Moje skúsenosti so svadobnými salónmi

Profilova fotka
dnes som si bola pozriet jeden salon, majú tam aj spoločenské aj svadobné šaty a bola som milo prekvapená. Hned som si aj vybrala, dokonca aj odskúšala. Majú tam super výber a super ceny... na to že som bola iba v prvom salone som bola nad mieru spokojna a inde už ani hladat nebudem
Odpovedať
a ktorý to bol salón?
Odpovedať
@pajgis íha, to si dobrá, i keď stretla som nevestičky čo hneď prvé oskúšali a vedeli že sú to tie pravé ;-) a aké si si vybrala? hoď fotočku, nech pochválime :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si tiez vybrala hned v prvom salone, tak ale ja som isla rovno do najlepsieho/najvacsieho (podla referencii tu na MS) a tretie saty, co som si dala boli tie prave. Skusila som z kazdeho stylu nieco a dokopy som mala 5 siat na sebe. takze @pajgis uplne ta chapem a podla mna robis dobre (netreba prejst uplne vsetky salony aby si si vybrala)
Odpovedať
A ktorý salón je ten NAJ? :)
Odpovedať
Profilova fotka
je to salon ANDREA v Čepeni, má to úplne príjemná a ochotná pani, poobsluhuje, poradí a nakoniec pochváli... no prosto všetko čo potrebujeme počuť... a má tam aj kabátiky k svadobným šatom, kytice na auto, kabelky atď.. no prosto skvelé :-)
Odpovedať
Ja sa tam chystam ist v pondelok, mame to na skok, dokonca su to nasi znami. Mala som odtial saty este na 1. sv. prijimanie, vtedy mi ich sili na mieru. Boli krasne. A potom som mala odtial pozicane saty na promociu. Mozem potvrdit ze uplne zlate su tam, tie saty na promociu som si bola vyzdvihnut uz v pondelok, pricom promocia bola az v piatok a vratila som ich az niekedy na dalsi tyzden. Dokonca ani zalohu si odo mna nepytali, ale mozno prave kvoli tomu ze nas poznaju. Takze v pondelok tam idem popozerat, ale pokukujem po satach z netu, takze uvidim...
Odpovedať
no ja idem zbehat všetky salony v širokom okoli a ked nič nenájdem tak skúsim dat ušit, ale pevne verím že si tam niečo pre seba nájdem,,..čo hladam inšpiracie na nete tak bude čo vyberat
Odpovedať
@pajgis tak som tam bola minuly pondelok pozriet a musim povedat ze isli dost dole vodou. Vkladala som do nich velke nadeje, ale nic. Vsetky saty stare, zajdene. Ked som povedala aka je moja predstava (uzke, nie torty) tak na mna pozerali, ze co chcem, ale zas predtym som bola v troch inych salonoch v seredi a to iste. V cepeni som si skusala jedny saty, sice mi krasne sadli, ale 220 eur za zajdene saty teda nedam, a ktovie ako este budu vyzerat do juna...V seredi pytali za saty raz tolko, okolo 350-400 eur, ale otras, otras tiez. Takze idem z netu objednavat :(
Odpovedať
@zuzx fuch ani ma nestraš, ja má už teraz motyle a to som ešte ani nebrala odvahu skúšat len hladám
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola spokojná s jedným salónom, kde som si požičiavala šaty na svadby a na promócie a už keď som si išla vyberať šaty na moju svadbu, tak som išla na istotu do tohto salónu. Nakoľko som bola spokojná s cenou, službami a hlavne s personálom, prezerala som si ponuku tohto salónu na nete - vybrala som si 5 typov šiat, fotky som si stiahla do mobilu, ukázala tej pani v salóne, ona mi ich všetky našla, vyskúšala som si ich, z 5 vybrala 3 a potom som si ich ešte raz vyskúšala a vybrala som si tie, čo sa mi najviac páčili. Za 45 min som mala vybrané svadobné šaty a ďalej som už nehľadala :)
Odpovedať
Profilova fotka
zuzx a kde v seredi si bola? ja som si nakoniec cepen rozmyslela a nasla som si saty v seredi... mali tam hocijake pekne... neviem ci si tam bola aj ty je to Janet salon.... su aj na nete a aj na fb :-)
Odpovedať
@pajgis to je ten salon na namesti, vedla tej drogerie? Ano tam som bola, ale otras, mali tam par kusov siat, neviem ci vobec nejake biele, vsetky len kremove, alebo boli tak zajdene, neviem. Vraj polovicu siat maju "vonku", no tak to dakujem pekne za take sluzby, keby aspon mali nejaky katalog ze si ich mozem pozriet ako vyzeraju, ale nic, maju ich vonku a neriesia. Ked som povedala predstavu, tak tiez pozerala jak puk na mna, ze to co chcem =-) Vsetko tam mali len take velke a tazke duchnove :-( Bola som pozriet v tom salone co je pri krizovatke svetelnej, v tomto na namesti a este je takiy jeden, asi novy na namesti na rohu, ako sa ide na cepen, ale tiez nic.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ano je to ten vedla drogerie, ja som natrafila na v celku pekne saty a su dokonca biele, sice viac sa mi pacili take ine ale tie boli dost mohutne a nemohla by som dobre tancovat, tak som si nakoniec vybrala take jednoduchsie... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?