Kde si požičať šaty v Trenčíne, Trnave a v Bratislave?

Ahojte, chystame sa mať svadbu v Trenčíne. Viete mi poradiť, ktorý salón je na požičanie šiat najlepší? Máte skúsenosti so salónmi v okolí TN? Má zmysel hľadať v Nicole v Bratislave? Ďakujem veľmi pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
skús témy ohľadne salónov Amarel a Danica: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja mam velmi dobre skusenosti so salonom Danica, aj ked som nakoniec mala saty z ineho salonu, maju velmi profesionalny pristup a krasne netuctove saty ... urcite sa tam mrkni. inak, v tych temach, co ti sem dala pavianca, je urcite aj odkaz na ich www stranku, mrkni ;-)
Odpovedať
ja som chcela ist pozret na saty do Trencina,ale nakoniec som si vybrala na Myjave.Tam maju ozaj pekne saty a chodia si tam vyberat aj baby z Blavy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola v alii,tam bola sice mila obsluha,ale vyber maly. potom som isla do amarelu,super obsluha, krasne satky,hned som si zajednala a do danici som ani nesla. vraj tam maju drahsie,ale krasne satky. salony su velmi blizko seba. na tej ulici kde je danica je este jeden salon,tusim princes,ale nie som si ista. treba pobehat. mne sa uz nechcelo ;-) salon nicol je velmi predrazeny. v nitre mali velmi podobne saty ako boli tie moje za 13tis. v amareli stali 9400nova kolekcia). a pozicanie zavoja je zadarmo,ale ja som si dala sit za 700sk.
Odpovedať
Ja som bola v Amareli a Danici v Trencine, no nakoniec som si vybrala saty zo salonu Velky Lulu na Starej Turej.Cena siat omnoho nizsia ako v TN a velmi pekne ;-) Bola som aj v NMnV, ale chaby vyber...... :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?