Svadobné salóny vo Zvolene. Viete odporučiť?

ahojte babenky zo ZV a ZV-okolia :-) , vedeli by ste mi prosim odporucit nejaky dobry salon vo ZV? dakujeeem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kasulka, vo Zvolene je Nicole - pekné šaty no trošku drahšie, Carmen - dá sa vybrať a ceny oveľa lepšie ako v Nicole a ešte Ellen - aj tam sa to dá.. Čo sa týka kvality služieb, určite je najlepší Nicole.
Odpovedať
ahojky monika23 :-) dakujem velmi pekne za odpoved, tak sa teda s kamoskou vyberieme do vsetkych troch a uvidime, dufam ze si nejake vyberiem :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Neboj, určite si vyberieš. Len máš "zaujímavý" dátum svadby, tak choj čo najskôr ;-)
Odpovedať
no veru, akurat dnes som zistila na tejto stranke kolko svadieb sa chysta na 7.jula ... problem je, ze my so snubencom zijeme v zahranici, takze vsetko organizujeme spoza hranic :-) ale o dva tyzdne sa chystame na Slovensko a vtedy sa chystam s kamoskou vyberat saty, tak dufam, ze to bude stacit
Odpovedať
kuk aj http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Kasulka. Tak Monika Ti už napísala salóny ktoré sú vo Zv. Ja som sa tiež tam bola popozerať po šatách, ale v Nicole som nie ochotná dať za šaty, novú kolekciu 19 990 sk ]-( . V Ellen majú tiež celkom pekné, aj v Carmen sa ich pár nájde, ale ak Ti môžem odporučiť, zbehni aj do Lučenca, to nieje až tak ďaleko, do salónu Judyt. Majú tam dobrý výber, skvelé ceny a veľmi milá pani tam robí. Majú aj stránku, tak sa popozeraj: www.judyt.sk Ja som si tam tiež svoje šaty vybrala a som veľmi veľmi spokojná x-) . Nová kolekcia 2007 ma bude stáť 10 tisíc a v cene je všetko. No závoj vlastne nie:)
Odpovedať
Ahojko Kasulka. Dopocula som sa ze BB maju otvarat novy salon, mal by byt niekde v centre. Vraj by ho mali otvorit marec-april, takze to mozno este stihnes. Urcite ked bude novy budu mat aj vyber, aj kvalitu aj ceny lepsie, ako tie vo ZV. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hedula a aké šaty by tam mali mať? Myslím značky? :-)
Odpovedať
ahojky. no to veru ani ja nie som ochotna dat za saty 19 990 sk ]-( no uvidim teda, pojdeme pozriet do vsetkych troch, a ked nie, tak pojdeme aj do toho Lucenca - pozrela som stranku, pekne saty, alebo do BB ... dakujeeem za rady ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Kasulka ;-) , ten Lučenec Ti naozaj odporúčam, je tam veľký výber a hlavne ochotná pani, ktorá je ochotná zostať aj po pracovnej dobe. Proste cena ma presvedčila :-) . Kde máte svadbu?
Odpovedať
ahojky iwuskaaa :-) svadba bude v banskej stiavnici, to je trosku dlhsia historia okolo toho ze preco prave tam, :-) takze akurat pozeram, ze som si zle vyplnila tie vstupne udaje pri registracii, takze nie okres zvolen ale banska stiavnica bude svadba ... :-)
Odpovedať
caute, ja som si obehala vsetky salony BB a ZV, je to dost bieda, niekde pekne saty ale nie moja velkost, inde zase "mile" tety, :-( a krsne ceny. Dufam teda, ze ked este pockam tak sa dockam toho noveho salonu v BB, mohli by tam mat super vyber aj dobre ceny kedze budu novi. Tak to risknem a uvidime. Hedula dik. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?