Svadobný salon Valeria, Martin. Máte skúsenosť?

Profilova fotka
caute, mate s nimi skusenost? :-)
Odpovedať
áno Zuzi, mám a dosť nepríjemnú. :-( Najskôr som si myslela, že som sama, ktorá bola s nimi nespokojná, lebo majiteľka prezentuje svoj salón ako najväčšiu špičku v ďalekom okolí a preto som bola ticho. Ale keď sa tu objavili ďalšie negatívne názory, pochopila som, že nie som jediná. Prečítaj si túto debatu: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... Môžem vedieť, prečo sa pýtaš? Máš už aj ty nejakú skúsenosť, alebo si si chcela odtiaľ požiačať šaty?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, lebo som si chcela od nej pozicat saty....bola som tam a bola velmi mila...tak neviem :-( i ked, naslubovala mi , ze budem mat aj kyticu na auto..umelu...vsetko...mam jej verit?
Odpovedať
Profilova fotka
zuzka ja som tam bola, ale ako odplata za matku, skusala som a skusala a skusala a potom som jej povedala ze ńema nic co by som si na seba chcela dat :-D a pristup sa hned zmenil, skoro som sa ani nestihla obliect a uz bolo dovidenia....este ze som tam mala sestricku ta jej povedala ze takto si zakaznicky nikdy neziska a nie je to jediny salon siroko daleko....
Odpovedať
Profilova fotka
a ake by si chcela satky?
Odpovedať
Profilova fotka
no moje nervy....a ja som si tento salon nechavala v zalohe, ze ak by nahodou nic lepsie nebolo....nieeeeeeeeee
Odpovedať
Profilova fotka
zuzka mas taky malu salon pri alievicovi, a este aj na severe tak na zaciatku, a v strojari a oproti trznici v jednosmerke a neviem kde este ;-) a v ziline si bola?
Odpovedať
Profilova fotka
nebola som v ziadnom inom a maju otvorene aj v sobotu? Neviete?
Odpovedať
Profilova fotka
zuzi tak to ta nepotesim v sobotu bola prave len ta vo valerii...iinde co viem tak tam nie su, ale ako uz pisali baby skus sa na sobote dohodnut ;-)
Odpovedať
Lentilusatko, to si jej fakt takto dala? :-D :-D Si super, normálne mám lepší pocit na duši :-D Zuzka, tá pani je až prehnane milá. Tie jej pomenovania - samé zlatko, samé drahúšik. Pre mňa znamená taká prehnaná ochota a úslužnosť ako faloš. Presvedčila som sa o tom už viackrát na rôznych osobách, táto patrí medzi ne. No a tie jej sľuby... Mne nasľubovala tiež hory-doly. Sľúbila, že mi zoženie presne takú ozdobu na auto, akú som chcela, chcela som totiž so sloníkmi, ale potom, keď som jej to pripomenula týždeň pred svadbou, sa mi doslova do očí vysmiala. V marci mi nasľubovala kopec bižutérie, že jej chodí každý mesiac nová, keď som prišla v septembri, mala tam presne tie isté veci, čo v marci, nič nové. Sľúbila mi, že budem mať kabelku, keď som si ju pýtala, zase som jej bola samozrejme iba na výsmech. Že kabelky dávajú iba malým dievčatkám družičkám alebo na prijímanie, že kto to kedy videl, aby mala dnes nevesta kabelku. No ale toto boli iba sľuby, takže som nemohla nič namietať. Ale mala som mať od nej požičané popolnočné šaty, mala som aj zmluvu, ale tie požičala vraj omylom niekomu inému. Povedala mi to tri dni pred svadbou. Urob si obraz, aký chceš, ale tiež odporúčam radšej iné salóny, presne ako písala Lentilusatko. Nejaký nový salón je vraj aj niekde na Ľadovni, ale nič bližšie o ňom neviem. Takisto skús pozrieť aj vo Vrútkach. Držím palce, nech natrafíš na lepší prístup.
Odpovedať
Profilova fotka
presne toto iste naslubovala aj mne, na auto kyticu, bizuteriu, saty boli bez vlecky, tak ze mi da usit...kabelku...nie, uz tam nepojdem :-( to si radsej tu z Ba zoberem drahsie ...dakujem baby, este ze nebolo uz neskoro :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuzka a mas cestu aj do pk? lebo ja som tu a je tu jeden salon kde maju krasne satocky ;-) a myslim ze to j eaj o cosi lacnejsie ako v ba a poziciavaju aj dolnky od vymyslu sveta :-)
Odpovedať
Profilova fotka
myslis salon Michaela? Alebo Femina v kulturnom? alebo ten treti , co je oproti Kulturnemu domu?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
he he podla mena ich nepoznam, ale mam na mysli ten co je v pluse, taky maly obchodak ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to je Michaela...tam nemali nic na mna, lebo ja potrebujem 42-44 :-(
Odpovedať
Zuzka, dobre si sa rozhodla. A mimochodom, nemá tam až také lacné šaty, takže veľa asi neprerobíš. Okrem toho neviem, či si čítala v tej diskusii, šaty som mala špinavé, pokrčené, dlhé, škaredo zahnuté...
Odpovedať
Profilova fotka
baby, idem sa Vam pochvalit, vcera som si vybrala saty, tu v BA, v salone EL, a su krasne... a nebudem sa prosit nejakej v MT :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuzka mas foto? alebo nam ich aspon opis :-) tak vidis ze si si vybrala bez problemov ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
saty mate vo fotoalbume priprav :-)
Odpovedať
Zuzka, pekné šatočky si si vybrala ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ahojte ja som mala saty z tohto salonu a bola som velmi velmi spokojna.Aj s doplnkami aj kyticu na auto vsetko som mala od nich pozicane :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
no stymto salonom mam dobre skusenosti totis je to salon mojej tety
Odpovedať
Profilova fotka
@lentilusatko kde na severe ?
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka219 Ja síce neviem, kde je na Severe svad. salón, ale z vlastnej skúsenosti môžem určite doporučiť salón Elizabeth, na pešej zóne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ja teda na tento salón dobré spomienky nemám, nasľubavané hory doly, keď som prišla po šaty boli už vo vaku, doma som ich vytiahla večer a mamina mi vravý preboha veď sú špinavé....baby šaty boli špinavé,použité, od krvy spodnička roztrhaná, tak som volala zdesená pani majiteľke že čo to je nech to dá okamžite naporiadok a odpoved som dostala že už je 9večer, mám si ich dať oprať na 40 do práčky ]-( ]-( .....skoro ma porazilo......nakoniec po ne prišla na naliehanie okolo pol noci a doniesla mi ich okolo 6ráno späť... OTRAS - nikdy toto neprajem žiadnej zažiť. Keby som sa vydávala znovu tak určite idem rovno na Novákovu ul. v MT. našla som ho náhodou asi pred 2 rokmi a už chodím len tam na šaty - úžasný prístup.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte nevestičky...ja som bola dnes v salone Valeria ale v Sunacoch tam v tom novom a bola som milo prekvapena..nádherne šaty, super ceny, a velmi milá pani ktora mi pomohla vybrať...dufam,ze sa nesklamem ked vidim tolko negativnych reakcii na jej salon...papa :-o
Odpovedať
Profilova fotka
@dupkalka ahoj takže ty si spokojná?ja som tam bola dnes tiež som bola spokojná ale teraz ked tu vsetko citam je mi zle...a bojim sa normalne si tie saty pozicat...dufam,ze sa nesklamem...som rada ze aspon jedna zienka bola spokojna...:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?