Svadobný salón Nika. Mám kontakt

Obiavila som genialny svadobny salon vo Vrbovom-blizko piestan. V skratke maju tam nadherne saty, prijemnu obsluhu, super ceny to je 5000-8000, saty tam poziciavaju a aj siju, da sa vybrat velmi dobre Pani majitelka vie sit nadherne saty a som si aj dala usit od nej. Maju tam aj spolocenske saty 700-1200SK, ktore poziciavaju a taktiez aj siju. Maju tam aj genialne doplnky. Proste z tohto novootvoreneho salonu som mala iba pozitivne pocity a skusenosti a chcela som vam ho odporucit. KEd chcete tak neake blizsie informace maju myslim na cisle . :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Majitelka šije šaty od 5000-8000 tisic záleží na materiále a náročnosti modelu.Požičanie svadobných šiat je od 3500-6000 tisíc. Tá pani je veľmi príjemná a vie aj dobre poradiť.Šije aj spoločenské šaty.Tie šila aj mne potrebovala som ich veľmi rýchlo a ona mi aj poradila ako majú vyzerat , pretože som bokatá a o 3 dni som ich mala a bola som nad mieru spokojná.Mala som model, ktorý zakryl čo mal a bol originál .Vjúli sa vydávam a už som si u nej dala ušiť svadobné a aj spoločenské šaty mám to pod jednou strechou a je tam aj zlava.Vrelo odporučam,je to vo Vrbovom také malé mestečko pri Pieštanoch. :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tatlavka! a kde si bola, ked som potrebovala zohnat saty ja? tvoja infoska by sa mi veru bola zisla ! :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ten salon ja otvorený len 2 mesiace a majitelka potrebuje nejaké nove modely pošiť.Nechce mat to čo je všade.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte baby, neviem akú máte vy skúsenosť s tou pani majiteľkou tohto svadobného salónu ale mne sa teda jej prístup nepáčil, nemá bohvie aký výber šiat, a veľmi vnucuje svoj štýl, sestra sa vydávala pred rokom je postavou iná aj výškou, mala šaty požičané od nej, no mne ponúkala tie isté, neviem si to predstaviť že by som sa vydávala v tých istých šatách, vždy mala nepríjemné poznámky a tak isto bola veľmi neochotná voči sestre, ktorá si chcela požičať šaty spoločenské, je to moja skúsenosť, viem aj o lepších salónoch a o veľa lepšom prístupe a radšej prejdem viac kilometrov ale k nej už nepôjdem. :-p
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Milá mia2, myslím si že komplexy si lieč ty, bola si pri tom keď som bola v salóne ja, nie tak čo mi tu vypisuješ nejaké tvoje názory, vôbec ma tým ty nezaujímaš, bola to moja skúsenosť.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Zaujimavy salon 8-( , registrovany 3 mesiace, 2 prispevky. To som zvedava, ktora z vas ma pravdu, a hlavne ako to dokaze, ale ci uz vladka112 klame alebo nie, je od teba velmi nemiestne tyzden pred svadbou jej tu robit sceny ]-( , myslim ze ma teraz dost starosti aj bez teba.
Odpovedať
Suem ďakujem a na tom najlepšom je to že za mia2 sa vydáva sama majiteľka salónu, nakoľko mi prišiel od nej email na moju adresu z jej stránky zo stránky salon nika, takže neviem kto sa tu opekňuje a môj názor mi nezoberie ani majiteľka ani nikto.Ja som meno salónu Nika nemienila zosmiešniť ale napísala som pravdu, je mi to ľúto je to tak , nikomu nezakazujem preveriť si to alebo ísť do tohto salónu, dnes už viem že z tohto salónu si nič nevyberiem a to vďaka neustálemu vypisovaniu pani majiteľky na môj e-mail ale ako sa hovorí múdrejší ustúpi......Ďakujem
Odpovedať
Ahoj vladka112 Neviem prečo píšeš take nezmysly aj o mne že som majitelka a prečo ma tahaš do nejakeho sporu ,poznam majitelku a vobec nie je taka ako ty hovoriš a musim sa jej zastat lebo si ma do toho zatiahla Ano ja som jej povedala, že jej tu niekto robí akože reklamu Preto ti odpisala pretože nechapala čo si napisala a pisala do internej pošty .Len ako mi hovorila a aj ukazala zmluvu ,tak ty si si u nej šaty objednala a zaplatila aj zalohu klameš može mi dat inicialy čo sa davaju na zmluve a dokazat že klameš a dostala si zlavu a odchadzala s usmevom akože kamaratka čo si tyka s majitelkou, tak neviem prečo si ju tu tak pouražala, ked aj ty vieš, že taka nie je.Chod za nou a vybav si to s nou a nie to riešiš cez internet ale na to si asi zbabela, myslim že ty maš asi iní problem ked 3 dni po svadbe sa nevenuješ manželovi ,ale vypisuješ blbosti.A to ty si akože ta mudra čo ustupi, ked len ty tu vypisuješ. Venuj sa ti len pekne manželovi a hovor mu len pravdu,lebo sa to otoči raz proti tebe Dokaž mi že som majitelka,nemaš ako lebo žiadny email som ti nepísala a nie som majitelka ale ty vieš že aj v tomto klameš. Zmluva existuje a to sa da dokazat ,videla som ju Mrzi ma že tu može hocikto napisat aj nepravdu a preto neverte všetkemu čo sa tu píše ale sa sami presvečte.Ty si jej tiež odpisala aj menom takže vieš o koho ide a to sa tiež da dokazat ,ale ti nemaš nič čo by si dokazala len klameš A to že ti odpísala tak je asi dost mudra na to že nebude riešit niečo cez forum ale cez internu poštu, ale to ty asi nechapeš. Venuj sa manželovi ,3 dni po svadbe som mala ine starosti ako ty teraz.
Odpovedať
Mia2, ty ze nie si majitelka? :-S No neviem, neviem ze sa tak horlivo zastavas salonu. Aj ja som mala saty zo salonu (nie tohto) a keby tu nejaka nevesta napisala ze tam nebola spokojna, ze sa jej nepacili saty, boli znicene, majitelka oduta.... neviem preco by som sa mala silou-mocou zastavat salonu, z kt. som mala saty. Ved to je biznis ako kazdy iny, ja neviem preco ste take citlive na salon z ktoreho ste mali saty. Ved ked tam niekoho vytocili snad si len moze na verejnom fore vyliat zlost. A to ze vladka nema 3 dni po svadbe starosti je super nie? :-D :-p
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?