom salóne ktorý má staršiu ponuku Pronovias či náhodou neplánuje zakúpiť aj novú kolekciu ;-)
Odpovedať
dakujem Vám.
Odpovedať
Ahoj saima. Tiez mam ten problem co ty. Mne sa hroozne paci model Vendaval, ale v ziadnom salone ho namaju :( Ty si uz niekde nasla tie tvoje? Nerozmyslala si, ze si ich das usit? Ja uz fakt neviem, kde ich idem hladat. Ale nech pozeram akekolvek ine, tak ich uz stale porovnavam.
Odpovedať
Ahojte dievčatá, prosím Vás mohol by mi niekto poradiť samozrejme ak by vedel, kde zoženiem tieto šaty??? http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/sln...
Odpovedať
...ešte som v salónoch, kde majú podobné, nebola (napr.v BA, tam chcem isť pozrieť každopádne)...V januári sa chystám, lebo svadba je za chvílu a nič nemám :( Ale rozmýšlam už dlhšie nad tým, že si dám niečo ušiť...(len nemám šajnu, u koho) Možno by to stálo menej ako požičanie ... Nejak by som sa uskromnila, možno ani nemusia vyzerať tak nádherne, ako Pronoviasky, ide mi hlavne i to, aby boli buď s rukávom, ku krku, nie s holým chrbtom, a páčia sa mi šaty, čo vyzerajú trocha vintage (a čipka). Len by som si nejaké z tej kolekcie strašne chcela vyskúšať, ako na mne stoja.....
Odpovedať
@saimaa no ja tiez uvazujem, ze by som si dala usit, len viem, ze taku cipku mi tam isto nedaju. Asi pojdem najskor poskusat a ak mi nic nesadne, tak si dam usit. Len treba zistit, co sa mi hodi. Tiez viem ze nechcem bez ramienok, teda chcela by som s rukávmi... asi meme rovnaky styl :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nellinka171 Ahoj, prosím ťa v ktorom Olomockom salóne majú tie šaty? ;-) juuuj tie keby mám ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@momo212 ahoj je to salón l amour ;-) tu je link http://www.studiolamour.cz/
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?