Potrebujem nejaký doklad z matriky na požičanie svadobných šiat?

Ahojte, chcela by som sa informovať či potrebujem nejaký doklad z matriky keď si idem skúšať svadobné šaty. Alebo ho stačí priniesť až k rezervácii? Alebo netreba vôbec nič? Vopred dakujem za radu.
Odpovedať
Profilova fotka
? nechapem,aky doklad? naco? nic nepotrebujes :-D :-D :-D
Odpovedať
Lebo keď sa mi kamoška pred 2 rokmi vydávala tak niečo také potrebovala, bez toho jej nechceli požičať šaty, ale ona je už rok v Írsku tak sa jej nemám ako opýtať. To ma teší že nič, lebo dnes si idem pár šiat vyskúšať, ale vydávať sa budem až budúci rok.
Odpovedať
Martuska to bol nejaky divny salon v ktorom ziadali papier z matriky... :-N Vobec nic nepotrebujes, jednoducho prides do salonu a povies ze chces skusat saty a predavacky ta musia obletovat ;-)
Odpovedať
agina, dík, a ja som sa bála že ma budú zo salónov vyhadzovať, neviem ako to chodí, ešte som sa nevydávala :-D , ale tá myšlienka, že ma budú obskakovať sa mi páči.
Odpovedať
Tak obskakovat ta nebudu vsade, strasne zalezi na pristupe tych predavaciek, niekde ta budu cakat s otvorenou narucou, inde ta vyhodia, ze mas este cas...je to rozne.Ja som bola v jednom salone velice spokojna, s takym pristupom som sa nestretla.Saty som si zajednala pol roka dopredu... ;-) Ak chces, napisem ti do IP o ktory sa jedna :-)
Odpovedať
Júj to by bolo od teba milé, budem rada ak mi ho pošleš.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ma niekto skusenosti so salonom Verona v Pezinku?
Odpovedať
martuska ahoj. ja som sa stretla uz aj s tym, ze sa ma pytali na termin svadby. takze, ked im povies na buduci rok, tak ta nemusia obsluzit. ale zalezi to od personalu. niekde su mile a niekde su bosorky. tie mile ta obskakuju a tie bosorky ta hned poslu prec. ale podla mna by ta mohli vsade obskakovat, ked zaplatiz za ne nehorazne prachy.... :-|
Odpovedať
martuska, o rok bude kopa novych siat, my s,e cakali na novu kolekciu a prisla 2 tyzdne pred svadbou, ale predstavu si urobit treba, to je fakt. Vyskusas ich este kopu, termun potrebuju, ke maju rezervovat saty, musia vediet, ci nebudu v ten den obsadene.Ale na to mas casu dost.
Odpovedať
baby ste milé. Tak bolasom skúšať, veľmi milá mladá pani tam bola, skúdňsila som dvoje šaty, a tie čo som mala vyhliadnuté tak mali iba číslo 40 a povedala, že sa to nedá dňskrátiť a zúžiť na 38. Takže budem hladať ďalej.
Odpovedať
sory za tie písmená navyše.
Odpovedať
Profilova fotka
s tou veronou nema nikto skusenosti? oni tam saty iba siju a predaju neveste...ale su kraaasne...
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?