Svadobný salón La Robe v Trnave. Skúsenosti?

Profilova fotka
Ahojte nevestičky, :-) chcem sa Vás spýtať či máte skúsenosť so svad.salónom La Robe V TT....Pozerala som si ich web...celkom vkusné šatičky, nemali tam ceny, tak som im jednoducho napísala mail...boli veľmi ochotní a napísali mi ako to tam je...všetky šaty stoja 5999,- ale ak si pri prvej návšteve šaty aj vyberiete môžete získať zľavu 2000,- a to aj na nové šaty....modely....musíte tam ale hneď zaplatiť aj zálohu...a vraj majú aj nové modely ktoré nemajú na webw...napíšte mi vaše skúsenosti :-)
Odpovedať
ahoj laluchova,prosím ťa neposlala by si netovú adresu,kde by som mohla pozrieť šaty z tohoto salónu. Nebola som tam ,tak ti neviem poradiť,ale celkom sa mi páči tá suma tak by som popozerala aj ja.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, no nepoznam tento salon ale ak by si mohla pls posli aj mne ich internetovu adresu, dakujem!!!
Odpovedať
Profilova fotka
larobe
Odpovedať
V Larobe sú celkom pekné šatky, bývajú aj nové, ale dosť ich je tam aj obnosených. Ale nie sú tam šaty také, ako máte v prípravných albumoch - tie z tých drahších, ako majú v BA. Sú tam také jednoduchšie modely, prepracovanosť dobrá a cena naozaj výborná, ľahko sa tam požičajú šaty okolo 4000 sk. Majú tam aj poplnočné šaty, oblekov pre pánov veľmi málo.
Odpovedať
Profilova fotka
tento salon s vlastnej skusenosti nikdy viac!!!!majitelka je jedna vypocitava zenska rano ponukaju saty od 750sk do2000sk a poobede si prihodi len tak navrch1000sk!!!mam na to2svedkov.aj na internete uvadza ine ceny ako v skutocnosti su...
Odpovedať
Profilova fotka
salon no hroza.ohota o nicom,ceny su sice nizke ale zodpovedaju kvalite satou
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, nasla som na stranke salona, ze predavaju svadobne saty. Kocky boli ste tam? No ja nie som nevesta, ze potrebujem saty vysite od hlavy po paty, ale potrebujem pekne, vkusne saty, nie som teraz bna Sl., tak by ste mi velmi pom,ohli, ak by ste objektivne, ale naozaj objektivne napisali, ake su tam saty. moc dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj annabela...a to by si kvoli tym satkam sla do Trnavy? :) no co som o tom salone pocula, tak len same kritiky...saty tam su z roku raz dva...ved vlastne na tej ich stranke maju tie modely, co tam ostali...a aj s cenou...mozno s niektorymi by sa este dalo nieco robit...no...neviem... :-N
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ahojte, k svadobnym satam neviem poradit, ale k spolocenskym ano. Skuste salon onyx v Trnave - pozicovna, urcite si vyberiete. Ziadne polske 100x obnosene, ale nadherne, kvalitne saty. Majitelka vravela, ze beru tovar len z USA. Ma tam vela siat a je ochotna. Ja som mala od nich saty teraz na kamoskinej svadbe, nemozem si vynachvalit. Urcite si poziciam aj v januari na ples.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?